لیگ برتر ایران

نوتر

New member
سلام بچه ها.
همونطور که میدونید 2 مرداد بازی های لیگ برتر شروع میشه. و بازی افتتاحیه هم بین تراکتورسازی و پرسپولیس تو ورزشگاه آزادی برگزار میشه.
تیم های تراکتورسازی، استقلال، پرسپولیس، سپاهان و حتی فولاد یار گیری خوبی داشتند. و رقابت های امسال که قبل مسابقات جام جهانی هم خواهد بود حسابی جذاب خواهد بود.:auizz3ffy9vla57584x
تو این تاپیک از علاقمندان به فوتبال دعوت میشه بیاند و از تیم هاشون حمایت کنن. قبل از بازی ها میتونند بیاند و نتایج رو پیش بینی کنند و حتی یکمی هم برای حریف و طرفداراشون به قول فوتبالیا کری بخونند.
بعد از بازی هم بیاند و اگه پیروز شدند خوشحالی کنند:smilies-azardl (113

فقط خواهشا همه ی بحث ها در چهار چوب و قوانین انجمن باشه.

نوتر

New member
عاغا پرسپولیس که تیم نیست. 5 بازی قبلی خودشو به تراختور باخته این هفته هم تو ورزشگاه آزادی میبازند.
یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تیراختور بیراقی

maxin

Well-known member
من یجورایی از تیمای ایرانی پرسپولیسو دوست دارم.امه هرگز فوتبال لیگ ایرانو نمی بینم از اخبار دنبال میکنم.آخه خدا وکیلی این فوتباله ک بازی میکنن نه تکنیک ن تاکتیک ن زمین ن هواداری رو سکو ک ب بازی هیجان بده.90دقیقه عمرتو بذاری مضخرف ببینی .مقایسه کنی میبینی بچهای تو کوچه چقدر بهتر بازی میکنن.فوتبال برا دیدن امریکای جنوبی واروپا بقیه جاهابرن منچ ومارپله بازی کنن سنگین ترن.جالبه میلیاردی هم پول میگیرن.
ولی از حق نگذریم تیم ما کلا چ ملی چه باشگاهامون تاکتیک پذیرترین تیمهای دنیان!!! چرا؟؟؟چون همه بازیکنامون میتونن تو هر پستی برن ومربی ب اینصورت میتونه خوب تاکتیکو عوض کنه مثلا دروازه بان میتونه بره مهاجم بازی کنه و مثل اون 100درصد توپارو خراب کنه یا هافبک بره تو دروازه ب ی شوت حریف هم نه نگه.یا دفامون با هافبک مهاجم جا عوض کنن چون هردوشون اصلا هیچی بارشون نیست فرقی نداره کی کجا باشه

sa@@ra

New member
عاقاااااااااااااااااااا فقط پرسپولیس حتی اگه ببازه

نوتر

New member
کم کم داریم به بازی حساس روز چهارشنبه و پنج شنبه ی تیم های تبریز و تیم های کهکشانی و میلیاردی تهرانی نزدیک میشویم

این در صورتی که مسئولین پول پلیس درصددند 10 % ظرفیت ورزشگاه آزادی را در اختیار تراکتوری های پرشور قرار دهند یعنی امری محال

آخرین ویرایش:

محنا

New member
یه پرسپولیس ایراان یه تیم پراز دلیراان گرچه حریفش قدر اما تو میشی قهرماان:smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x

بالا