baran71
New member
مناسب برای :- نفر
زمان آماده سازی مواد :15 - 20 دقیقه
زمان پخت :15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته
سوسیس : به تعداد لازم
کنجد : برای تزئین
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .
2 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای سه لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت 5 لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .
3 خمیر را در اندازه ها مناسب ( متناسب با سوسیس ) برش زده و سوسیس را در وسط آن قرار میدهیم و آن را رول میکنیم .

4 تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و روی آن ها را با کنجد تزئین میکنیم .

5 رول ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

