لوز نارگیل پسته ای

baran71

New member
مواد لازم:




پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه
شکر: 1 پیمانه
آب: نیم پیمانه
پودر پسته: 2 ق غ
گلاب: 1 ق غ



طرز تهیه:


* ابتدا آب و گلاب را روی حرارت قرار می دهیم سپس شکر را به آن اضافه کرده و شروع به هم زدن می کنیم تا شکر حل شود. پس از آن کمی به آن فرصت می دهیم تا بجوشد. (حدود 2 تا 3 )


2.jpg


3.jpg


* در این مدت پودر نارگیل ها را با آسیاب چند بار نرم می کنیم.


4.jpg

5.jpg
 

baran71

New member
* سپس پودر نارگیل را به شربت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر بدست آید.


6.jpg


* ظرف مورد نظر را با کره چرب می کنیم


7.jpg


* سپس خمیر نارگیلی را درون آن می ریزیم.


8.jpg


* و پودر پسته را هم به صورت یکنواخت روی آن می ریزیم.


9.jpg
 

baran71

New member
10.jpg


* نکات مهم:

* قطر لوز 1 الی 2 سانت مناسب است.
* ظرف را باید حدود 6- 7 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس آن را به صورت لوزی برش دهید.
* لوزها را باید در یخچال نگه داری کنید. (اگر بیش از نیم ساعت در محیط بمانند نرم می شوند و نمی توان آنها را در دست گرفت)


11.jpg
 

baran71

New member
ن مهسا جان
باسلوق با نشاسته اس
این همون شیرینی نارگلیه
 
بالا