طرز تهیه تبولی (سالاد لبنانی)

baran71

New member

▪ بلغور گندم ریز ۳/۲ پیمانه
▪ جعفری –ریز خرد شده ۶ پیمانه
▪ نعنا تازه- ریز خرد شده ۲/۱پیمانه
▪ گوجه فرنگی- خرد شده ۵عدد
▪ پیازکوچک- خرد شده ۲عدد(۲۰۰گرم)
▪ پیازچه- خرد شده ۲عدد
▪ روغن زیتون-تصفیه نشده ۴/۱پیمانه(۶۰میل)
▪ آب لیموی تازه ۲/۱پیمانه(۱۲۵میل)
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.
نکته:
۱)این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
images


images
 
بالا