طرز تهیه شیرینی برشتوک

baran71

New member
موادلازم:
آرد نخودچی 220 گرم
پودر قند 300 گرم
آرد گندم 350 گرم
پودرهل 1قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره 215گرم
مواد لازم برای تزئین:
شکلات کاکائویی 150 گرم
پودر پسته 215 گرم
وانیل به مقدار موردنیاز


طرزتهیه:
اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده وپس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند .پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را بهمراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریختخه و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.

a0211150251113102a.jpg


fo575.jpg



 
بالا