سلام منم علوم تحقیقات مهندسی محیط زیست گرایش اب و فاضلاب زده بودم قبول نشدم. اره امید هست به خاطر اینکه رشته های مهندسی ترمی 2 میلیونه و نصف بچه ها نمیرن از طرفی بعضی ها هم سراسریم قبول شدن و اونو میرنیعنی* امید به تکمیل ظرفیت هست ؟؟؟ من رتبم علوم تحقیقات تهران ۳۲۵ شد یعنی* می*شه جایی اورد تو تکمیل ظرفیت....albate من مهندسی* پزشکی* می*خوام :14:
خوش به حال شما که می تونید تصمیم بگیرید برید یا نرید... من چه خاکی به سرم بریزم که نمی تونم برم و برای سال دیگه هم محروممممممممممممممم می شم!!! :13::14::sad::j58r36j3gcr4suxymup
دوست عزيز ناراحت نباش.خيلي وقتا ١ يا ٢ ماه بعد از شروع كلاس ها دانشكاه ازاد يا واحد بين الملل محروميتشونو بر مي دارن.ناراحت نباشخوش به حال شما که می تونید تصمیم بگیرید برید یا نرید... من چه خاکی به سرم بریزم که نمی تونم برم و برای سال دیگه هم محروممممممممممممممم می شم!!! :13::14::sad::j58r36j3gcr4suxymup
فاطمه بین الملل که محرومیت نداره/کی این حرفو زده؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزيز ناراحت نباش.خيلي وقتا ١ يا ٢ ماه بعد از شروع كلاس ها دانشكاه ازاد يا واحد بين الملل محروميتشونو بر مي دارن.ناراحت نباش
مگه بین المللم محرومیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام تبریک میگم:tsimuzpzwoap1t9y3o7:smiliess (8)::smiliess (8):من رشته پرستاری دانشگاه ازاد اصفهان(خوراسگان) رتبه در انتخاب 1 از 27 ن:smiliess (8):
فكر كنم مقصودمو بد بيان كردم.در كنكور ٨٩ محروميت داشت اما بعدش اعلام كردن در سال ٩٠ كه كسي محروم نيست.مي خواستم به دوستمون بكم احتمال داره كه واسه ازاد هم اين كار انجام بشه.فاطمه بین الملل که محرومیت نداره/کی این حرفو زده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من میکروب علوم تحقیقات قبول شدم
ول کن بابا اصلا تازه اگه هم علوم دارویی تهرانم قبول میشدی ارزش رفتن نداره ولی من اصلا فکر نمیکردم قبولی تو سم شناسی انقد سخت باشه. تو رشته بهداشت محیط که اسونتره ولی من بهش علاقه ندارم. برو سرکار سابقه کار پیدا میکنی بعد بخون بر ارشد ولی اینا سیاستشونه که میگن محروم میکنن به خاطر اینکه بچه ها ازادو نمیرن به زور میخوان مردمو بچپونن ازاد تا صندلیاشون پرشهخوش به حال شما که می تونید تصمیم بگیرید برید یا نرید... من چه خاکی به سرم بریزم که نمی تونم برم و برای سال دیگه هم محروممممممممممممممم می شم!!! :13::14::sad::j58r36j3gcr4suxymup