به منم یه فصل بدید سوال طرح کنم هم امری دارم هم هزاره
شما میتونی فصل 23 امری رو برداری و برا 27 اسفند بذاری چون درمان بیماری های ژنتیکی فک کنم هزاره هم با تفاوت هایی داره؟ اگه میتونی سریع خبرم کن
به منم یه فصل بدید سوال طرح کنم هم امری دارم هم هزاره
جفت شدن ناجور رشته- لغزنده ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟50):
من تکوینو فرستادم دست هر کی نرسید بهم بگه ایمیلشو از نو بفرستم:ad54ad:
دوست عزیز برای من هم سوال بفرست ممنون saharg1@yahoo.com
دوستان ..تا اینجا که فصلهارو گرفتین بیاین همزمان رفع اشکال هم بکنیم با برنامه میخونید دیگه؟؟هر کی سوال داره ازین مبحثا بگه بقیه بلد بودن جواب بدن ایطو نباشه فقط سوالو جوابو داشته باشیم بدون مرور
دوستان ..تا اینجا که فصلهارو گرفتین بیاین همزمان رفع اشکال هم بکنیم با برنامه میخونید دیگه؟؟هر کی سوال داره ازین مبحثا بگه بقیه بلد بودن جواب بدن ایطو نباشه فقط سوالو جوابو داشته باشیم بدون مرور
من ترجیحم اینه که اول هر کس فصل ها رو همزمان با سئوالایی که بدستش میرسه بخونه و بررسی کنه و اشکالاتش رو یادداشت کنه و دور بعدی رو برای این درس رفع اشکال کنیم چون اینطوری ممکنه سئوالایی که بچه ها واسش اینقدر زحمت کشیدن درست بررسی نشه
تو این دور من شخصا بخوام هم بخونم هم سئوالایی که هر کس درآورده رو بررسی کنم و هم فصلایی که به عهده دارم رو سوال طرح کنم نمیرسم تو مرور و رفع اشکال مشارکتی داشته باشم
قبلا هم این پیشنهاد رو سرین کرده بود و من هم این جواب رو داده بودم ولی برا درس ملکولی و بیوشیمی این روش رو قبول میکنم چون بررسی سئوالای این دو درس واسم راحتتره و شاید سئوال و جواب بهتر بتونه رفع اشکال بکنه
ولی باز هم هر طور صلاح میدونید فقط ژنتیک رو من نمیتونم الان تو بررسی و رفع اشکال واسش وقت بذارم