!SeCreT!
New member
سلام دوستای گلم...
برای تهیه پولکی مواد زیر رو لازم داریم:
آب........1پیمانه
شکر......2پیمانه
سرکه سفید......2قاشق غذا خوری
زعفران حل شده.....نصف قاشق مرباخوری
آب و شکر و سرکه سفید رو داخل قابلمه( ترجیحآ تفلون) میریزیم و روی حرارت ملایم میداریم
مواد رو به آرومی هم میزنیم تا شکر داخل آب حل شه،زمانی بین 20تا 30 دقیقه لازمه که قوام بیاد تو این مدت مدام هم میزنیم تا موادمون یک دست باشه
سینی یا فویلی رو از قبل با مقداری روغن چرب میکنیم
وقتی مواد غلیظ شد (یه کمی حالت کف دار میشه) اون رو روی سینی یا فویلمون میریزیم و با قاشق پهنش میکنیم و بعد از سرد شدن کامل جداش میکنیم و تکه تکه ش میکنیم و توی طرف برای نوش جان کردن میریزیم
نکته:اگر پولکی زیاد حرارت ببینه یا دیر از روی شعله برش داریم تلخ میشه!
میتونیم 1دقیقه قبل از خاموش کردن شعله داخلش پودر نارگیل،پودر لیمو،پودر پسته،کنجد و... بریزیم یا اینکه وقتی روی سینی خالیش کردیم تا داغه پودر نارگیل،پودر لیمو،پودر پسته،کنجد و... روش بریزیم.
برای تهیه پولکی مواد زیر رو لازم داریم:
آب........1پیمانه
شکر......2پیمانه
سرکه سفید......2قاشق غذا خوری
زعفران حل شده.....نصف قاشق مرباخوری
آب و شکر و سرکه سفید رو داخل قابلمه( ترجیحآ تفلون) میریزیم و روی حرارت ملایم میداریم
مواد رو به آرومی هم میزنیم تا شکر داخل آب حل شه،زمانی بین 20تا 30 دقیقه لازمه که قوام بیاد تو این مدت مدام هم میزنیم تا موادمون یک دست باشه
سینی یا فویلی رو از قبل با مقداری روغن چرب میکنیم

وقتی مواد غلیظ شد (یه کمی حالت کف دار میشه) اون رو روی سینی یا فویلمون میریزیم و با قاشق پهنش میکنیم و بعد از سرد شدن کامل جداش میکنیم و تکه تکه ش میکنیم و توی طرف برای نوش جان کردن میریزیم

نکته:اگر پولکی زیاد حرارت ببینه یا دیر از روی شعله برش داریم تلخ میشه!
میتونیم 1دقیقه قبل از خاموش کردن شعله داخلش پودر نارگیل،پودر لیمو،پودر پسته،کنجد و... بریزیم یا اینکه وقتی روی سینی خالیش کردیم تا داغه پودر نارگیل،پودر لیمو،پودر پسته،کنجد و... روش بریزیم.