طرز تهیه دلمه بادمجان

ali@@@

New member
با روشی ساده برای تهیه دلمه بادمجان آشنا شوید.

طرز تهیه دلمه بادمجان
مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1
بادمجان دلمه‌ای
۵ ‏الی ۶ ‏عدد
2
گوشت چرخ‌کرده
300 گرم
3
پیاز
١ ‏عدد
4
برنج
٦ ‏پیمانه
5
‏لپه
٦ ‏پیمانه
6
گوجه‌فرنگی
3 عدد
7
رب گوجه‌فرنگی
٢ ‏قاشق
8
سبزی معطر یا سبزی کوفته
نصف پیمانه
9
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان دلمه‌ای ها را باید راه‌راه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز ‏کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه می‌توانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید.
1. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.
2. پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.
3. ‏سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمه‌های آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجان‌ها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا ‏خوب جا بیفتد. بادمجان‌های آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمه‌ها با شعله کم پخته شوند
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا