طرز تهیه کرم شکلاتی

baran71

New member

مواد لازم :
شير يك كيلوگرم
شكر يك و نيم پيمانه
تخم مرغ نه عدد
پودر ژلاتين يك قاشق چايخوري
وانيل 1/4قاشق چايخوري
كاكائو به ميزان لازم

مواد لازم براي سس :

آب شش قاشق سوپخوري
شكر 3/4 پيمانه
طرز تهیه :
در قابلمه كوچكي شكر و آب را روي حرارت قرار مي دهيم تا شكر در آب حل شده و به صورت كارامل درآيد. ليوان يا قالب بزرگي را چرب كرده، کارامل را در آن ميريزيم و ميگذاريم تا خنك شود. شير، شكر، پودر ژلاتين و كاكائو را با هم مخلوط و روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش بيايد. تخم مرغها و وانيل را با همزن زده تا تخم مرغها از هم باز شوند. شير داغ را روي تخم مرغها ريخته و سريع با همزن دستي هم مي زنيم تا كاملا مخلوط شوند، سپس از صافي رد مي كنيم. كرم را روي كارامل سرد شده ريخته و در ديس محتوي آب در كف فر به طريقه بن ماري با حرارت 120 درجه سانتيگراد به مدت 75 دقيقه قرار مي دهيم تا كارامل پخته شود. پس از پخت مي گذاريم سرد شده تا كرم از كناره قالب جدا شود و در ظرف دلخواه برمي گردانيم و با پودر كاكائو تلخ تزيين مي نماييم.

ThumbHandler.ashx
:riz304:
 
بالا