من شاغل نیستم ولی بعد کاراموزی همین سوالو استاد از م پرسید منم که اصلا اینکارو تو ازمایشگا انجام نداده بودم نمیدونستم ینی اصلا تو ازمایشگا ه تیو سولفاتو ندیده بودم که چجوری و کجا ازش استفاده میکنن چون اونجا خودش مسول داشت ما فقط یه سری کار مشخص انجام میدادیمیه سوال دیگه: تیو سولفات رو به شکل محلول درست کنیم ایراد داره؟
پ.ن: من تا حالا کریستالش رو استفاده کردم ولی محلولش به صرفه تره.
اینم مسول انجام میداد ولی فک کنم کولر مشکل زا باشه شاید .......احتمالا.........سلام بچه ها
یکی از مشکلات خودم رو اینجا می پرسم ،لطفا راهنمایی بفرمایین.
زمانی که محیط کشت هام رو توی اتوکلاو میگذارم که استریل بشه ،بعد از خارج کردنش و سرد شدنشون در دمای محیط اینجا (25-30 درجه) متاسفانه توی تمام لوله های درهام حباب بود؟
تخیله بخار این اتو کلاو دستی هست و از بغلش (لوله تخلیه بخار از بدنه خارج شده ) حواسم هست که در تمام مدت تخلیه بخار به صورت دم روباهی باشه...
سرعت سر کردن رو هم با خروج سریع محیط ها از اتو کلاو و روشن کردن کولر تغییر دادم ولی بازم اصلاح نشد .
گیج دستگاه فشار رو مثل همیشه نشون میده .
روش درست کردن محیط کشت هم مثل قبلا هست که مشکلی نداشتم.در واقع قبل از استریلیزاسیون حباب ندارن ولی بعدش حباب میزنن.
ممنونم دوست منلیلا جان منم بازرس نمونه شدنتو تبریک میگم ایشالا همیشه نمونه باشی
:rose:
امروز اون مهندسی که قرار بود بیاد اومد و کفت مشکل از فشارداخل اتوکلاو بوده که به مقدار مورد نظر نمی رسیده و احتمالا گیجم خرابه که بد نشون میده ،در هر حال تنظیمش کرد.اینم مسول انجام میداد ولی فک کنم کولر مشکل زا باشه شاید .......احتمالا.........
بدون کولر سردشون کردی؟
یه چیزایی یادمه ولی دیگه مال صد سال پیشه
نمونه الودسسلام بچه ها
یکی از مشکلات خودم رو اینجا می پرسم ،لطفا راهنمایی بفرمایین.
زمانی که محیط کشت هام رو توی اتوکلاو میگذارم که استریل بشه ،بعد از خارج کردنش و سرد شدنشون در دمای محیط اینجا (25-30 درجه) متاسفانه توی تمام لوله های درهام حباب بود؟
تخیله بخار این اتو کلاو دستی هست و از بغلش (لوله تخلیه بخار از بدنه خارج شده ) حواسم هست که در تمام مدت تخلیه بخار به صورت دم روباهی باشه...
سرعت سر کردن رو هم با خروج سریع محیط ها از اتو کلاو و روشن کردن کولر تغییر دادم ولی بازم اصلاح نشد .
گیج دستگاه فشار رو مثل همیشه نشون میده .
روش درست کردن محیط کشت هم مثل قبلا هست که مشکلی نداشتم.در واقع قبل از استریلیزاسیون حباب ندارن ولی بعدش حباب میزنن.
محلوله محلول!!!کریستال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه: تیو سولفات رو به شکل محلول درست کنیم ایراد داره؟
محلوله محلول!!!کریستال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه: تیو سولفات رو به شکل محلول درست کنیم ایراد داره؟