محرم و نامحرم؛ لطفا مرزها را رعایت کنید!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ساحل

New member
دوستان من موندم آخه چرا اینقدر سطحی میخوایم مسائل رو بررسی کنیم! در کشورهای غربی حجاب نیست و من بحثی ندارم اینکه خوبه یا بد. ولی آیا اونجا مردها با هر زنی که میبینن(همه زنها چون اونا حجابی نیست) میخان بهش نزدیک بشند و باهاش رابطه بذارند؟؟ مسلما جواب منفیه، چون ذات انسان زیبا پسند هست و اونجا هم دوست دارند به زیبا ترینها نزدیک بشند و این اون فرد زیبا(خانم یا آقا) هست که قبول رابطه یا ردش میکنه.

به نظر شما بدحجابی زیبایی حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟
بحث حجاب و محرم نامحرم سطحیه؟
خوبه میگید غرب
ما چه مشترکاتی با غرب داریم که مدام اونا رو مثال میزنید
ما فرهنگمون و دینمون و سبک زندگی و سطح زندگیمون با اونا زمین تا آسمون فرق داره
ما ایرانی و مسلمونیم
جامعه ما نسبت به پوشش خانمها خیلی حساسه، هنوز به اون سطح فرهنگ نرسیده که نسبت به اینکه دیگران چی میپوشن حساسیت نشون ندن و قضاوت نکن

بهتره دیدمون رو نسبت به زیبایی اصلاح کنیم
همون خانمی رو که بعضی ها با شینیون و رنگ مو و آرایش غلیظ و لباسهای بدن نما و آنچنانی( و احتمالا چندتا جراحی زیبایی)زیبا میدونن بهتره از این دیدگاه هم نگاه کنن که اگه با لباسهای معمولی و بدون آرایش و با حجاب این خانما رو ببینن متوجه میشن که زیبایی بعضی هاشون نسبت به خانمهای محجبه و ساده به مراتب کمتره
متاسفانه جامعه سطحی نگر شده، اسیر ظواهر آنی!!!

varia

Well-known member

به نظر شما بدحجابی زیبایی حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟
بحث حجاب و محرم نامحرم سطحیه؟
خوبه میگید غرب
ما چه مشترکاتی با غرب داریم که مدام اونا رو مثال میزنید
ما فرهنگمون و دینمون و سبک زندگی و سطح زندگیمون با اونا زمین تا آسمون فرق داره
ما ایرانی و مسلمونیم
جامعه ما نسبت به پوشش خانمها خیلی حساسه، هنوز به اون سطح فرهنگ نرسیده که نسبت به اینکه دیگران چی میپوشن حساسیت نشون ندن و قضاوت نکن

بهتره دیدمون رو نسبت به زیبایی اصلاح کنیم
همون خانمی رو که بعضی ها با شینیون و رنگ مو و آرایش غلیظ و لباسهای بدن نما و آنچنانی( و احتمالا چندتا جراحی زیبایی)زیبا میدونن بهتره از این دیدگاه هم نگاه کنن که اگه با لباسهای معمولی و بدون آرایش و با حجاب این خانما رو ببینن متوجه میشن که زیبایی بعضی هاشون نسبت به خانمهای محجبه و ساده به مراتب کمتره
متاسفانه جامعه سطحی نگر شده، اسیر ظواهر آنی!!!

نه خواهرم.من نگفتم بی حجابی و بد حجابی زیبایی. من میگم داشتن علم و درک و شعور زیباییه. به داشتن خواهرای با حجابم افتخار میکنم ولی بیشتر از حجاب توصیه میکنم رو اخلاق هاشون و درکشون از مسائل زندگی و پیرامونشون کار کنند. اگه اینا باشند حجابشونم رعایت میکنند بدون اینکه از جامعه غرب و یا دیگر هم وطنهاشون که اهمیتی به حجاب نمیدند. شاید بگید انسان تاثیرپذیره! درست ولی تاثیرگذار هم هست! کافیه تسلیم ظواهر نشیم! که سخته ولی امیدوارم موفق شیم.

mahii

New member
برادر من شما که با تحقیق سخن میگویید آخه کمی هم ذهن خودتونو درگیر تحقیق کنید و فقط به منابعی که توسط یه عده که خط مش و عقایدشون واضح و معلومه اکتفا نکنید.
در مورد اون داستان اولتون عاشق شدن یک دختر متولد تقریبا70 به مرد متولد31 جدای از اینکه امری غیرقابل باور هست ریشه در احساسات زودگذر داره و نمیتونه ملاک قرار بگیره و ربطی به ارتباط محرم نامحرمی نداره.
منم نگفتم جهان مدینه فاضله هست پس لطفا از طرف من فکر نکنید و زود هم قضاوت نکنید.
سلام اتفاقا ما تو دوران راهنمايي دختري رو ميشناختيم ك هووي خالش شده بود و از ما يسال بالاتر بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

varia

Well-known member
سلام اتفاقا ما تو دوران راهنمايي دختري رو ميشناختيم ك هووي خالش شده بود و از ما يسال بالاتر بود

سلام ماهی خانم. اتفاقا منم مثالهایی مشابه این قضیه رو از نزدیک دیدم. بحث من سر ی موضوع دیگه بود که نشد بگم!ینی مدیریت تذکر دادند. مرسی بابت لایک هاتون.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

