شمارش معکوس تا کنکور کارشناسی ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

irani

New member
روجو جان ی نصفه روز درسو بذار کنار و دوباره پر انرژی شروع کن،
من دیروز ی توفیق اجباری بهم دست داد، با شوهرم دعوام شد صبح، نتونستم تا شب هیچی بخونم، ولی همین ی روز که ول کردم خیلی سرحالتر شدم خخخخخ
شما که دیگه اینا ندارین استراحت کنین و بخونین...آلبته من شوهرم ماهه ماه ولی خوب مجبور این خانوم عصبی شده اش تا ی هفته دیگه تحمل کنه،
همیشه اون منو به جلو هل میده ازش ممنونم

ROJO

New member
مرسی ایرانی جون، خوبه من شوور ندارم وگرنه تا حالا روانیش کرده بودم خخخخخخ

بعضی وقتا ادم عصبانی میشه دیگه، واسه من این کنکور مهم ترین اتفاق زندگیمه ک میتونه خوشایند باشه، منم تمام تلاشمو براش میکنم، در ضمن منو بچه های تاپیک هل میدن، تک تکشون با پستاشون، سپیده زی زی آنا مجید ملودیه بامزه مهسا خانم اینفوم ژنتیک و ..... همه، ایشالا ک همه قبول شیم ، امسال سال قبولیه، نمیذارم هیچ چیز و هیچ کس ازم بگیرتش چون واسه منه،حقمه:a2d3:

sepideeee

New member
بچه از خستگیتون خسته نشین ... خیالتون راحت باشه !!! رقیباتونم مثل خودتون نفس کم آوردن واسه همین اصلا فکر نکنین که خستگی باعث میشه عقب بیافتین ........

irani

New member
افرین روجو، افرین بچه ها افرین به همه
بچه ها ما میتونیم بخدا میتونیم خدا با ماست.....همین مارا بس

neginb

New member
سلام به همه دوستان صبح بخير؟بچه ها 1سوال داشتم به نظرتون آزمونای س . ن . ا تا چه اندازه نشون دهنده توان علميه؟راستش من تو مرحله 7 رتبم خيلی افتضاح شد سوالای بيو برام خ سخت مياد نميدونم اگه آزمون اصلی هم اينجور بدم که داغون ميشم

infomdmir

New member
سلام به همه دوستان صبح بخير؟بچه ها 1سوال داشتم به نظرتون آزمونای س . ن . ا تا چه اندازه نشون دهنده توان علميه؟راستش من تو مرحله 7 رتبم خيلی افتضاح شد سوالای بيو برام خ سخت مياد نميدونم اگه آزمون اصلی هم اينجور بدم که داغون ميشم
روی ازمونهای ازمایسی زیاد حساب باز نکن چون اونهایی که نخوندن بعضیهاشون از رو پاسخنامه جواب میدن! فقط روش تست زنی رو تمرین کن

ROJO

New member
روی ازمونهای ازمایسی زیاد حساب باز نکن چون اونهایی که نخوندن بعضیهاشون از رو پاسخنامه جواب میدن! فقط روش تست زنی رو تمرین کن

اینو دیگه نمیدونستم:5:

ولی اگه درمورد سطح سوالا بپرسی باید بگم اصلا با کنکور اصلی همخوانی نداره، درس انگل از درساییه که تو کنکور ما همه بالا میزنن حدود 70تا 100 ولی تو ازمونا اینقد ک سخت میدادن بالاترین درصد 42 بودش!

Ana67

Well-known member
همگیییی خسته نبااااااشی
یه خبر خیلی خووووب بهم دادن:4d564ad6:
مربیمون منو واسه تیم انتخاب کرده
خیلییی خوشحالم و پرانرژییییییی.دوست دارم خوشحالی و انرژیمو با شما دوستای خوبم سهیم باشم
♥♥
به امید قبولی هممون:auizz3ffy9vla57584x:thanks:

biosta

Well-known member
یکی از مطالب ساده و ارزشمندی که بودن در این سایت دستگیرم شده بود این بود که
خیلی ها دوست دارند ارشد قبول شوند اما حاضر نیستند بهای آن را که مطالعه با نظم و استمرار است رو بپردازند
به همین سادگی ، می خوای قبول شی پس می خوای چیزی رو بدست بیاوری از بعضی چیزها همچون انجمن موقتا" دل بکن تا اونی که می خوای بدست آوری
یک ثروت داریم به نام زمان ، این ثروت محدود هست ،اغلب نمی توان همزمان به همه ی آنچه که دوست داریم برسیم باید اولویت بندی کرد
انجمن و محیط های مجازی / تلویزیون/ کامپیوتر در کجای لیست اولویت ها هستند درس کجا

mahsa khanum

New member
همگیییی خسته نبااااااشی
یه خبر خیلی خووووب بهم دادن:4d564ad6:
خیلییی خوشحالم و پرانرژییییییی.دوست دارم خوشحالی و انرژیمو با شما دوستای خوبم سهیم باشم
♥♥
به امید قبولی هممون:auizz3ffy9vla57584x:thanks:
عزیزم بهت تبریک میگمممممممم...مرسی که مارم شریک کردی
روجو راست میگه یه نصفه روز بیخیال درس شو پاشو برو بیرون هوا خوری...

miladphysio

New member
بجه ها خوب بخونین روزای اخره همه قبولیم 10000000000000000000000000000000000000000%

zy zy

New member
همگیییی خسته نبااااااشی
یه خبر خیلی خووووب بهم دادن
♥♥
به امید قبولی هممون
تبریک آنا جون :applause::smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x

zy zy

New member
خدایا دوستانم را بر بالهاى آرزوهایشان پرواز ده
آنان را در همه حال یارى ده
مبادا خسته شوند؛ بیمار شوند؛ و یا غم بینند
دلشان را سرشار از لطف و کرامت كن
و آنچه را به بهترین بندگانت عطا میكنى به آنها نیز عطا كن... "آمین"

تقدیم به همه دوستای گلم

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها توکلتون کجا رفته
یکمی برگردید و برای چند ثانیه پشت سرتون رو نگاه کنید...ببینید چقدر تلاش کردید...چقدر زحمت کشیدید...چقدر جنگیدید...مطالب سخت رو با پشتکار آسون کردید...

حالا وقت انرژی مثبت دادن به خودتون هست نه آه و ناله سر دادن...

تلاش کنید بیش از آنچه که تا الان تلاش کردید تا بیش از آنچه که تا کنون بدست آورده اید بدست آورید

nafasn

New member
سلام بچه ها
یه سوال فوری و حیاتی دارم از بچه هایی که واسه کنکور ریاضی میخونن
لطفا جواب بدییییییییییین
بچه واسه انتگرال من اینو یادم رفته:
که کی از روش جز به جز میریم کی از روش نامتغییر
میدونم نباید اینجا مطرح میکردم ولی خوب دیدم همه اینجا بیشتر سر میزنن مطرح کردم.
بچه ها خواهش میکنم اگه بلدین زود تر جوابمو بدین
مررررررررررسی:thumbsdownsmileyani

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا