درود آقا امید. میشه درمورد تقسیم بندیتون برا خوندن لنینجر ریزتر بشیم. توضیح بدین که هر قسمتتون چند صفحه ای بود ؟وکل قسمتها چقد بود؟ و تعداد روزها؟. و اینکه چطور تو برنامه گذاشتین؟ . من میخام مث شما شروع کنم به خوندن لنینجر این اطلاعاتو لازم دارم .ممنون میشم با جزییات برام توضیح بدین. سپاسگزارم بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی بهروزی وتندرستی دارم
درود بر شما دوست گرامی
بله حتما.ریز تر هم میشیم
روزای اولی که شروع به خوندن کردم واقعا خسته کننده بود برام چون سطح مطالبی که سرکلاس تدریس میشد با لنینجر تفاوت فاحشی داشت.یادمه روزی 4 یا 5 صفحه که میخوندم خسته میشدم.یک ماه اول اصلا منظم درس نمیخوندم و ایده ای برای درس خوندن نداشتم.این سیستمی که توضیح دادم به مرور زما و به صورت نا خوداگاه شکل گرفت.دقیقا نمیدونم چند صفحه رو بصورت برنامه ریزی نشده خوندم اما از اوایل تیر ماه که به قول معروف گرم کرده بودم کتاب رو گذاشتم جلوم.مشخص کردم که ازین کتاب 1700 صفحه ای چند صفحه رو خوندم چند صفحه حذفه و چند صفحه رو باید بخونم.
یادمه اوایل تیر ماه گفتم اگه روزی 10 صفحه لنینجر بخونم مبتونم 75 روزه تمومش کنم و دو هفته هم برای مرور کلی باقی میمونه.امادر عمل اینجوری نشد.جلو تر که رفتم بعضی روزها حتی 15 یا 20 صفحه هم میخوندم (بسته به فصل و سختی و اسونی مبحث) اول قرار نبود انتهای هر فصل برگردم وخلاصه اون فصل رو مرور کنم اما وقتی که دیدم از برنامه جلو افتادم تصمیم گرفتم برای اینکه مطالب از ذهنم پاک نشه و به خوبی تثبیت بشه تعداد مرور هام رو افزایش بدم.برنامه این شد که هرشب خلاصه اون روز رو مرور میکردم انتهای هر فصل خلاصه همون فصل رو و یه نکته که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که وقتی جلد 1 رو تموم کردم 1 روز استراحت مطلق دادم و از فرداش به مدت 4 یا 5 روز کل خلاصه های جلد 1 رو مرور کردم.یادمه وقتی که جلد دوم تموم شد 12 روز به انتهای تابستون مونده بود و توی اون 12 روز 2بار کل خلاصه هام رو با دقت هرچه تمام تر خوندم و لنینجر رو کنار گذاشتم تا 45 روز مونده به کنکور.45 روز پایانی کلا برای مرور 3 درس ژنتیک بیوشیمی و میکروب بود که 15 روزش رو به بیوشیمی اختصاص دادم که مجددا خلاصه هام رو مرور کنم.از این 15 روز 12 روز رو مرور کردم و 3 روز رو به مطالعه دوباره سوالات بیوشیمی کنکور های 5 سال گذشته اختصاص دادم.همه سوالات رو بررسی کردم و اونهایی که بلد نبودم رو روشون کار کردم و بلاخره داستان بیوشیمی رو به انتها رسوندم.
و در مورد اینکه چه فصل هایی رو خوندم تو همین تاپیک توضیح دادم که کدوم فصل ها رو کنار گذاشتم و به چه علت
بازم اگه سوالی بود بپرسین