Nr1

Well-known member
ای کاش به جای اینکه مانع تراشی کنیم و حجاب رو حایلی بین جسم زن و چشم مرد قرار بدیم کمی هم به تطهیر چشم و قلب و نگاهمون اهمیت بدیم به افکارمون چادر بپوشونیم رفتارمون رو مقید به حجاب بکنیم...نه کسی که کامل حجاب داره فکرش بری از انحرافاته نه اونی که از نظر شما بد حجابه نمیشه گفت آدم پاکی نیس...منه پسر اگر اونقدر باشعور شده باشم که بفهمم زن هم انسان است و صاحب ارزش هیچوقت به خودم اجازه نخواهم داد کاری بکنم که در شان او نیست...این فکر ریشه اش در حجاب خالی نیست...تربیت درست میخاد...گواه سخنم هم اینه که چون حجاب با شعور حجابی همراه نبود الان بعد گذشت سی و چند سال از انقلاب حجاب بزرگترین درد نظام شده و روزی نیس تو مجلس ازش حرفی نزده باشن...نظرتونو به بودجه سالیانه ای که صرف توسعه ی فرهنگ اسلامی کشور میشه جلب میکنم:

- مرکز خدمات حوزه‌های علمیه: 4200 میلیارد ریال
۲- شورایعالی حوزه‌های علمیه: 4120 میلیارد ریال
۳- سازمان تبلیغات اسلامی: 2350 میلیارد ریال
۴- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: 1800 میلیارد ریال
۵- جامعه مصطفی العالمیه: 1750 میلیارد ریال
۶- نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور: 930 میلیارد ریال
۷- سازمان اوقاف و خیریه: 800 میلیارد ریال
۸- دفتر تبلیغات اسلامی: 750 میلیارد ریال
۹- کانون فرهنگی و نوجوانان: 600 میلیارد ریال
۱۰- حوزه هنری (تبلیغات اسلامی): 430 میلیارد ریال
۱۱- شورایعالی انقلاب فرهنگی: 400 میلیارد ریال
۱۲- شورای برنامه‌ریزی حوزه‌های علمیه خراسان: 370 میلیارد ریال
۱۳- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: 250 میلیارد ریال
۱۴- مؤسسه نشر آثار حضرت امام خمینی: 190 میلیارد ریال
۱۵- مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی: 120 میلیارد ریال

بودجه این ۱۵ سازمان و نهاد فرهنگی بیش از ۱۹۰۰۰ (نوزده هزار) میلیارد ریال در سال است. به این مقدار اگر 9700 میلیارد ریال بودجه صداوسیما را بیفزاییم بعلاوه بودجه سازمان‌ها و مراکز فرهنگی دیگری همچون «دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم»، «دانشگاه اصول‌الدین»، «بنیاد پانزده خرداد»، »بنیاد انقلاب اسلامی » و ... را هم در نظر بگیریم بودجه‌ای که سالیانه رسماً صرف امور فرهنگی می‌شود به‌سرعت از مرز ۳۰۰۰۰ (سی هزار) میلیارد ریال در سال بالاتر می‌رود. این ۳۰۰۰۰ (سی هزار) میلیارد ریال به‌صورت مستقیم برای امور فرهنگی در سال هزینه می‌شود. یک سری دستگاه‌های دیگر هم به‌صورت غیرمستقیم برای فرهنگ هزینه می‌کنند ازجمله بسیج، سپاه پاسداران، اداره‌جات سیاسی - عقیدتی، شهرداری‌ها و غیره. اگر همه این هزینه‌هایی که صرف امور فرهنگی می‌شود جمع‌آوری شود، رقم واقعی خیلی بیشتر از ۳۰۰۰۰ (سی هزار) میلیارد ریال در سال خواهد شد.

خب حالا سوال بزرگی مطرحه....اونم این که با صرف اینهمه هزینه چرا حجاب هنوز دغدغه ی بزرگیه؟؟؟ بودجه ای که میتونه صرف جاهای بهتری هم بشه...چرا شکست خورده است؟؟؟

شما خودتون آیا حس میکنید این فرهنگ سازیا تاثیری درتون داشته؟

من همیشه برام سوال بوده اگر خود حضرت محمد عمر نوح رو داشت و بعد از فتح عربستان میخواست ایدئولوژی دینی جدید خودش رو به بلاد دیگه هم صادر بکنه چه میکرد؟آیا مثل خلیفه های بعدتر به جنگ متمسک میشد؟اگر بله که کل ایدئولوژی دینیش فرو میریخت...اگر خیر که قطعا همینطور بود خیلی کشورها کما کان فرهنگ خودشون رو خواهند داشت...خب همین کشوری که حضرت محمد سکان دارشه میبایست تعاملات اقتصادی و تجاری هم داشته باشه!!!آیا باید میگفت ما تعامل نمیکنیم؟؟؟آیا باید میگفت تلویزیون هاتونو ببندید و حتی یه فیلم غربی هم نبینید!!!!کاری که همین الان داعش داره میکنه!!!!چه میکرد واقعا؟؟؟؟آیا به بهانه اسلام بگیر و ببند راه میانداخت؟؟؟مگر پیامبر فقط صاحب رسالت نبود؟؟؟خدا نگفته بود هر طوری شده باید ملتو بفرستی بهشت که اونم زور بگه...مگر چیزی به اسم حقوق بشر وجود نداره؟؟؟

من جوابی نمیدم...فقط یه نظر دارم...اونم اینکه مشکلات و مسایل الان ما فقط از منظر دینی قابل حل نیست و در خیلی جاها باید دیدگاه میانه ای داشته باشیم...

