baran71
New member
مواد لازم:
آرد گندم ....... 250 گرم
آرد نخود ....... 250 گرم
آرد برنج ....... 250 گرم
روغن جامد ..... 375 گرم
پودر شکر ....... 200 گرم
گلاب ....... 75 گرم
هل ......... 1 ق چ
زرده تخم مرغ و زعفران و گلاب و پودر پسته ...... برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر شکر را باهم میزنیم تا نرم و کرم رنگ شود.
بعد گلاب و هل را اضافه کرده و هم میزنیم.
در آخر مخلوط 3آرد را اضافه کرده و ورز میدهیم میتوانید برای راحتی کار از چرخ گوشت رد کنید.
خمیر را بازکرده و با وردنه شیاردار روی خمیر شیارهای راه راه ایجاد کرده و قالب مورد نظر خود را میزنید.
در آخر یک زرده تخم مرغ را به همراه زعفران و 1 ق م گلاب مخلوط کرده و روی شیرینی ها رومال میکنیم بعد روی آن پودر پسته ریخته.
حالا شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.
آرد گندم ....... 250 گرم
آرد نخود ....... 250 گرم
آرد برنج ....... 250 گرم
روغن جامد ..... 375 گرم
پودر شکر ....... 200 گرم
گلاب ....... 75 گرم
هل ......... 1 ق چ
زرده تخم مرغ و زعفران و گلاب و پودر پسته ...... برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر شکر را باهم میزنیم تا نرم و کرم رنگ شود.
بعد گلاب و هل را اضافه کرده و هم میزنیم.
در آخر مخلوط 3آرد را اضافه کرده و ورز میدهیم میتوانید برای راحتی کار از چرخ گوشت رد کنید.
خمیر را بازکرده و با وردنه شیاردار روی خمیر شیارهای راه راه ایجاد کرده و قالب مورد نظر خود را میزنید.
در آخر یک زرده تخم مرغ را به همراه زعفران و 1 ق م گلاب مخلوط کرده و روی شیرینی ها رومال میکنیم بعد روی آن پودر پسته ریخته.
حالا شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.