baran71
New member
مناسب برای :
4 - 5 نفر
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 24 ورق
پنیر دلخواه : 300 گرم
گوجه : دو عدد
ریحان : یک بسته
زیتون : برای تزئین
نمک به میزان کافی
فلفل : به میزان کافی
کره ذوب شده : 100 گرم
روش تهیه :
1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 گوجه ها را حلقه کرده و ریحان را برگ برگ میکنیم .
3 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آنرا کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس آنرا از طرف طول برش میدهیم مجدادا لایه دوم را برداشته و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب کرده و از طرف طول برش داده سپس 4 تکه خمیر را بر روی هم درون قالب مافین میگذاریم .
4 درون خمیر را ابتدا با چند برگ ریحان و سپس با یک تکه پنیر و حلقه های گوجه پر میکنیم و روی گوجه ها را مقداری نمک و فلفل میپاشیم .
5 لبه های خمیر را بر روی گوجه ها برگردانده و همه را به همین ترتیب آماده میکنیم ، سپس روی هر کدام را یک دانه زیتون قرار میدهیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود .
4 - 5 نفر
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 24 ورق
پنیر دلخواه : 300 گرم
گوجه : دو عدد
ریحان : یک بسته
زیتون : برای تزئین
نمک به میزان کافی
فلفل : به میزان کافی
کره ذوب شده : 100 گرم
روش تهیه :
1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 گوجه ها را حلقه کرده و ریحان را برگ برگ میکنیم .

3 یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آنرا کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس آنرا از طرف طول برش میدهیم مجدادا لایه دوم را برداشته و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب کرده و از طرف طول برش داده سپس 4 تکه خمیر را بر روی هم درون قالب مافین میگذاریم .
4 درون خمیر را ابتدا با چند برگ ریحان و سپس با یک تکه پنیر و حلقه های گوجه پر میکنیم و روی گوجه ها را مقداری نمک و فلفل میپاشیم .

5 لبه های خمیر را بر روی گوجه ها برگردانده و همه را به همین ترتیب آماده میکنیم ، سپس روی هر کدام را یک دانه زیتون قرار میدهیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود .
