mexin
New member
عه فا اصلن خانم زشت مگه داریم بقول تتل مگه میشع
نمیشه
در ضمن تو بهشت حوری و پریهست
خب پری و حوری تو بهشت باشه همه شون که جنسیت زن ندارن...درسته اسمشون مونث هست پری و حوری ولی پری و حوری مردونه هم هست دیگه....:tonguesmiley:
عه فا اصلن خانم زشت مگه داریم بقول تتل مگه میشع
نمیشه
در ضمن تو بهشت حوری و پریهست
خب پری و حوری تو بهشت باشه همه شون که جنسیت زن ندارن...درسته اسمشون مونث هست پری و حوری ولی پری و حوری مردونه هم هست دیگه....:tonguesmiley:
که اونم باز واسه مرداست. البته مردهایی با ذائقه متفاوت... [emoji1] [emoji1]نخیزم اون. غلمان هس
یادش بخیر استاد اندیشمون بهمون میگفت حوری در حقیقت همون قاقالی لی هستش که نشون بچه میدن چون سطح درکش پایینه. ذهن انسان هم چون خیلی محدوده و از اسرار و رموز خلقت و آخرت نمیتونه چیزی حالیش بشه، برای اینکه خدا انسان رو از لذات بهشت که اوجش قرب الهی هست آگاه کنه حوری رو مثال زده که واسه همه قابل فهمه. چون هیچ انسانی نمیتونه توی این دنیا لذت قرب الهی رو درک کنه. ولی پس از مرگ و در قیامت که پرده از همه چیز برداشته میشه و ذهن انسان اون موقع هستش که به چیزایی که قبلا واسش قابل درک نبوده، آگاه میشه، دیگه حوری معنا پیدا نمیکنه و همون قرب الهی همه رو ارضا میکنه ولی توی این دنیا هیچکس مفهوم قرب الهی واسش قابل درک نیست و لذت اون رو نمیتونه درک کنه. از همین رو فعلا باید خودمون رو با همین حوری و ... سرگرم کنیم تا وقتی که بزرگ بشیم (اون دنیا). کلا میگفت حوری و اینا همش کشکه (البته نه با این صراحت).
که اونم باز واسه مرداست. البته مردهایی با ذائقه متفاوت... [emoji1] [emoji1]
یادش بخیر استاد اندیشمون بهمون میگفت حوری در حقیقت همون قاقالی لی هستش که نشون بچه میدن چون سطح درکش پایینه. ذهن انسان هم چون خیلی محدوده و از اسرار و رموز خلقت و آخرت نمیتونه چیزی حالیش بشه، برای اینکه خدا انسان رو از لذات بهشت که اوجش قرب الهی هست آگاه کنه حوری رو مثال زده که واسه همه قابل فهمه. چون هیچ انسانی نمیتونه توی این دنیا لذت قرب الهی رو درک کنه. ولی پس از مرگ و در قیامت که پرده از همه چیز برداشته میشه و ذهن انسان اون موقع هستش که به چیزایی که قبلا واسش قابل درک نبوده، آگاه میشه، دیگه حوری معنا پیدا نمیکنه و همون قرب الهی همه رو ارضا میکنه ولی توی این دنیا هیچکس مفهوم قرب الهی واسش قابل درک نیست و لذت اون رو نمیتونه درک کنه. از همین رو فعلا باید خودمون رو با همین حوری و ... سرگرم کنیم تا وقتی که بزرگ بشیم (اون دنیا). کلا میگفت حوری و اینا همش کشکه (البته نه با این صراحت).
ای بابا شما تو دانشگاه چی خوندید
غلمان مرده
حوری زن دهع
مگه نمیگن بهشت همه با هم برابرن؟ پس دیگه غلام چیه ؟ هوم؟؟:smiliess (11):
نگرفتید چی گفتم پشمک جان. غلمان (پسران نوجوان) هم برای ما مرداست...
خانمایی که میرن بهشت هم باید سر له کردن اردکهای ممنوعه گیس و گیس کشی کنن)
سرکار خانم فکر کنم کامنت منو نخونده جواب دادید. من هیچ وقت بدون مطالعه حرف نمیزنم. زیاد دلتون رو به غلمان ما خوش نکنیدانقدر فرافکنی نکنید
ای بابا خانمها بخاطر رضایت الهی اند دیگر به این چیزها فکر نمیکنند
در ضمن غلمان هست ها یکم مطالعات کنید
حالا نباشه هم شیر عسل می که هست والا
جمله سنگین بود
فردا سایت تعطیل ه
سرکار خانم فکر کنم کامنت منو نخونده جواب دادید. من هیچ وقت بدون مطالعه حرف نمیزنم. زیاد دلتون رو به غلمان ما خوش نکنید
البته از "شیر عسل می" هم نمیشه گذشت... خواستید اون دنیا عوض بدل میکنیم.
مکسین نفسمون گرفت از بس زیاد بود..انصافا این دفعه تا اخر نخوندم ولی لایک رو زدم!:bunnyearsmiley::tonguesmiley: