طرز تهیه بامیه خانگی

am-ml

New member
سلام به بعضی بچه ها قول داده بودم دستور زولبا بامیه بگذارم ولی متاسفانه خودم وقت نکردم درست کنم .
به این سایتی که ازش واستون دستور رو میگذارم ؛اطمینان دارم و اگر دقیقا چیزایی رو که میگه رعایت کنین نتیجه عالی میشه.

- - - Updated - - -

ا یک بامیه خونگی خوشمزه چطورید؟
که هم ترد و خشک هست و هم مزه بامیه بازاری رو میده و کلی هم سرافرازتون کنه؟
من این بامیه رو از دوست خوبم شبنم عزیز یاد گرفتم که همینجا تشکر میکنم بابت رسپی خوبش
اول از همه اینو بگم
اگر نکاتی رو که میگم رعایت نکنید نتیجه ان چیزی که میخوایم نمیشه
پس با من نکته به نکته پیش برید تا نتیجه مطلوب حاصل بشه
اول بریم سراغ تهیه شربت بامیه که خودش چند تا نکته داره
اینو هم بگم برای تهیه این بامیه من از این پیمانه که تو خونه همه پیدا میشه استفاده کردم

*******شربت بامیه*******
شکر——————– یک و نیم لیوان
آب———————-نصف لیوان
گلاب——————-یک چهارم لیوان
ابلیمو——————-نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده—————– یک پنس (یک سر انگشت)
بادکا یا گلوگز ——————– یک قاشق غذاخوری
حالا در مورد بادکا اینو بگم
اگر میخواید دقیقآ مثل بامیه های بازاری بشه و شربت کشدار روی بامیه ها باشه بادکا رو اضافه کنید
در غیر این صورت با همون مواد هم با رعایت نکات یک بامیه خیلی خوشمزه به دست میاد
1.شکر و آب رو بریزید داخل قابلمه و هم بزنید تا جایی که ذرات شکر تقریبا داخل آب حل بشه
نکته 1—— شکر رو اب رو روی حرارت نباید هم بزنید چون قندک میزنه

2.وقتی شکر تقریبا حل شد ظرف رو منتقل کنید روی حرارت کم تا کم کم به جوش بیاد
3.به محض اینکه 3-4 تا قل زد بادکا و گلاب و ابلیمو رو اضافه کنید و رهاش کنید تا با حرات ملایم 10 دقیقه بجوشه تا قوام بیاد
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

am-ml

New member


نکته 2——شربت بعد از خنک شدن به دلیل وجود بادکا سفت تر میشه
4.بعد از 10 دقیقه حرارت رو خاموش کنید و پودر زعفران رو اضافه کنید و ظرف رو منتقل کنید به جایی که شربت سرد نشه در عین حال کمی از حرارت بیفته
شربت باید تقریا دمای 40 درجه داشته باشه
یعنی کمی از حرارت بدن بیشتر
وقتی انگشتتون رو داخلش میزنید کمی گرمتر باشه
…………………………………………………..
*******خمیر بامیه*******

آب——————- یک لیوان
روغن جامد————–2 قاشق سوپخوری
عسل———————- 1 قاشق چایخوری
شکر———————- 1 قاشق سوپخوری
آرد—————— یک لیوان
وانیل———————- یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ——————– 2 عدد
نمک———————– یک پنس
آب و روغن وشکر و عسل و نمک رو داخل ظرف بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا به جوش بیاد
نکته 3—— حرارت حتمآ ملایم باشه
نکته 4—— حتمآ از روغن جامد استفاده کنید


نکته 5..من به جای عسل از عسل خرما یا همون شهد خرما استفاده کردم که در حرارت خواصش مثل عسل تغییر نمیکنه
نداشتید همون عسل بریزید ولی به هیچ عنوان عسل رو حذف نکنید

 

am-ml

New member





بعد از اینکه به جوش اومد یکجا آرد و وانیل رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر یکدست بشه و گلوله آرد داخل خمیر باقی نمونه
 

am-ml

New member


با پشت قاشق مدام خمیر رو ته ظرف پهن کنید و کمی که حرارت دید زیرو رو کنید و باز جمع و پهن کنید تا خمیر پخته بشه
این عمل رو 10 دقیقه انجام بدید
نه کمتر
نه بیشتر
تا خمیر پخته بشه.اگر خمیر پخته نشه بامیه نرم میشه اگر هم زیاد پخته بشه بامیه سفت میشه


خمیر رو بعد از پخت به ظرف دیگه منتقل کنید و با با قاشق خمیر و تکه تکه کنید تا زودتر خنک بشه
البته نیاز نیست کامل سرد بشه
جوری خنک بشه که تخم مرغ رو که اضافه میکنیم تخم مرغ با حرارت خمیر نپزه
 

am-ml

New member

تخم مرغ اول رو اضافه کنید و با قاشق خمیر رو مخلوط کنید

تخم مرغ دوم رو اضافه کنید و با همزن خمیر رو مخلوط کنید تا یک خمیر لطیف به دست بیاد

 

am-ml

New member
ماسوره رو سر قیف بزیند

روغن رو داخل ظرف کوچیکی بریزید
مقدار روغن جوری باشه که بامیه ها داخلش قوطه ور بشه
نکته 7.برای هماهنگ پخته شدن بامیه ته ظرف رو کمی چرب کنید و بامیه ها رو داخل ظرف ماسوره کنید و با قیچی خمیر رو بچینید تا خوشکل و مرتب بشن
به این صورت

روغن که داغ شد بامیه ها رو یکجا داخل روغن بریزد به این صورت بامیه های داخل روغن همه با هم سرخ میشن و یکی زودتر از یقیه آماده نمیشه
نکته8 خیلی مهم—– حرارت باید بی نهایت کم باشه تا خمیر مغز پخت بشه
حرارت بالا باشه روغن کف میکنه و دیگه هیچی داخل قابلمه رو نمیبینید


با صبر و حوصله پیش برید
بامیه ها طلایی که شد منتقل کنید به دستمال اشپزخونه تا روغن اضافیشون گرفته بشه
http://chefshiva.com/wp-content/uploads/2013/07/23.jpg
 

am-ml

New member
با صبر و حوصله پیش برید
بامیه ها طلایی که شد منتقل کنید به دستمال اشپزخونه تا روغن اضافیشون گرفته بشه


نکته 9………بذارید بامیه ها کاملآ سرد بشه
اگر بامیه داغ رو داخل شربت بریزد حتمآ خمیر میشه
بامیه های کاملآ سرد رو داخل شربت نیمه گرم بریزید
اگر شربت سرد باشه به خورد بامیه نمیره
پس اگر شربت سرد شده 30 ثانیه داخل ماکروفر بذارید


بامیه ها 2-3 دقیقه داخل شربت بمونن کافیه
بیشتر نه
 
آخرین ویرایش:

شفيع

New member
am-mlجان اينا عاليه اما من چون پسرم خيلي راحتم و بسيار دوس دارم از تو شيريني فروشي بگيرم بيارم خونه جاي اينكه اين همه وسايل براي خواهرم بگيرم بعدشم هزارن منت سرم بذارم تازه نصف مزه اونيو نده كه خريدم
 

شفيع

New member
سلام ...

شمــا اول بخریـــن ... (ثابتـــ جــان) باشه پســلکـــ ...

آجــی نخاستیـــم اسپم بذاریــــم کــ محبورمون کردـــن ... باباشخیــن


آلیـــــ ... دهـــنمون آبکــی شـــد در حــد بامیــه ...
آغا چون ماكه خرليديم هل روز.مگه سوسله بدون ماميه ميچسبه
 

am-ml

New member
am-mlجان اينا عاليه اما من چون پسرم خيلي راحتم و بسيار دوس دارم از تو شيريني فروشي بگيرم بيارم خونه جاي اينكه اين همه وسايل براي خواهرم بگيرم بعدشم هزارن منت سرم بذارم تازه نصف مزه اونيو نده كه خريدم

خیلی هم مطمئن نباشین ؛در ثانی از مزه مهمتر سلامتیش هست ؛اگه یه بار برین بازرسی این شیرینی فروشی ها (شیک تریناش رو فرض کنین ) خیلی از انواع شیرینی رو دیگه لب نخواهید زد.

ما که منت سر داداشامون نگذاشتیم ولی خوب شاید بی منت متوجه نبودین ؛مجبور میشه طفلی خواهرت.
 

شفيع

New member
خیلی هم مطمئن نباشین ؛در ثانی از مزه مهمتر سلامتیش هست ؛اگه یه بار برین بازرسی این شیرینی فروشی ها (شیک تریناش رو فرض کنین ) خیلی از انواع شیرینی رو دیگه لب نخواهید زد.

ما که منت سر داداشامون نگذاشتیم ولی خوب شاید بی منت متوجه نبودین ؛مجبور میشه طفلی خواهرت.
والا يه بستيني درست كنه يا يه پيتزا خدايش حسابي تو خرجمون ميندازه هيچ يه منت گنده هم ميذاره و بعدشم آدم مجبوره بخوره به هرحال ابجي جونه ديگه
 
بالا