مونوساكاريدها به سه صورت مي تونن اكسيد بشن اگه گفتين/:rolleyessmileyanim:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآفرين آبجي درسته:4d564ad6:
ا کسیداسیون قندها:
در اثر اکسیداسیون قندها سه نوع اسید ایجاد می شود:
1-اگر عامل آلدئیدی اکسید شود اسید آلدونیک حاصل می شود. قندهای کتونی به سادگی اکسید نمی شوند.
2-اگر عامل الکلی نوع اول اکسید شود، اسید اورونیک حاصل می شود.
3-در صورتیکه عامل آلدئیدی و الکلی هردو به عامل اسیدی تبدیل شوند، اسیدآلداریک یا ساکاریک ایجاد می شود
درست بود؟؟؟؟؟؟؟:rolleyessmileyanim:
مونوساكاريدها به سه صورت مي تونن اكسيد بشن اگه گفتين/:rolleyessmileyanim:
اين آزمايشي كه نشون داده شده تست موليش هست كه براي تشخيص قندها استفاده ميشهاثر اسیدها بر قندها:
قندها در مجاورت اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و یا اسید کلریدریک غلیظ،آب از دست داده، به ترکیبی حلقوی به نام فورفورال و یا مشتقات آن تبدیل می گردد.پنتوزها به سهولت در محیط اسید غلیظ به فورفورال تبدیل می گردند در حالیکه گلوکز در این شرایط به هیدروکسی متیل فورفورال تبدیل می شود.
![]()
منو ساکاریدهای پنج و شش کربنه در محیطای آبی به شکل حلقوی وجود دارند
بچه ها یه پیشنهاد هر مبحثی رو که شروع میکنیم به تدریج جلو بریم.بعدشم به نکات بیشتر مهم اشاره کنیم.
مطالبم دسته بندی شده ارائه بدیم اول ساختار بعد روش شناسایی متابولیسم ودر آخر هم به بخش بالینیش بپردازیم البته نظر شخصیمه ها نهایتا تابع جمعمh34r-smiley: