مسابقه عکس متناسب با کاربر!

آتشین

Well-known member
خخخ مکسول maxoOol همون maxin خخ البته به زبون من
اخه هی میاد اینجا میگه تاپیکمو اسپمی نکنید

آتشین

Well-known member
سوژه این هفته عکس متناسب با کاربر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کسی نیس جز
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Abtin13

abtin13

New member
بله....خیلی هم خوب
دوستان اصلا تعارف نداشته باشن. بدون رو دروایستی و رک و و راست هرچی که فک میکنین بهم میخوره اینجا بزارین. مدیونین اگه یه لحظه فک کنین ناراحت میشم:motat:

N@RVIN

Well-known member

:(50)::smiliess (10):

خخخ دوست عزیزی که منو رد کردی و گزینه های بالا و پایین من رو لایک کردی ، اگه عمدا منو لایک نکردی :) لایکمو حلالت نمیکنم خخخ

کاش میشد آدم ببینه کیا ملتو لایک کردن ، از مسئولین عزیز خواستارم این امکان رو برا کاربرای کنجاوی مثل من فراهم کنید خخ:25r30wi:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13

شفق بانو

New member
اقا ابتین :)

از نظر ظاهری اوصولا هیچ تصوری ندارم خداروشکر
فقط این مورد استثناست :)

عکس رو علی الحساب داشته باشین . فردا میخوام برم کارعملیاتی صحرایی خسته م هست و انشالله دو روز دیگه میام . شرح میدم

k9zkbpzx2pq1me25l265.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 'Reza'

MAHSABANOO

New member
13211691795.jpg

حس میکنم اینه ابتین خخخخخخخخخخخخخخخخخ هر چند شناخت زیادی ازش ندارم

eeeeeeehsan

New member
آبتین فکر می کنم یکم عصبیه که ممکنه تو خونواده عصبی بزرگ شده باشه، منم خودم همین شکلیم
مث خودم عشق فیلم و سریاله که البته شاخه فیلمش از من قوی تره

آل پاچینو بهش می خوره

al-pacino.jpg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

آل پاچینوی قانع کننده

-A6YIRfT-Lk.jpg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

آل پاچینوی بی اعصاب

alpachino_-_eye.gif

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
این آبیه
ببخشید دیگه وقتم کمه
البته یکم اخلاق آبی بنظرم ازین نابودتر باید باشع (;
Deep_Fried_Man_portrait_-_real_name_Daniel_Friedman_-_South_African_Comedian.jpg

آخرین ویرایش:

abtin13

New member

:(500):

خخخ دوست عزیزی که منو رد کردی و گزینه های بالا و پایین من رو لایک کردی ، اگه عمدا منو لایک نکردی :) لایکمو حلالت نمیکنم خخخ

کاش میشد آدم ببینه کیا ملتو لایک کردن ، از مسئولین عزیز خواستارم این امکان رو برا کاربرای کنجاوی مثل من فراهم کنید خخ:2

ممنون ناروین :rose: ولی تصوراتت در مورد من از پهنا تو حلقم :5: میزان شباهت 5% که اونم ب خاطر ریش بود که اونم بحمدلله زدیم رفت :black_eyed:

abtin13

New member
از نظر ظاهری اوصولا هیچ تصوری ندارم خداروشکر
فقط این مورد استثناست :)

عکس رو علی الحساب داشته باشین . فردا میخوام برم کارعملیاتی صحرایی خسته م هست و انشالله دو روز دیگه میام . شرح میدم

k9zkbpzx2pq1me25l265.jpg

ممنو شفق بانو:rose: ولی چون تقلب کردی شرمندت شدم :black_eyed: انشالا سری بعد:smiliess (10):

abtin13

New member
13211691795.jpg

حس میکنم اینه ابتین خخخخخخخخخخخخخخخخخ هر چند شناخت زیادی ازش ندارم

ممنون مهسا بانو:rose: همونجوری که هر سیاهی پارسی کولا نیست هر آبتینی هم آبتین13 نیست.این جغله هنوز خیلی راه داره تا به من برسه:motat:

abtin13

New member
آبتین فکر می کنم یکم عصبیه که ممکنه تو خونواده عصبی بزرگ شده باشه، منم خودم همین شکلیم
مث خودم عشق فیلم و سریاله که البته شاخه فیلمش از من قوی تره

آل پاچینو بهش می خوره

al-pacino.jpg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

آل پاچینوی بی اعصاب

alpachino_-_eye.gif

ممنون احسان :rose: این آل پاچینوی بی اعصاب خیلی باحال بود:25r30wi: هی نگاه میکنم این طرف یه لحظه میبینم این چشاش تکون خورد بعد به عکسه نگاه میکنم میبینم تکون نمیخوره میگم توهم زدم.بعد دوباره نگاه میکنم میبینم نه بابا واقعا چشاش داره تکون میخوره
بی اعصاب بودنش کپی خودمه

آخرین ویرایش:

abtin13

New member
این آبیه
ببخشید دیگه وقتم کمه
البته یکم اخلاق آبی بنظرم ازین نابودتر باید باشع (;
Deep_Fried_Man_portrait_-_real_name_Daniel_Friedman_-_South_African_Comedian.jpg

ممنون مکسین :rose: کلاهش خیلی باحاله اما قیافش خیلی سوسوله.:21: اخلاق رو هم درست گفتی خیلی نابود تر از اینم

بالا