سلام
ببخشید میخوام تو کنگره ها شرکت کنم.
برای گرفتن امتیاز برای دکترا.
باید با موضوع رشته ای که میخونم مرتبط باشه؟
سلام من بیوتکنولوژی ژنومیک تو یکی از دانشگاههای ایتالیا ،فوق لیسانس ،میخونم. نمیدونم برای موضوع پروپزال چی انتخاب کنم.و یأ از کجا شروع کنم خیلی وقتم داره هدر میره،باید هر چه زودتر ئه چند تا موضوع انتخاب کنم تا بتونم استاد مربوط به اون رو پیدا کنم،میتونین راهنمایی کنید چند تا مثل بزنید و طرز مقاله پیدا کردن و چه مقاله خوبه؟ئه موضوعی میخوام انتخاب کنم که بتونم از پسش بر بیام
سلام.
من دانشجوی علوم تحقیقات تبریز هستم
میخوام پایان نامه را در شهر خودمون (کرمان) بردارم ولی با روند کار(انتخاب موضوع،چگونگی هماهنگ کردن آزمایشگاه،استاد مشاور و ...) اصلا آشنا نیستم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام موضوع ارشد شما چی بود ؟ میشه کمکم کنین تو انتخاب پایان نامه ارشد؟
سلام.من ارشد میکروبیولوژی ازاد کرج میخونم.دوست دارم زمینه کار پایان نامه ام طوری باشه که بتونم دکتری پزشکی مولکولی یاویروس بخونم.به نظر شما تو چه زمینه ای کار کنم خوبه؟کلا ازاین دوتا رشته کدوم بهتره وقبولیش راحتتره؟ درضمن اگه بخوام سرم سازی کار کنم باید آشنا داشت؟ آخه من شنیدم پول زیادی میگیرن اگه بخوای موسسات دیگه کار کنی
در مورد رشته ی دکتری ژنتیک پزشکی وزارت بهداشت، این قضیه صادق نیست!!! بچه های ما کسی بیکار نمی مونه! ولی رشته ای که سالی پنجاه نفر ورودی داره (اندازه پنج سال رشته ی ما)، چجوری میشه گفت بازار کارش برای چهار پنج سال بعد همین طور باقی می مونه؟؟؟!!!ازیه طرف با بچه های دکتری ژنتیک که صحبت میکنم میگن موقعیتش با بیوتک فرقی نداره با بچه های بیوتک که صحبت میکنم میگن حداقل از نظر هیئت علمی شدن موقعیت ما خیلی بهتره نسبت به ژنتیک
بسته به زمینه ی کاری استاد راهنما تون داره، ولی این موضوع شبیه به موضوعات کاری رشته ی ژنتیک است، و میشه روی این زمینه ها کار کرد،یکی از موضوعاتی که خیلی دوست دارم استفاده از نانوذرات در درمان سرطان میخوام ببینم این موضوعات توی دکتری ژنتیک کار میشه یا نه؟
خیر، عالیهمثلا اگر من پایان نامم رو روی سلول های بنیادی بردارم توی مصاحبه دکتری ژنتیک به مشکل برمیخورم یا نه؟
100% مفیدهیکی هم اینکه من یه مقاله علمی پژوهشی دارم با موضوع اثر هورمون استرادیول و تستسترون روی آستانه درد موش و یکی دیگه هم isi تقریبا با همین عنوان اینا به درد مصاحبه دکتری میخوره؟
بله در مصاحبه دکتری ژنتیک پزشکی، روی کتاب تالیفی حساس اند، اصلا اینکه دانشجوی ارشد کتاب تالیفی داشته باشه، قابل پذیرش براشون نیست،با یکی از اساتیدم که دانشجوی دکتری ژنتیک پزشکی دانشگاه %%%%% صحبت کردم میگن تالیف کتاب از نظر مصاحبه به درد نمیخوره چون میگن 2 تا کتاب تالیفی داشتن ولی وقتی برای مصاحبه گفتن اساتید گفتن توی دانشجوی ارشد برای چی کتاب تالیف کردی مگه چه سطحی از علم رو داشتی که کتاب نوشتی و این حرفا میگن مقاله بنویسی خیلی بهتره نسبت به کتاب نظر شما چیه؟
سلام.ممنون از جوابتون.سلام
1- در زمینه ای کار کنید که به موضوع تز این دو رشته در مقطع دکتری نزدیک باشه، برای اینکه موضوعات تز رو بدونید، سرچ کنید و یا از دانشجویان شان بپرسید
2-گمونم پزشکی مولکولی راحت تر باشه، چون هر سال بیشتر از پنجاه نفر می گیره!!!!!!
3- تا زمان تز ارشد من، برای سرم سازی آشنا لازم نبود، تازه برای دانشحوی فعال سر و دست هم می شکستند! الان نمی دونم پولی شده یا خیر
موفق باشید
سلام خيلي ممنون از بابت اين تايپيك.من دانشجوي ارشد سلولي ومولكولي ترم1 شهيد مدني آذربايجان-تبريز هستم خيلي علاقه دارم روي سلولهاي سرطاني كار كنم.ولي واقعيتش نميدونم روي چي بايد كار كرد و اصلا با امكانات دانشگاه وحتي مراكزي كه تو تبريز هست ميشه روي ي چنين موضوعي كار كرد.و از طرفي موضوعي باشه كه به قول شما به روز ساده و قوي باشه.ميشه راهنماييم كنيد چيكار كنم؟ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز.من ارشد ژنتیک ازاد تبریز میخونم.دنبال موضوع پایان نامه هستم.ولی در کل نمی خوام هزینش بالا بره.به نظرتون کار کنم؟لطفا راهنماییم کنید.:sad: