am-ml
New member
سلام به بعضی بچه ها قول داده بودم دستور زولبا بامیه بگذارم ولی متاسفانه خودم وقت نکردم درست کنم .
به این سایتی که ازش واستون دستور رو میگذارم ؛اطمینان دارم و اگر دقیقا چیزایی رو که میگه رعایت کنین نتیجه عالی میشه.
- - - Updated - - -
ا یک بامیه خونگی خوشمزه چطورید؟
که هم ترد و خشک هست و هم مزه بامیه بازاری رو میده و کلی هم سرافرازتون کنه؟
من این بامیه رو از دوست خوبم شبنم عزیز یاد گرفتم که همینجا تشکر میکنم بابت رسپی خوبش
اول از همه اینو بگم
اگر نکاتی رو که میگم رعایت نکنید نتیجه ان چیزی که میخوایم نمیشه
پس با من نکته به نکته پیش برید تا نتیجه مطلوب حاصل بشه
اول بریم سراغ تهیه شربت بامیه که خودش چند تا نکته داره
اینو هم بگم برای تهیه این بامیه من از این پیمانه که تو خونه همه پیدا میشه استفاده کردم
*******شربت بامیه*******
شکر——————– یک و نیم لیوان
آب———————-نصف لیوان
گلاب——————-یک چهارم لیوان
ابلیمو——————-نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده—————– یک پنس (یک سر انگشت)
بادکا یا گلوگز ——————– یک قاشق غذاخوری
حالا در مورد بادکا اینو بگم
اگر میخواید دقیقآ مثل بامیه های بازاری بشه و شربت کشدار روی بامیه ها باشه بادکا رو اضافه کنید
در غیر این صورت با همون مواد هم با رعایت نکات یک بامیه خیلی خوشمزه به دست میاد
1.شکر و آب رو بریزید داخل قابلمه و هم بزنید تا جایی که ذرات شکر تقریبا داخل آب حل بشه
نکته 1—— شکر رو اب رو روی حرارت نباید هم بزنید چون قندک میزنه
2.وقتی شکر تقریبا حل شد ظرف رو منتقل کنید روی حرارت کم تا کم کم به جوش بیاد
3.به محض اینکه 3-4 تا قل زد بادکا و گلاب و ابلیمو رو اضافه کنید و رهاش کنید تا با حرات ملایم 10 دقیقه بجوشه تا قوام بیاد
به این سایتی که ازش واستون دستور رو میگذارم ؛اطمینان دارم و اگر دقیقا چیزایی رو که میگه رعایت کنین نتیجه عالی میشه.
- - - Updated - - -
ا یک بامیه خونگی خوشمزه چطورید؟

که هم ترد و خشک هست و هم مزه بامیه بازاری رو میده و کلی هم سرافرازتون کنه؟
من این بامیه رو از دوست خوبم شبنم عزیز یاد گرفتم که همینجا تشکر میکنم بابت رسپی خوبش
اول از همه اینو بگم
اگر نکاتی رو که میگم رعایت نکنید نتیجه ان چیزی که میخوایم نمیشه
پس با من نکته به نکته پیش برید تا نتیجه مطلوب حاصل بشه
اول بریم سراغ تهیه شربت بامیه که خودش چند تا نکته داره
اینو هم بگم برای تهیه این بامیه من از این پیمانه که تو خونه همه پیدا میشه استفاده کردم

*******شربت بامیه*******
شکر——————– یک و نیم لیوان
آب———————-نصف لیوان
گلاب——————-یک چهارم لیوان
ابلیمو——————-نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده—————– یک پنس (یک سر انگشت)
بادکا یا گلوگز ——————– یک قاشق غذاخوری
حالا در مورد بادکا اینو بگم
اگر میخواید دقیقآ مثل بامیه های بازاری بشه و شربت کشدار روی بامیه ها باشه بادکا رو اضافه کنید
در غیر این صورت با همون مواد هم با رعایت نکات یک بامیه خیلی خوشمزه به دست میاد
1.شکر و آب رو بریزید داخل قابلمه و هم بزنید تا جایی که ذرات شکر تقریبا داخل آب حل بشه
نکته 1—— شکر رو اب رو روی حرارت نباید هم بزنید چون قندک میزنه

2.وقتی شکر تقریبا حل شد ظرف رو منتقل کنید روی حرارت کم تا کم کم به جوش بیاد
3.به محض اینکه 3-4 تا قل زد بادکا و گلاب و ابلیمو رو اضافه کنید و رهاش کنید تا با حرات ملایم 10 دقیقه بجوشه تا قوام بیاد
