از صبح درس خوندن بيزارم؛بخونيد من شب تا صبح مي خونم؛خدايا كجاست اون دختر برانرزيه ماه هاي اول؛الآن كه بيدار شدم قلبم داخل دهنمه@مهم ترین حرکت اولین قدم هست تو شروع کن ولی با قدرت کاری به زمان نداشته باش تا میتونی تست بزن به خدا توکل کن ایشالا کمکت می کنه و هرچه که به صلاحت باشه رقم میزنه مهم اینه که تو تا آخرش مثل یه قهرمان بجنگی
این مطلب مخصوص بچه هایی هست که هی میگن من این یه ماه آخر خراب کردم و مرتب غر میزنن و اعصابشون خط خطیه
.
یه سال تلاش کردی و کلی اطلاعات کسب کردی
اول از همه مهم اینه که وقتت رو مثل خیلیای دیگه حروم نکردی
دوم اینکه شما یه حجم زیادی از اطلاعات رو توی ذهنت داری پس چند قدم از خیلیا جلویی
سوم این یک هفته آینده رو فقط بخون فکرهای بیهوده به خودت راه نده پشتکارت رو چند برابر کن تو دیگه چیزی برا از دست دادن نداری تا میتونی تلاش کن فکر کن بحث مرگ و زندگیه تا میتونی تست بزن...
چهارم دنیا که بعد از کنکور تموم نمیشه که همین الان پیام نور داره ثبت نان میکنه واسه ارشد امتحانشم توی آبان هست
پنجم به قول مادر یکی از بچه ها اگه امسال قبول نشی پایه درسیت قوی میشه... برج 11 دوباره آزمون برگذار میشه پس غصه نخور
الان فقط باید رو کنکور متمرکز بشی
.
.
.
من با توجه به تجربیاتی که دارم می خوام یه حرفی رو بزنم پس خوب بهش فکر کن ::riz277:
.....آنگونه تلاش کن که فقط مرگ تو را از خواسته هایت جدا کند.....
شاید الان منظورم درک نکنید ( همون طور که من مفهوم بعضی از صحبت ها رو چند سال بعد متوجه شدم )
یکی بمن دلداری بده این همسایمون رو اعصابمه.....:smiliess (2):
انقد این کرکره برقیه پارکینگو بالا پایین داد من دچار بیماری عصبی شدم....7977cujr38iyymsu8:
صب ظهر بعدازظهر عصر شب نصف شب این خانواده باید ماشین و بیارن تو پارکینگ عین ندید بدیدا کرکره رو بدن بالا
صداشم که تو گوش منه...اگه قبول نشم دلیلش همین همسایه؟؟ هست ....
اولا تو پست اول اشاره ای ب محیط واقعی نشده و همونجوری ک میبینید و میدونید!!! منظورتون اینجااست و این بمن و همه مربوطه! پس نگید شخص خاصی منظور نیست
ثانیا گفتم صلاح مملکت خویش خسروان دانند چون اینکه شما میگی دوس دارن قبول شن ولی وقت تلف میکنن اینو هر انسان عاقلی میدونه اونم با این سن و سال ما! و اونی ک عمل نمیکنه ما بهش میگیم استثنائات عالم امکان! و دیگه خیلی از مرحله پرته...
ثالثأ کسی ک نیاد اینجا از کجا معلوم وقتشو جای دیگه صرف نکنه
آخرم اینکه rojo بدش اومده و با 2192 پست انجمنی بشما ثابت میکنه ک همیشه دو دوتای شما چهارتا نمیشه:rose:
دیگه بحثی ندارم
کنکور وزارت بهداشت جوابش یک مرحله ای هست و شهریور ماه میاد به احتمال زیاد اوایلش
این مطلب مخصوص بچه هایی هست که هی میگن من این یه ماه آخر خراب کردم و مرتب غر میزنن و اعصابشون خط خطیه
.
یه سال تلاش کردی و کلی اطلاعات کسب کردی
اول از همه مهم اینه که وقتت رو مثل خیلیای دیگه حروم نکردی
دوم اینکه شما یه حجم زیادی از اطلاعات رو توی ذهنت داری پس چند قدم از خیلیا جلویی
سوم این یک هفته آینده رو فقط بخون فکرهای بیهوده به خودت راه نده پشتکارت رو چند برابر کن تو دیگه چیزی برا از دست دادن نداری تا میتونی تلاش کن فکر کن بحث مرگ و زندگیه تا میتونی تست بزن...
چهارم دنیا که بعد از کنکور تموم نمیشه که همین الان پیام نور داره ثبت نان میکنه واسه ارشد امتحانشم توی آبان هست
پنجم به قول مادر یکی از بچه ها اگه امسال قبول نشی پایه درسیت قوی میشه... برج 11 دوباره آزمون برگذار میشه پس غصه نخور
الان فقط باید رو کنکور متمرکز بشی
.
.
.
من با توجه به تجربیاتی که دارم می خوام یه حرفی رو بزنم پس خوب بهش فکر کن ::riz277:
.....آنگونه تلاش کن که فقط مرگ تو را از خواسته هایت جدا کند.....
شاید الان منظورم درک نکنید ( همون طور که من مفهوم بعضی از صحبت ها رو چند سال بعد متوجه شدم )
bacheha man emtehan nemidam.2roste yek sal khundam vali adam bayad aval ruhiye dashte bashe.man khodamo bakhtam.shomaha movafaq bashid.bye.بچه ها چون دوباره با هم آشتی هستیم می خوام یه حسس خوب بهتون بدم
.
.
.
.
.
..
...
.....
..........
...............
ما همه امسال تو دانشگاه قبولیم:thanks::28::ad54ad::
اینم ماییم بعد از قبولی:4d564ad6:
bacheha man emtehan nemidam.2roste yek sal khundam vali adam bayad aval ruhiye dashte bashe.man khodamo bakhtam.shomaha movafaq bashid.bye.
A
bacheha man emtehan nemidam.2roste yek sal khundam vali adam bayad aval ruhiye dashte bashe.man khodamo bakhtam.shomaha movafaq bashid.bye.
A