برقرار باشید

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member

سلام به همه دوستان و کاربران محترم.

چون وقت زیادی ندارم نمیتونم بحث کنم و توضیح اضافی در این مورد بدهم و از طرفی نمیخوام در این بحث قضاوتی داشته باشم و بگم چه کسی یا چه کسانی اعم از خانواده و جامعه و .... مقصر این اتفاق هست ، ولی متاسفانه بیشتر روابط خارج از زناشویی ریشه در خلا روانی و روحی زن و شوهر بعد ازدواج داره و از قدیم تا به امروز بوده و باعث چنین مسائلی میشه و اگربه موقع تشخیص داده نشه ؛ ممکنه همه این اتفاقات ذکر شده در این تایپیک رو به دنبال داشته باشه.

برای همتون آرزوی خوشبختی میکنم.
:rose:

مجید دیجی

مدیر بخش
ای کاش به جای اینکه مانع تراشی کنیم و حجاب رو حایلی بین جسم زن و چشم مرد قرار بدیم کمی هم به تطهیر چشم و قلب و نگاهمون اهمیت بدیم به افکارمون چادر بپوشونیم رفتارمون رو مقید به حجاب بکنیم...نه کسی که کامل حجاب داره فکرش بری از انحرافاته نه اونی که از نظر شما بد حجابه نمیشه گفت آدم پاکی نیس...منه پسر اگر اونقدر باشعور شده باشم که بفهمم زن هم انسان است و صاحب ارزش هیچوقت به خودم اجازه نخواهم داد کاری بکنم که در شان او نیست...این فکر ریشه اش در حجاب خالی نیست...تربیت درست میخاد...گواه سخنم هم اینه که چون حجاب با شعور حجابی همراه نبود الان بعد گذشت سی و چند سال از انقلاب حجاب بزرگترین درد نظام شده و روزی نیس تو مجلس ازش حرفی نزده باشن...نظرتونو به بودجه سالیانه ای که صرف توسعه ی فرهنگ اسلامی کشور میشه جلب میکنم:

- مرکز خدمات حوزه‌های علمیه: 4200 میلیارد ریال
۲- شورایعالی حوزه‌های علمیه: 4120 میلیارد ریال
۳- سازمان تبلیغات اسلامی: 2350 میلیارد ریال
۴- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: 1800 میلیارد ریال
۵- جامعه مصطفی العالمیه: 1750 میلیارد ریال
۶- نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور: 930 میلیارد ریال
۷- سازمان اوقاف و خیریه: 800 میلیارد ریال
۸- دفتر تبلیغات اسلامی: 750 میلیارد ریال
۹- کانون فرهنگی و نوجوانان: 600 میلیارد ریال
۱۰- حوزه هنری (تبلیغات اسلامی): 430 میلیارد ریال
۱۱- شورایعالی انقلاب فرهنگی: 400 میلیارد ریال
۱۲- شورای برنامه‌ریزی حوزه‌های علمیه خراسان: 370 میلیارد ریال
۱۳- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: 250 میلیارد ریال
۱۴- مؤسسه نشر آثار حضرت امام خمینی: 190 میلیارد ریال
۱۵- مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی: 120 میلیارد ریال

بودجه این ۱۵ سازمان و نهاد فرهنگی بیش از ۱۹۰۰۰ (نوزده هزار) میلیارد ریال در سال است. به این مقدار اگر 9700 میلیارد ریال بودجه صداوسیما را بیفزاییم بعلاوه بودجه سازمان‌ها و مراکز فرهنگی دیگری همچون «دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم»، «دانشگاه اصول‌الدین»، «بنیاد پانزده خرداد»، »بنیاد انقلاب اسلامی » و ... را هم در نظر بگیریم بودجه‌ای که سالیانه رسماً صرف امور فرهنگی می‌شود به‌سرعت از مرز ۳۰۰۰۰ (سی هزار) میلیارد ریال در سال بالاتر می‌رود. این ۳۰۰۰۰ (سی هزار) میلیارد ریال به‌صورت مستقیم برای امور فرهنگی در سال هزینه می‌شود. یک سری دستگاه‌های دیگر هم به‌صورت غیرمستقیم برای فرهنگ هزینه می‌کنند ازجمله بسیج، سپاه پاسداران، اداره‌جات سیاسی - عقیدتی، شهرداری‌ها و غیره. اگر همه این هزینه‌هایی که صرف امور فرهنگی می‌شود جمع‌آوری شود، رقم واقعی خیلی بیشتر از ۳۰۰۰۰ (سی هزار) میلیارد ریال در سال خواهد شد.

خب حالا سوال بزرگی مطرحه....اونم این که با صرف اینهمه هزینه چرا حجاب هنوز دغدغه ی بزرگیه؟؟؟ بودجه ای که میتونه صرف جاهای بهتری هم بشه...چرا شکست خورده است؟؟؟

