عزیزم منبع این خبر مدبر گروه ما یود که عضو یورد تغذیه است و گفت بورد تصمیم گرفته ورژن 2012 منبع ارشد امسال باشهالبته با توجه به اینکه ویرایش جدید کرواس هنوز بطور گسترده در دسترس دانشجویان نیست، فکر نمی کنم امسال به عنوان رفرنس معرفی بشه. بهرحال باید منتظر بود و دید که وزارتخونه ویرایش 12 رو در دفترچه اعلام می کنه یا 13...
از دوستانی که اساتیدشون عضور بورد تغذیه هستن خواهش می کنم در این مورد ازشون سؤال کنن و به ما هم خبر بدن...
ممنون...
ترجمه قبلی دور ننداز چون بعضی فصلا مثل چاقی متن کتاب تغییری نکردهslm............
پس حالا پيشنهاد شما چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني ما ديگه كتاباي ترجمه قبليمونو دور بندازيم.............
پس چي .............؟؟؟؟؟؟؟
سلام ادمین خان میشه رتبه و درصدای این تک رقمی رو بگینخیلی گرونه دوستان یکم توی اینترنت بگردید فایل پی دی اف رایگان آدرس بدید برای دانلود
راستی امروز که موسسه سنا بودم شنیدم یکی از تک رقمی های امسال از 3 هفته قبل شروع کرده به ترجمه بخش هایی که اضافه شده اگر آماده شد بهتون خبر می دم
تا جایی که من میدونم نداره اما بهتره از ادمینم سوال کنینگار جون ............
موسسه سنا مگه تو شهر خودمونم شعبه داره..............هاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیاز به خرید نیست وقتی شما می تونی از لینکی که فرزین گذاشته دانلود کنی1711200توومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ارشد قبول شدن این خرجاارم داره:5:اگه خوندنش باعثه قبوولیمون میشه و نگرفتنش بعدا باعث حسرته و 1سال عقب مووندنه........100000000%میگیرم:ad54ad:چوون یه تستم یه تسته و نبایداز دستش بدم