nazanin2045
New member
آخرین ویرایش:
salam man shenidam angal asuntarin reshtas vase qabul shudan.سلام به همه عزیزان.میخواستم خواهش کنم در مورد آینده شغلی انگل شناسی مرا راهنمایی کنیدکه آیا آینده شغلی مناسبی دارد؟و اینکه ارشد انگل طرح دارد؟ممنون میشم اگر کسی اینجا ارشد انگل میخواند هم درصدای آزمونش را بگذارد و هم منابع که استفاده میکند یا استفاده کرده است.و منبع خوبی برای زبان معرفی کنید . واینکه از بین دانشگاه شهید بهشتی و تهران کدام دانشگاه بهتر است؟با تشکر
[مرسی از همتون.مرسی .از همه ممنون.پس یعنی انگل رشته آینده داری نیست نخونم؟؟؟بعد بچه ها میدونید با چه رشته ای میشه آزمایشگاه زد؟؟؟[/QUOTE
اتفاقااین رشته نسبت به سایر رشته های علوم پایه پزشکی کاربرد بیشتری داره تازه از6بیماری شایع دردنیا 5تاش انگلیه
درحال حاضر دارندگان ph.dانگل شناسی میتوانند آزمایشگاه بزنند ومسوولیت فنی قسمت انگل شناسی برعهده بگیرند
درکل بازارکاررشته های علوم پزشکی پایه خوب نیست.سلام به همه عزیزان.میخواستم خواهش کنم در مورد آینده شغلی انگل شناسی مرا راهنمایی کنیدکه آیا آینده شغلی مناسبی دارد؟و اینکه ارشد انگل طرح دارد؟ممنون میشم اگر کسی اینجا ارشد انگل میخواند هم درصدای آزمونش را بگذارد و هم منابع که استفاده میکند یا استفاده کرده است.و منبع خوبی برای زبان معرفی کنید . واینکه از بین دانشگاه شهید بهشتی و تهران کدام دانشگاه بهتر است؟با تشکر
از اونجایی که دانشگاه تهران با ایران ادغام شده الان بعضی رشته ها که انگل هم یکیشونه پذیرفته شدگان دانشگاه تهران یا میرن دانشکده پزشکی دانشگاه ایران سابق(پردیس همت) یا دانشکده بهداشت دانشگاه تهران .. که دانشکده بهداشت از نظر کارهای تحقیقاتی و ارائه مقاله قوی ترینه و who ایران با اون میشناسه!! تموم کارهای مربوط به واکسن و کنترل بیماری های عفونی و اپیدمیولوژی زیر نظر این دانشکده است و استادای سطح بالایی که کلی مقاله isi دارن...سلام به همه عزیزان.میخواستم خواهش کنم در مورد آینده شغلی انگل شناسی مرا راهنمایی کنیدکه آیا آینده شغلی مناسبی دارد؟و اینکه ارشد انگل طرح دارد؟ممنون میشم اگر کسی اینجا ارشد انگل میخواند هم درصدای آزمونش را بگذارد و هم منابع که استفاده میکند یا استفاده کرده است.و منبع خوبی برای زبان معرفی کنید . واینکه از بین دانشگاه شهید بهشتی و تهران کدام دانشگاه بهتر است؟با تشکر