شما خودتون آیا حس میکنید این فرهنگ سازیا تاثیری درتون داشته؟

من همیشه برام سوال بوده اگر خود حضرت محمد عمر نوح رو داشت و بعد از فتح عربستان میخواست ایدئولوژی دینی جدید خودش رو به بلاد دیگه هم صادر بکنه چه میکرد؟آیا مثل خلیفه های بعدتر به جنگ متمسک میشد؟اگر بله که کل ایدئولوژی دینیش فرو میریخت...اگر خیر که قطعا همینطور بود خیلی کشورها کما کان فرهنگ خودشون رو خواهند داشت...خب همین کشوری که حضرت محمد سکان دارشه میبایست تعاملات اقتصادی و تجاری هم داشته باشه!!!آیا باید میگفت ما تعامل نمیکنیم؟؟؟آیا باید میگفت تلویزیون هاتونو ببندید و حتی یه فیلم غربی هم نبینید!!!!کاری که همین الان داعش داره میکنه!!!!چه میکرد واقعا؟؟؟؟آیا به بهانه اسلام بگیر و ببند راه میانداخت؟؟؟مگر پیامبر فقط صاحب رسالت نبود؟؟؟خدا نگفته بود هر طوری شده باید ملتو بفرستی بهشت که اونم زور بگه...مگر چیزی به اسم حقوق بشر وجود نداره؟؟؟

من جوابی نمیدم...فقط یه نظر دارم...اونم اینکه مشکلات و مسایل الان ما فقط از منظر دینی قابل حل نیست و در خیلی جاها باید دیدگاه میانه ای داشته باشیم...

برقرار باشید

این بحث هم خیلی گسترده هست و من هم نمی تونم به اون جواب بدم اما گوشزد چند نکته مهم هست :

اولا : کسی از صحبت ها و نوشته های من بد برداشت نکنه ... بله چشم آدم باید حجاب داشته باشه... قلب آدم باید حجاب داشته باشه ( من همیشه میگم آدم باید از خودش شرو کنه ) ... اما حجاب ظاهر رو هم باید داشت و خود رو از چشم ها و دل های آلوده مثل یک سپر حفاظت کرد ( مرد و زن هم نداره ) ....

5b2f01956fb74f658edca048759b2ce4.jpg

دوما : درباره بودجه ها باید بگم همون قدر که در داخل کشور بودجه صرف مسائل فرهنگی می کنند در خارج از کشور دیگران صرف مسائل ضد فرهنگی می کنند ( فقط مجلس آمریکا در سال های گذشته سالانه بین 25 تا 75 میلیون دلار هزینه جنگ تبلیغاتی علیه ایران می کنند . ) منبع : ایران ما - آمریكا 745 میلیون دلار برای جنگ نرم جهانی اختصاص می‌دهد
===
لطفا داعش رو به اسلام نچسبونید:riz304: ... این ها یه مشت آدم جانی مزد بگیر هستند که پولشون رو عربستان وهابی میده ... عربستانی که توش قرآن رو آتش می زنند به بهانه زیباشدن جلد و صفحات آن ....

در مورد حضرت محمد باید بگم ایشون یک سیاستمدار واقعی بودند... مثلا همان زمان هم با یهودی هایی که در عربستان حضور داشتند تا زمانی که پیمان شکنی نکرده بودند در صلح زندگی می کردند و پیمان نامه صلح خصوصی وعمومی داشتند... حتی بین پیامبر و مشرکان عهدنامه ای وجود داشت بنام حدیبیه ... حتی پیامبر با یکی از دختران ابوسفیان بنام ام حبیبه ازدواج کرده بود ... یا مثلا برید ببینید هنگامیکه پیامبر وارد مکه شد چه سیاستی را علیه دشمنانش انتخاب کرد....
توجه شما رو به حدیث زیر جلب می کنم که منبعش رو هم نوشتم می تونید مراجعه کنید و ببینید :
ال ابو عبدالله علیه السلام : قال رسول الله صلی الله علیه وآله: خلق الله العقل فقال له أدبر فأدبر، ثم قال له أقبل فأقبل، ثم قال: ما خلقت خلقا أحب إلی منک فأعطی الله محمدا صلی الله علیه وآله تسعة و تسعین جزءا ثم قسم بین العباد جزءا واحدا. سن بحار ص97

حضرت صادق علیه السلام فرمود: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمود: خداوند عقل را خلق کرد. پس به آن فرمود: برو، پس او رفت. سپس فرمود: پیش بیا، او نیز پیش آمد. سپس فرمود: هیچ خلقی را محبوب تر از تو خلق نکرده­ام. پس خداوند 99 قسمت از عقل را به محمد صلی الله علیه وآله داد، سپس فقط یک قسمت را میان بندگان تقسیم نمود.

با توجه به حدیث فوق این نکات بدست می­آید:

1- عقل مهمترین و محبوبترین مخلوقات در نزد خداوند است .

2- عقل کامل را به پیامبرش صلی الله علیه وآله داده است. پیامبر یعنی عقل و عقل کامل یعنی پیامبر.

3- پیامبر نیازی به امتحان ندارد زیرا با دارا بودن عقل کامل از هر امتحانی سر بلند بیرون می­آید.

4- به این دنیا آمدن پیامبر نه برای امتحان و کسب تجربه و دریافت عقل مجرب بوده است چون با عقل کامل نیازی به آن ندارد، چون عقلش هر نوع تجربه­ای را دارا است؛ بلکه برای راهنمایی و دست گیری و انتقال تجربه به عقول پایین آمده به این دنیا را داشته است.

5- نسبت عقل مردم به پیامبر 1 به 99 است یعنی تقریبا عاقل ترین مردم یک درصد عقل پیامبر را دارند. پس طبیعی است که تمام انسانها از عقل ایشان تا بی نهایت سیراب گردند و بدون استفاده از تجربیات عقل ایشان نتوانند راه بجایی ببرند.
منبع : عقل - چرا خدا ؟
=====

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
غیرت متاسفانه چیزی که این روزا خیلیا ندارن

a1389f1b26da4db983b61fae12300fe8.jpg

بر سر غیرت مردان ما چه آمده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:sad:

Nr1

Well-known member
این بحث هم خیلی گسترده هست و من هم نمی تونم به اون جواب بدم اما گوشزد چند نکته مهم هست :

اولا : کسی از صحبت ها و نوشته های من بد برداشت نکنه ... بله چشم آدم باید حجاب داشته باشه... قلب آدم باید حجاب داشته باشه ( من همیشه میگم آدم باید از خودش شرو کنه ) ... اما حجاب ظاهر رو هم باید داشت و خود رو از چشم ها و دل های آلوده مثل یک سپر حفاظت کرد ( مرد و زن هم نداره ) ....

5b2f01956fb74f658edca048759b2ce4.jpg

دوما : درباره بودجه ها باید بگم همون قدر که در داخل کشور بودجه صرف مسائل فرهنگی می کنند در خارج از کشور دیگران صرف مسائل ضد فرهنگی می کنند ( فقط مجلس آمریکا در سال های گذشته سالانه بین 25 تا 75 میلیون دلار هزینه جنگ تبلیغاتی علیه ایران می کنند . ) منبع : ایران ما - آمریكا 745 میلیون دلار برای جنگ نرم جهانی اختصاص می‌دهد
===
لطفا داعش رو به اسلام نچسبونید:riz304: ... این ها یه مشت آدم جانی مزد بگیر هستند که پولشون رو عربستان وهابی میده ... عربستانی که توش قرآن رو آتش می زنند به بهانه زیباشدن جلد و صفحات آن ....

در مورد حضرت محمد باید بگم ایشون یک سیاستمدار واقعی بودند... مثلا همان زمان هم با یهودی هایی که در عربستان حضور داشتند تا زمانی که پیمان شکنی نکرده بودند در صلح زندگی می کردند و پیمان نامه صلح خصوصی وعمومی داشتند... حتی بین پیامبر و مشرکان عهدنامه ای وجود داشت بنام حدیبیه ... حتی پیامبر با یکی از دختران ابوسفیان بنام ام حبیبه ازدواج کرده بود ... یا مثلا برید ببینید هنگامیکه پیامبر وارد مکه شد چه سیاستی را علیه دشمنانش انتخاب کرد....
توجه شما رو به حدیث زیر جلب می کنم که منبعش رو هم نوشتم می تونید مراجعه کنید و ببینید :
ال ابو عبدالله علیه السلام : قال رسول الله صلی الله علیه وآله: خلق الله العقل فقال له أدبر فأدبر، ثم قال له أقبل فأقبل، ثم قال: ما خلقت خلقا أحب إلی منک فأعطی الله محمدا صلی الله علیه وآله تسعة و تسعین جزءا ثم قسم بین العباد جزءا واحدا. سن بحار ص97

حضرت صادق علیه السلام فرمود: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمود: خداوند عقل را خلق کرد. پس به آن فرمود: برو، پس او رفت. سپس فرمود: پیش بیا، او نیز پیش آمد. سپس فرمود: هیچ خلقی را محبوب تر از تو خلق نکرده­ام. پس خداوند 99 قسمت از عقل را به محمد صلی الله علیه وآله داد، سپس فقط یک قسمت را میان بندگان تقسیم نمود.

با توجه به حدیث فوق این نکات بدست می­آید:

1- عقل مهمترین و محبوبترین مخلوقات در نزد خداوند است .

2- عقل کامل را به پیامبرش صلی الله علیه وآله داده است. پیامبر یعنی عقل و عقل کامل یعنی پیامبر.

3- پیامبر نیازی به امتحان ندارد زیرا با دارا بودن عقل کامل از هر امتحانی سر بلند بیرون می­آید.

4- به این دنیا آمدن پیامبر نه برای امتحان و کسب تجربه و دریافت عقل مجرب بوده است چون با عقل کامل نیازی به آن ندارد، چون عقلش هر نوع تجربه­ای را دارا است؛ بلکه برای راهنمایی و دست گیری و انتقال تجربه به عقول پایین آمده به این دنیا را داشته است.

5- نسبت عقل مردم به پیامبر 1 به 99 است یعنی تقریبا عاقل ترین مردم یک درصد عقل پیامبر را دارند. پس طبیعی است که تمام انسانها از عقل ایشان تا بی نهایت سیراب گردند و بدون استفاده از تجربیات عقل ایشان نتوانند راه بجایی ببرند.
منبع : عقل - چرا خدا ؟
=====

اون لینکی که برا بودجه تبلیغات ضد ایرانی گذاشتین رو مطالعه کردم و باید بگم اونجا چیزی راجع به"فقط ایران"ننوشته...راجع به صدای آمریکا و بی بی سی نوشتین که باید عرض کنم اینها شبکه هایی هستن که غیر از فارسی به زبانهای دیگه هم شبکه دارند... USA
Africa
Asia
Mideast
Europe
Science & Tech
Health
Entertainment
Economy
Programs
اینا سر تیتر برنامه هی سایت"صدای آمریکا"بود...بقیه کانال ها هم همینطور...کما اینکه خود ایران هم به زبان انگلیسی و عربی کانال داره...همین پرس تی وی که مال صدا سیمای خودمونه...مخاطبینشم آمریکاییها و اروپاییها هستن...

پس این دیدگاه رو پاک کنید که آمریکا فقط ایران مشکلشه...در ثانی این بودجه 30000 میلیارد ریالی صرف اشاعه فرهنگ اسلامی میشه پس چرا هنوزنتونستن حجاب رو اونطور که خودشون میخوان پیاده کنن؟چه کسی پاسخگوست؟؟؟؟چرا همینطور راحت رد میشیم؟؟؟؟چرا مجلس محترم عکس دخترای ساپورت پوش رو نشون میده اما غافل یه عکس از آگهی های فروش کلیه و استخدام و اینها؟؟؟اون پول کجا رفته؟؟؟آیا همه درد مملکت ما حجابه؟؟؟حجابی که به خاطرش بگیر و ببند راه میندازن؟؟؟محمد خودش آیا بود اینکارا رو میکرد

در سیاستمدار بودن پیامبر شکی نیس اما من سوالم اینه دیپلماسی ایشون چی میشد؟؟؟شما هر طوری فک بکنید اسلام تا یه مرزی قبول میشد همه قبول نمیکردن مگر اینکه شمشیر بکشن و خون بریزن که اون بحثش جداست...خب تو این فضای جهانی یه عده کشور ها خجابشون همین حجاب میبود طراحای لباسشون همین لباسها رو تولید میکردن لواز آرایشیشون همین میشد کانالهای تلویزیونی همین بود فیلمها همین و اینترنت هم همین...خب یه کشور مسلمان چه کار باید بکنه تو این فضا؟؟؟؟آیا محدودیت سازی چاره کاره؟یا روشنگری؟؟؟من بحثم سر اینه...حتی اگر خود پیامبر هم بود فضای جامعه جهانی همین شکلی بود...شما هر چقدم محدودیت بتراشید دختر و پسری که منطق مستحکمی نداره در ظاهر چادر به سر میکنه اما در خفا معلوم نیس...ای کاش حجاب آگاهانه انتخاب بشه...من هم موافقم...اما گشت ارشاد و حزب انصار و خاک بر سرت ها شایسته ی یک جامعه ی مدنی نیست...یه جامعه رو فرهنگ خودش کار میکنه برا جامعه هم قوانینی وضع میکنه اما شما هیچگاه نمیتونید تفتیش عقیده بکنید...راه رو اشتباه رفتیم

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش

اون لینکی که برا بودجه تبلیغات ضد ایرانی گذاشتین رو مطالعه کردم و باید بگم اونجا چیزی راجع به"فقط ایران"ننوشته...راجع به صدای آمریکا و بی بی سی نوشتین که باید عرض کنم اینها شبکه هایی هستن که غیر از فارسی به زبانهای دیگه هم شبکه دارند... USA
Africa
Asia
Mideast
Europe
Science & Tech
Health
Entertainment
Economy
Programs
اینا سر تیتر برنامه هی سایت"صدای آمریکا"بود...بقیه کانال ها هم همینطور...کما اینکه خود ایران هم به زبان انگلیسی و عربی کانال داره...همین پرس تی وی که مال صدا سیمای خودمونه...مخاطبینشم آمریکاییها و اروپاییها هستن...

پس این دیدگاه رو پاک کنید که آمریکا فقط ایران مشکلشه...در ثانی این بودجه 30000 میلیارد ریالی صرف اشاعه فرهنگ اسلامی میشه پس چرا هنوزنتونستن حجاب رو اونطور که خودشون میخوان پیاده کنن؟چه کسی پاسخگوست؟؟؟؟چرا همینطور راحت رد میشیم؟؟؟؟چرا مجلس محترم عکس دخترای ساپورت پوش رو نشون میده اما غافل یه عکس از آگهی های فروش کلیه و استخدام و اینها؟؟؟اون پول کجا رفته؟؟؟آیا همه درد مملکت ما حجابه؟؟؟حجابی که به خاطرش بگیر و ببند راه میندازن؟؟؟محمد خودش آیا بود اینکارا رو میکرد

در سیاستمدار بودن پیامبر شکی نیس اما من سوالم اینه دیپلماسی ایشون چی میشد؟؟؟شما هر طوری فک بکنید اسلام تا یه مرزی قبول میشد همه قبول نمیکردن مگر اینکه شمشیر بکشن و خون بریزن که اون بحثش جداست...خب تو این فضای جهانی یه عده کشور ها خجابشون همین حجاب میبود طراحای لباسشون همین لباسها رو تولید میکردن لواز آرایشیشون همین میشد کانالهای تلویزیونی همین بود فیلمها همین و اینترنت هم همین...خب یه کشور مسلمان چه کار باید بکنه تو این فضا؟؟؟؟آیا محدودیت سازی چاره کاره؟یا روشنگری؟؟؟من بحثم سر اینه...حتی اگر خود پیامبر هم بود فضای جامعه جهانی همین شکلی بود...شما هر چقدم محدودیت بتراشید دختر و پسری که منطق مستحکمی نداره در ظاهر چادر به سر میکنه اما در خفا معلوم نیس...ای کاش حجاب آگاهانه انتخاب بشه...من هم موافقم...اما گشت ارشاد و حزب انصار و خاک بر سرت ها شایسته ی یک جامعه ی مدنی نیست... یه جامعه رو فرهنگ خودش کار میکنه برا جامعه هم قوانینی وضع میکنه اما شما هیچگاه نمیتونید تفتیش عقیده بکنید...راه رو اشتباه رفتیم

اول که جای این سوالات اینجا نیست... چون اصلا به موضوع ربطی نداره ... منم علمی در مورد سیاست ندارم ، باید از عاملش بپرسید ...
===

در مورد چند سوال دیگتون هم تو پستای دیگه نوشتم...
==
سوال اینجاست اگر همین تبلیغات نبود چه می شد ؟

منم با نحوه اجرا این تبلیغات مشکل دارم ... باید با دل مردم حرف زد ... باید آگاهی داد که چرا باید و چرا نباید ... باید با منطق صحبت کرد ... باید با زبان خود مردم صحبت کرد ...

اما قبول کنید تبلیغ لازم هست ...

===

در مورد سوال پیامبر هم من نمی دونم باید از سایت های پاسخ گویی به مسائل شرعی یا همچین جاهایی بپرسید ( من علمی ندارم :riz513: )

فقط یه نکته : زمانی که پیامبر به پیغمبری رسید ... شراب خواری حرام شد ، زنا حرام شد ، غیبت و دروغ حرام شد ، زنده به گور کردن دختران حرام شد ، خیلی از چیزهای دیگه هم حرام شد و کلی از آزادی های بی قید و بند گرفته شد ... اون زمان مردم خواستن بشه و شد ... اگر نگاه کنیم مردم خیلی محدودیت و فشار وارد شد ... اگر درست نگاه کنیم خیلی از آزادی های بی قید وبند جمع و جور شد ...
باید فرهنگ درست بشه وگرنه محدودیت رو میشه با چند تا فی.لتر.+ .شکن دور زد...
===
اینکه چند بار کلمه شما رو بکار بردید باید بگم ... من فقط یه بچه مسلمونم که بعضی وقتا قلم فرسایی می کنم... و ایده هام رو نشر میدم ... کاری به سیاست ندارم ... ( وابستگی ندارم و افکار مال خودمه )

با محدودیتی و برخوردی که عکس العمل طرف مقابل رو تحریک کنه مخالفم... من همیشه گفتم و میگم باید از خودمون شروع کنیم ... باید بدونیم که چی هستیم ؟ کجا هستیم ؟ کجا قراره برسیم و چی قراره بشیم .... خلاصه بگم راه و هدف مشخص باشه... و در طی این راه مواظب چاله هایی باشیم که ممکنه مارو منحرف کنه...

===

به نظرم ادامه این تایپیک و این بحث جالب نیست چون به طور کلی از موضوع پرت شده...:smiliess (10):

مجید دیجی

مدیر بخش
این دیگه چ عکسیه !!!!!!!!!

موضوع بحث در مورد انسانه نه مرغ !!!!!!!

.
.
.

اشاره من به دور هست چرا سر انگشتانم را نگاه می کنید ..........

.
.
.

این عکس زشته ، نه......... اگه کسی چشم برزخی داشته باشه شاید آدم بی حجاب از این هم زشت تر باشه ... قضاوت با خودتون... شایدم نباشه ( خدا می دونه )

.
.
.

یه داستانکی براتون تعریف کنم... یه بنده خدایی میشناسم که می گفت یه روز دختری رو تو خیابون دیده که گردنش برهنه بوده... طرف وقتی بار اول دختر رو میبینه برای بار دوم هم بر میگرده همون دختر رو نگاه کنه ... می گفت یک هو دیدم انگار گردنش آتیش گرفته و صورتش داره مثل شمع قطره قطره بر اثر حرارت آب میشه... من این بنده خدا رو میشناسم دروغ نمی گفت ... چون چندین روز بخاطر دیدن این صحنه ( بر اثر ترس یا ناراحتی ) مریض شده بود .... توقع ندارم کسی درک کنه ولی امیدوارم تلنگری باشه... آقا پسری که زیر ابرو بر میداری ، پیشونیت رو تیغ میزنی ، دختر خانمی که خودت بهتر می دونی چطور توی خیابون آرایش می کنی و راه میری ... واقعا میتونی سرت رو با این وضعیتت جلو امام زمان بلند کنی ؟؟؟؟؟؟؟ شعار نمی دم ... موضع نمی گیرم ... دستور نمی دم .... تحقیر نمی کنم ... سرزنش نمی کنم ... مسخره نمی کنم ... فقط می خوام تو رو وادار به فک کردن کنم .... یه لحظه فک کن ...
.
.
.
امام زمان ببخش ما رو که با اشتباهاتمون دلت را خون می کنیم... ببخش ، ببخش ، ببخش...

Taraa

Well-known member
بنظرم یه حدی از حجاب دس و پای آدم رو میگیره ... کم حجابی و بیحجابی هم باز آسایش آدمو میگیره ... به اون حد متوسطش اعتقاد دارم ... چیزی که جلوه گری نباشه و توش احساس راحتی باشه و آدم رو هم به افسردگی و گوشه گیری نکشونه

خیلی از نظرای اسلام هر چی فکر میکنم کاربردی نیست، مثلا اینکه چادر حجاب برتره، سه تا احتمال وجود داره :

1. عقل من قد نمیده
2. اسلامی که به دست ما رسیده ، اسلام واقعی نیست
3. اسلام درست نیست

Taraa

Well-known member
اینروزا اگه بخوایم اسلامِ به گفته علما واقعی رو (که من شک دارم واقعی باشه) تو زندگیمون پیاده کنیم باید همون بریم تو صندوق ... دنیا جوری شده که نمیشه این دستورات رو پیاده کرد ... همین میشه که کلی اسلام من درآوردی از گوشه و کنار زده بیرون ... تعالیم جوابگو نیستن

'Reza'

