مربای بادمجان...

!SeCreT!

New member


بادمجان ریز: یک کیلو

شکر: یک ونیم کیلو

آب: یک لیتر

هل:چند عدد

برای این مربا بادمجانهای بسیار ریز را انتخاب می کنیم




، پوست آنها را گرفته و در قابلمه 30دقیقه میجوشانیم و از آب در آورده و در آبکش میداریم ...

آب و شکر و هل را در قابلمه ای جدا میجوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس بادمجانها را داخل آن میاندازیم تا کاملا نرم شود





نکته: مربا رو وقتی درحال جوشیدنه هم نزنید چون بادمجانها میشکنند و له میشن!
 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml
بالا