این بحث هم خیلی گسترده هست و من هم نمی تونم به اون جواب بدم اما گوشزد چند نکته مهم هست :
اولا : کسی از صحبت ها و نوشته های من بد برداشت نکنه ... بله چشم آدم باید حجاب داشته باشه... قلب آدم باید حجاب داشته باشه ( من همیشه میگم آدم باید از خودش شرو کنه ) ... اما حجاب ظاهر رو هم باید داشت و خود رو از چشم ها و دل های آلوده مثل یک سپر حفاظت کرد ( مرد و زن هم نداره ) ....
دوما : درباره بودجه ها باید بگم همون قدر که در داخل کشور بودجه صرف مسائل فرهنگی می کنند در خارج از کشور دیگران صرف مسائل ضد فرهنگی می کنند ( فقط مجلس آمریکا در سال های گذشته سالانه بین 25 تا 75 میلیون دلار هزینه جنگ تبلیغاتی علیه ایران می کنند . ) منبع :
ایران ما - آمریكا 745 میلیون دلار برای جنگ نرم جهانی اختصاص میدهد
===
لطفا داعش رو به اسلام نچسبونید:riz304: ... این ها یه مشت آدم جانی مزد بگیر هستند که پولشون رو عربستان وهابی میده ... عربستانی که توش قرآن رو آتش می زنند به بهانه زیباشدن جلد و صفحات آن ....
در مورد حضرت محمد باید بگم ایشون یک سیاستمدار واقعی بودند... مثلا همان زمان هم با یهودی هایی که در عربستان حضور داشتند تا زمانی که پیمان شکنی نکرده بودند در صلح زندگی می کردند و پیمان نامه صلح خصوصی وعمومی داشتند... حتی بین پیامبر و مشرکان عهدنامه ای وجود داشت بنام حدیبیه ... حتی پیامبر با یکی از دختران ابوسفیان بنام ام حبیبه ازدواج کرده بود ... یا مثلا برید ببینید هنگامیکه پیامبر وارد مکه شد چه سیاستی را علیه دشمنانش انتخاب کرد....
توجه شما رو به حدیث زیر جلب می کنم که منبعش رو هم نوشتم می تونید مراجعه کنید و ببینید :
ال ابو عبدالله علیه السلام : قال رسول الله صلی الله علیه وآله: خلق الله العقل فقال له أدبر فأدبر، ثم قال له أقبل فأقبل، ثم قال: ما خلقت خلقا أحب إلی منک فأعطی الله محمدا صلی الله علیه وآله تسعة و تسعین جزءا ثم قسم بین العباد جزءا واحدا. سن بحار ص97
حضرت صادق علیه السلام فرمود: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمود: خداوند عقل را خلق کرد. پس به آن فرمود: برو، پس او رفت. سپس فرمود: پیش بیا، او نیز پیش آمد. سپس فرمود: هیچ خلقی را محبوب تر از تو خلق نکردهام. پس خداوند 99 قسمت از عقل را به محمد صلی الله علیه وآله داد، سپس فقط یک قسمت را میان بندگان تقسیم نمود.
با توجه به حدیث فوق این نکات بدست میآید:
1- عقل مهمترین و محبوبترین مخلوقات در نزد خداوند است .
2- عقل کامل را به پیامبرش صلی الله علیه وآله داده است. پیامبر یعنی عقل و عقل کامل یعنی پیامبر.
3- پیامبر نیازی به امتحان ندارد زیرا با دارا بودن عقل کامل از هر امتحانی سر بلند بیرون میآید.
4- به این دنیا آمدن پیامبر نه برای امتحان و کسب تجربه و دریافت عقل مجرب بوده است چون با عقل کامل نیازی به آن ندارد، چون عقلش هر نوع تجربهای را دارا است؛ بلکه برای راهنمایی و دست گیری و انتقال تجربه به عقول پایین آمده به این دنیا را داشته است.
5- نسبت عقل مردم به پیامبر 1 به 99 است یعنی تقریبا عاقل ترین مردم یک درصد عقل پیامبر را دارند. پس طبیعی است که تمام انسانها از عقل ایشان تا بی نهایت سیراب گردند و بدون استفاده از تجربیات عقل ایشان نتوانند راه بجایی ببرند.
منبع :
عقل - چرا خدا ؟
=====