شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asalmasal

New member
مهم ترین حرکت اولین قدم هست تو شروع کن ولی با قدرت کاری به زمان نداشته باش تا میتونی تست بزن به خدا توکل کن ایشالا کمکت می کنه و هرچه که به صلاحت باشه رقم میزنه مهم اینه که تو تا آخرش مثل یه قهرمان بجنگی
از صبح درس خوندن بيزارم؛بخونيد من شب تا صبح مي خونم؛خدايا كجاست اون دختر برانرزيه ماه هاي اول؛الآن كه بيدار شدم قلبم داخل دهنمه@‏
ولي از ظهر شروع مي كنم؛به زورم كه شده مي خونم؛

pashmak

New member
این مطلب مخصوص بچه هایی هست که هی میگن من این یه ماه آخر خراب کردم و مرتب غر میزنن و اعصابشون خط خطیه
.
یه سال تلاش کردی و کلی اطلاعات کسب کردی
اول از همه مهم اینه که وقتت رو مثل خیلیای دیگه حروم نکردی
دوم اینکه شما یه حجم زیادی از اطلاعات رو توی ذهنت داری پس چند قدم از خیلیا جلویی
سوم این یک هفته آینده رو فقط بخون فکرهای بیهوده به خودت راه نده پشتکارت رو چند برابر کن تو دیگه چیزی برا از دست دادن نداری تا میتونی تلاش کن فکر کن بحث مرگ و زندگیه تا میتونی تست بزن...
چهارم دنیا که بعد از کنکور تموم نمیشه که همین الان پیام نور داره ثبت نان میکنه واسه ارشد امتحانشم توی آبان هست
پنجم به قول مادر یکی از بچه ها اگه امسال قبول نشی پایه درسیت قوی میشه... برج 11 دوباره آزمون برگذار میشه پس غصه نخور
الان فقط باید رو کنکور متمرکز بشی

.
.
.
من با توجه به تجربیاتی که دارم می خوام یه حرفی رو بزنم پس خوب بهش فکر کن ::riz277:
.....آنگونه تلاش کن که فقط مرگ تو را از خواسته هایت جدا کند.....
شاید الان منظورم درک نکنید ( همون طور که من مفهوم بعضی از صحبت ها رو چند سال بعد متوجه شدم )

خخخ اون مامان من بو اخیش چقدر گله همش انرژی مثبت میده اگه یه دختر درس خون داشت چیکار میکرد خخخ
منکه فکر نمیکنم چیزی تو این دنیا ارزش مرگ داشته باشه
یه جمله هست فکر کن م مفهومش اینه
برای رسیدن به آنچه نرسیدی کسی باش که تا کنون نبودی

pashmak

New member
یکی بمن دلداری بده این همسایمون رو اعصابمه.....:smiliess (2):

انقد این کرکره برقیه پارکینگو بالا پایین داد من دچار بیماری عصبی شدم....:p7977cujr38iyymsu8:

صب ظهر بعدازظهر عصر شب نصف شب این خانواده باید ماشین و بیارن تو پارکینگ عین ندید بدیدا کرکره رو بدن بالا
صداشم که تو گوش منه...اگه قبول نشم دلیلش همین همسایه؟؟ هست ....

اگه تو کتاب خونه میتونی بخونی برو
اگر میتونی یه صداگیر بگیر دو تا اسفنج استوانه ای که معرکه است
صدای جیغ و خنده هم پانسیونی های منو که میگیره
خوب آداپته شدی روز ازمون بمبم بترکونن تو راحتی

biosta

Well-known member
اولا تو پست اول اشاره ای ب محیط واقعی نشده و همونجوری ک میبینید و میدونید!!! منظورتون اینجااست و این بمن و همه مربوطه! پس نگید شخص خاصی منظور نیست

ثانیا گفتم صلاح مملکت خویش خسروان دانند چون اینکه شما میگی دوس دارن قبول شن ولی وقت تلف میکنن اینو هر انسان عاقلی میدونه اونم با این سن و سال ما! و اونی ک عمل نمیکنه ما بهش میگیم استثنائات عالم امکان! و دیگه خیلی از مرحله پرته...

