سیر : سه حبه نمک : به میزان لازم فلفل قرمز : به میزان لازم کره ذوب شده : به میزان لازم
1 اسفناج ها را درون ظرفی پخته و سپس ریز ریز میکنیم .
2 مابقی مواد را نیز آماده میکنیم .
3 پنیر ، شوید خرد شده ، آبلیمو و سیر را را به اسفناج ها اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم .
4 خمیر یوفکا 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
5 یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و همانند قبل خمیر را مرطوب می کنیم . این کار را برای لایه سوم نیز تکرار می کنیم .6خمیر را به تکه های مناسب برش زده و وسط هر کدام را با مواد پر میکنیم .
7 لبه های خمیر را از چهار گوشه بر روی مواد برمیگردانیم .
8 تمامی لقمه ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون سینی فر میچینیم .