New member
:65d6a5d6s::65d6a5d6s:
چ بحث هایی
خدا به دادمون برسه از کسانی ک داد روشن فکری سر میدهنند

saharandishe

New member
اینروزا اگه بخوایم اسلامِ به گفته علما واقعی رو (که من شک دارم واقعی باشه) تو زندگیمون پیاده کنیم باید همون بریم تو صندوق ... دنیا جوری شده که نمیشه این دستورات رو پیاده کرد ... همین میشه که کلی اسلام من درآوردی از گوشه و کنار زده بیرون ... تعالیم جوابگو نیستن

سلام بزرگوار؟چرافکرمی کنین حجاب چادردست وپاگیره؟؟؟بنده به عنوان یک خانم تازه چادری شده یعنی تاهمین چندوقت پیش مانتویی بودم ولی ازنوع باحجابش بااین حال که اونموقع هم حجابم کامل بودولی یک خلا های رواحساس می کردم!!!بایدعرض کنم خدمتتون ازوقتی چادرروانتخاب کردم هزاران باربیش ازپیش احساس آرامش وآسایش دارم!تازه حیطه ی فعالیتهام هم بیشترشده!!!درگروههای مختلفی فعالیت دارم ،تئاترو...البته باحفظ حریم وفقط باگروه خانم هاواجرابرای خانم ها...وخیلی فعالیت های دیگه!مثل کوه نوردی!من که والاتاحالااقسام فعالیتهاردرمحیط دانشگاه وخارج ازدانشگاه وانجام دادم ولی این دست وپاگیری روکه میفرماییدتاحالاتجربه نکردم،فکرنمی کنیداین به خودافرادبرمی گرده،وطرزفکری که دارندویاشایدبعضی مواقع توجیه محسوب میشه؟

گرچه مشخصه که شماازبانوان محترم ومقیدهستید،شایدچون تاحالاتجربه ی پوشش چادررونداشتیدیابراثرتلقین اطرافیان احساس می کنیدشایدبراتون مشکل سازباشه،گرچه بنده هم اوایل بسیارموردتمسخراطرافیان قرارگرفتم ولی اصلابرام مهم نبود،بعدازمدتی اونهابااین مسئله کناراومدن،وچیزی که بااین صبوری به دست آوردم آرامشوآسایش بینهایتی هست که الان دارم
البته منظورازچادری بودن اون چادری هست که باعلاقه سرمون کردیم نه مثل بعضی هاکه تکلیفشون باخودشون هم معلوم نیست وفقط دارندآبروی چادروچادری هارومیبرند،وگرنه اونجورچادرکردن نه ضامن آسایشه نه ضامن حفظ عفت،چادری بایدزهرایی هم باشه...
ان شاءالله آرامش بی حدوحصرقسمت تمام بانوان مسلمان درجای جای جهان باشه
حالامیفهمم خداچرااین حدازحجاب روبرامون تعین کرده،بایدلذتش روباپوست وگوشت واستخونتون حس کنیدوگرنه فکرمی کنیددارم شعارمیدم
آرزومیکنم همچین لذتی نصیبتون باشه بانو:riz304:

مجید دیجی

مدیر بخش

سلام بزرگوار؟چرافکرمی کنین حجاب چادردست وپاگیره؟؟؟بنده به عنوان یک خانم تازه چادری شده یعنی تاهمین چندوقت پیش مانتویی بودم ولی ازنوع باحجابش بااین حال که اونموقع هم حجابم کامل بودولی یک خلا های رواحساس می کردم!!!بایدعرض کنم خدمتتون ازوقتی چادرروانتخاب کردم هزاران باربیش ازپیش احساس آرامش وآسایش دارم!تازه حیطه ی فعالیتهام هم بیشترشده!!!درگروههای مختلفی فعالیت دارم ،تئاترو...البته باحفظ حریم وفقط باگروه خانم هاواجرابرای خانم ها...وخیلی فعالیت های دیگه!مثل کوه نوردی!من که والاتاحالااقسام فعالیتهاردرمحیط دانشگاه وخارج ازدانشگاه وانجام دادم ولی این دست وپاگیری روکه میفرماییدتاحالاتجربه نکردم،فکرنمی کنیداین به خودافرادبرمی گرده،وطرزفکری که دارندویاشایدبعضی مواقع توجیه محسوب میشه؟

گرچه مشخصه که شماازبانوان محترم ومقیدهستید،شایدچون تاحالاتجربه ی پوشش چادررونداشتیدیابراثرتلقین اطرافیان احساس می کنیدشایدبراتون مشکل سازباشه،گرچه بنده هم اوایل بسیارموردتمسخراطرافیان قرارگرفتم ولی اصلابرام مهم نبود،بعدازمدتی اونهابااین مسئله کناراومدن،وچیزی که بااین صبوری به دست آوردم آرامشوآسایش بینهایتی هست که الان دارم
البته منظورازچادری بودن اون چادری هست که باعلاقه سرمون کردیم نه مثل بعضی هاکه تکلیفشون باخودشون هم معلوم نیست وفقط دارندآبروی چادروچادری هارومیبرند،وگرنه اونجورچادرکردن نه ضامن آسایشه نه ضامن حفظ عفت،چادری بایدزهرایی هم باشه...
ان شاءالله آرامش بی حدوحصرقسمت تمام بانوان مسلمان درجای جای جهان باشه
حالامیفهمم خداچرااین حدازحجاب روبرامون تعین کرده،بایدلذتش روباپوست وگوشت واستخونتون حس کنیدوگرنه فکرمی کنیددارم شعارمیدم
آرزومیکنم همچین لذتی نصیبتون باشه بانو:riz304:

10000 هزار - هزار تا لایک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا