فروماژ پرتقال

baran71

New member
مواد لازم



آب پرتقال : یک ونیم پیمانه

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذا خوری

خامه: نصف پیمانه

آب داغ: نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

--------------------------------------------------------

طرز تهیه

آب داغ رو با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل بشه
آب پرتقال رو گرم کنید اما نزارید بجوشه
زرده ها رو با پوست پرتقال هم بزنید بعد شکر وافزوده واونقد ربزنید تا کرم رنگ شده و حجیم بشه
IMG_3093.JPG

IMG_3094.JPG

بعد آب پرتقال داغ رو تدریجا" به مایه زرده افزوده و سریع هم بزنید
IMG_3096.JPG

خامه رو کمی بزنید تا یکدست بشه بعد مایه زرده رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید
IMG_3097.JPG

 

baran71

New member



IMG_3098.JPG

IMG_3099.JPG

ژلاتین حل شده رو هم به مایع افزود ه و خوب مخلوط کنید ، قالب مورد نظر رو نم کرده و بزارید تو فریزر تا کامل یخ بزنه بعد مایع فروماژ رو توش بریزید
IMG_3101.JPG

IMG_3102.JPG
 

baran71

New member
بعد بزارید تو یخچال ( حدود ۳ ساعت )

IMG_3142.JPG



روشهای برگرداندن دسر

1- استفاده از آب داغ
وقتی دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو 15 تای 20 ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد نظرتون.
اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد نیاز آب میشه .

 
بالا