baran71
New member
موادلازم:
آرد نخودچی 220 گرم
پودر قند 300 گرم
آرد گندم 350 گرم
پودرهل 1قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره 215گرم
مواد لازم برای تزئین:
شکلات کاکائویی 150 گرم
پودر پسته 215 گرم
وانیل به مقدار موردنیاز
طرزتهیه:
اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده وپس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند .پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را بهمراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریختخه و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.
آرد نخودچی 220 گرم
پودر قند 300 گرم
آرد گندم 350 گرم
پودرهل 1قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره 215گرم
مواد لازم برای تزئین:
شکلات کاکائویی 150 گرم
پودر پسته 215 گرم
وانیل به مقدار موردنیاز
طرزتهیه:
اول آرد گندم را الک کرده و درون تابه بریزید تا ازحالت خامی در بیاید . آرد نخودچی را هم جداگانه تفت داده و به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کرده وپس ازمخلوط شدن روغن با مواد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد نیمه گرم شده و حالت خمیری پیدا کند .پودر قند ، پودر هل و پودر کاکائو را به مواداضافه کنید . خمیر را به ضخامت دو سانتی متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و مواد را بمدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود.شکلات کاکائویی را ذوب کرده و 2/3 پودر پسته را بهمراه وانیل به آن اضافه کنید سپس روی شیرینی ریختخه و صاف نمائید.این شیرینی را میتوانید با چای یا قهوه میل کنید.