ثالثأ کسی ک نیاد اینجا از کجا معلوم وقتشو جای دیگه صرف نکنه

آخرم اینکه rojo بدش اومده و با 2192 پست انجمنی بشما ثابت میکنه ک همیشه دو دوتای شما چهارتا نمیشه:rose:

دیگه بحثی ندارم

ببخشید که فکر کردم آدم ها خودشون رو گول نمیزنند

ROJO

New member
آنچه تو زود میخواهی، دیر نخواهم
و آنچه را تو دیر میخواهی، زود نخواهم

خداوندا سرنوشت مرا خیر بنویس

Screenshot_2014-06-06-12-22-50.jpg

مجید دیجی

مدیر بخش
این مطلب مخصوص بچه هایی هست که هی میگن من این یه ماه آخر خراب کردم و مرتب غر میزنن و اعصابشون خط خطیه
.
یه سال تلاش کردی و کلی اطلاعات کسب کردی
اول از همه مهم اینه که وقتت رو مثل خیلیای دیگه حروم نکردی
دوم اینکه شما یه حجم زیادی از اطلاعات رو توی ذهنت داری پس چند قدم از خیلیا جلویی
سوم این یک هفته آینده رو فقط بخون فکرهای بیهوده به خودت راه نده پشتکارت رو چند برابر کن تو دیگه چیزی برا از دست دادن نداری تا میتونی تلاش کن فکر کن بحث مرگ و زندگیه تا میتونی تست بزن...
چهارم دنیا که بعد از کنکور تموم نمیشه که همین الان پیام نور داره ثبت نان میکنه واسه ارشد امتحانشم توی آبان هست
پنجم به قول مادر یکی از بچه ها اگه امسال قبول نشی پایه درسیت قوی میشه... برج 11 دوباره آزمون برگذار میشه پس غصه نخور
الان فقط باید رو کنکور متمرکز بشی

.
.
.
من با توجه به تجربیاتی که دارم می خوام یه حرفی رو بزنم پس خوب بهش فکر کن ::riz277:
.....آنگونه تلاش کن که فقط مرگ تو را از خواسته هایت جدا کند.....
شاید الان منظورم درک نکنید ( همون طور که من مفهوم بعضی از صحبت ها رو چند سال بعد متوجه شدم )

ای بابا چرا اینجوری می کنید
موضوع از این قرار هست که چندتا از بچه ها خصوصی پیغام داده بودن منم با نوشتن این پست جمعی به همشون جواب دادم
شما بدل نگیر بیخیال شید دیگه
راستی قرار شد خودمون رو فعلا وارد حاشیه نکنیم تا از هدف اصلیمون دور نشیم
من اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی کسی شد معذرت می خوام
این جملاتی که این بالا هم نوشت پس میگیرم
من فعلا فقط می خوام درس بخونم
6 روز تا موفقیت:28::smilies-azardl (113:28:

alireza-ja

New member
کلا 5 6 روز دیگه مونده تا موفقیتتون. دیگه 5 6 روز این حرفا رو نداره.

ببینید من چه بچه خوبیم حرفی نمیزنم تازه میخوام یه سال هم بشینم بخونم.

خیالتون راحت 6 روز دیگه میاید اینجا میگید فلان درس راحت بود اونیکیش هم خوب بود اینیکی هم میشد بهتر سوال بدن ولی اونو خیلی سخت داده بودن و با پستامون هم یه حالی به طراح سوالش میدیم که دیگه طرف طرح سوال نره. بعد شروع میکنیم اعتراض کردن و بعد پاسخنامه میاد و از هر 10 تا اعتراض یکیشو اثر میدن. دیگه فوقش مثل هر سال یه نامه هم واسه وزیر مینیوسن بعد همه چی تموم میشه. کل فرایند یه چیز طبیعیه که هر سال تکرار میشه پس چیز خارق العاده ای نیستش با آرامش درستون رو بخونید. ساده بگیرید تا ساده بگذره.

پس توی این 5 روز بترکونید.

آخرین ویرایش:

*somaye*

New member
دم آقای مجید دیجی گرم
بچه ها مهربون باشید :rose:

من تو خونه خودم از صبح تا شب در سکوت و تنهام .دلم برای اون دوست خوبی که تو آپارتمان سختشونه درس بخونن سوخت!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
تنهایی عالمی داره ولی سکوت زیادی هم توهم زاست !!!!:میام اینجا از تنهایی در میام.....................از این انجمن خیلی خوشم میاد .......
مرسی ای خدای خوب:thanks:

6 روز تا روز موعود باقی مانده دوستان بعدش زندگی به حالت عادیه قبل برمی گرده !!:bunnyearsmiley:

ROJO

New member

امروز با دوستم قرار جمعه رو گذاشتیم ک بریم شهرو بترکونیم:4d564ad6:

وای چی میشه بعد کنکور من شاد باشم زندگی کردن بچسبه :rolleyessmileyanim:

بخاطر روزای بعد کنکورم که شده باید تا اخر تلاشمو بکنم:a2d3:

به امید موفقیت:thanks:

مجید دیجی

مدیر بخش
درک میکنم منم دوره دانشجویی گاهی پیشمیومده که هفته ها تنها بمونم" تنهایی مطلق"
تنهایی گاهی میتونه عجیب باشه و ماجراهای خودش رو داشته باشه بعد کنکور وقت شد براتون تعریف می کنم:riz481:
.
.
.
اما توصیه من به شما این هست که اصلا به اطراف توجه نکن هیچ چیز ثابت و ماندگار نیست همه چیز می گذره اونم خیلی سریع:smilies:
.
.
.
بالاخره همه یک سری مشکلاتی دارن که تو روزهای آخر بیشتر مشهود میشه
.
.
.
تنهایی بهترین زمان برای با خدا بودن هست

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها چون دوباره با هم آشتی هستیم می خوام یه حسس خوب بهتون بدم
.
.
.
.
.
..
...
.....
..........
...............
ما همه امسال تو دانشگاه قبولیم:thanks::28::ad54ad::
اینم ماییم بعد از قبولی:4d564ad6:

asalmasal

New member
بچه ها چون دوباره با هم آشتی هستیم می خوام یه حسس خوب بهتون بدم
.
.
.
.
.
..
...
.....
..........
...............
ما همه امسال تو دانشگاه قبولیم:thanks::28::ad54ad::
اینم ماییم بعد از قبولی:4d564ad6:
bacheha man emtehan nemidam.2roste yek sal khundam vali adam bayad aval ruhiye dashte bashe.man khodamo bakhtam.shomaha movafaq bashid.bye.
A

*somaye*

New member
bacheha man emtehan nemidam.2roste yek sal khundam vali adam bayad aval ruhiye dashte bashe.man khodamo bakhtam.shomaha movafaq bashid.bye.
A

يادتان باشد كه نيروبخش ترين قانون اين است: با وجود هر پيشامدي، از زندگي خود لذت ببريد.

٠•●ஜ آنتوني رابينز ஜ●•

alireza-ja

New member
بچه ها ولی خداییش یه چیز میگم به دل نگیرید.

بنظرتون محتوای تاپیک با عنوان تاپیک چقدر مطابقت داره؟

1) 100% 2) 99.99999% 3) 99.9999% 4) 99.99%

:28::ad54ad::4d564ad6::4d564ad6:

ولی خیلی جملات گفته شده روحیه بخشه دست همتون درد نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا