دوستان عزیز و داوطلبان امتحان دکترا سلام
این خبری که چند ماهی میشه شنیده میشه راجع بهش اطلاعات دقیق دارین؟
کی اجرا می شه؟ و اگه بشه دانشجویان طرح اجباری بعد از دفاع فارغ التحصیل به حساب میان و باید طرح برن؟
ممنون می شم اطلاعات دقیقتون رو بگید سپاس
سلام Versa خانم
بله من کامل پیگیر این موضوع هستم
به احتمال بالای 90% از همین امسال انجام میشه طبق گفته یکی از استادامون که توی همین جلسه تغییر حضور داشتن (ایشون گفتن ما طرح رو به مجلس دادیم که عملی بشه)
بر طبق این موضوع متاسفانه دانشجویانی که ترم 4 هستن (از جمله خودم) به کنکور امسال نخواهیم رسید (البته درصد کمی هم میرسن) روی صحبت با اکثریته
به هر حال همه چی وسط های شهریور معلوم میشه (موقع دفترچه دکترا و ثبت نامش)
تنها راه اینه که بطور یکنواخت تا شهریور خونده بشه اگر اگر این طرح از امسال اجرایی بشه (چون برای سال دیگه 100% اجرایی میشه و به احتمال خیلی خیلی زیاد کنکور دکترا به تیر ماه 95 تبعید میشه به جای آبان 95 :smilies-azardl (113)برای اینکه رشته هایی مثل علوم آزمایشگاهی پزشکی که طرح اجباری دارن مجبور به رفتن طرح نباشن، کارهای عملی پایان نامشونو انجام بدن و فقط زمان دفاعشونو به سال دیگه و تا پایان شهریور انتقال بدن.
زمان کنکور دکترای سال دیگه به احتمال 90% تیر و اگر نشد همون آبان 95 هست
همه این مسائل و البته مسائل مهمتر دیگه باعث شده به شخصه از رشته کارشناسی ارشد انگل شناسی پزشکی برای دکترای ایمنی شناسی پزشکی ادامه بدم و بخونم (چون به کنکور امسال نمیرسم و کارهای پایان نامم مونده)متاسفانه در جایی هستیم که هر روز یه حرف جدید میزنن و نمیشه به اما و اگر بسنده کرد
نمونش همین کنکور ارشد وزارت بهداشت ، ورودی سال 92 بودیم ، سال 93 به نسبت سال 92 ظرفیت ها رو کاهش دادن ، سال 94 به نسبت سال 93 شیوه کنکور و تعداد تستها رو تغییر دادن و مجموعه ای کردن !!!
پس با این حساب موضوع جدی هست و می خوان که امسال اجرا بشه.درسته؟
پس با این حساب موضوع جدی هست و می خوان که امسال اجرا بشه.درسته؟
موضوع جدیه ، استادمون که توی جلسه حضور داشتن
بهشون گفتم تخفیف بدین که ما که ورودی 92 هستیم و میشه ترم 4-5 مون به کنکور امسال برسیم ، متاسفانه جواب قانع کننده ای ندادن و انگار براشون امثال ما مهم نبودیم
باز تاکید میکنم چون اینها هیچیشون معلوم نیست ، تا اواسط شهریور ماه با احتیاط بخونین ممکنه از امسال عملی کنن و یا بندازن سال دیگه ، 2 ماه هم 2 ماهه
اگر عملی شد از امسال ، برنامه یجورایی به سال دیگه میره (منظورم برنامه خودمون برای دکترا هست و زمان دفاعشو بندازین نزدیک کنکور یا بعده کنکور)کارهای عملی رو انجام بدین همین امسال
اگرم عملی نشد که مثل سابقه
واقعاً آدم بهم میریزه 2 ماه مونده این خبر رو میدن
این کارشون برای اولین بار نیست آخرین بارم نخواهد بود
همونطور که پارسال 2 ماه مونده به دکترا کلاً منابع بیوتکنولوژی پزشکی رو تغییر دادن
همونطور که تا پارسال اونهایی که ارشد میکروب شناسی بودن میتونستن دکترای بیوتکنولوژی دارویی ادامه بدن ولی از امسال طوری منابع رو تغییر دادن که فقط خوده داروسازی ها بتونن ادامه بدن
من به شخصه اگر میشد به خارج میرفتم (برای دکترا) و چون قراره بمونم و البته نسبت به رشته ایمنی شناسی علاقه دارم واسه همین برای ایمنی تلاش میکنم
البته cv من 90% ش ایمنی شناسی هست موضوع پایان نامم به ایمنی ربط داره و یکی از اساتید راهنمام از گروه ایمنیه[/QUO
بلاتکلیفی انگیزه رو میاره پایین .درسته دو ماه هم زمان خوبیه نباید از دست داد ولی اگر مشخص بشه صد در صد اجرا می شه بهتر از اینه که بلاتکلیف بمونیم.
سلام دوستان آزمون امسال هیچ تغییری نسبت به سال های پیش نداره. یکی از دوستان همین سایت که به بچه های بالا:smiliess (3)::smiliess (4): وصل بود پیگیری کرده، خیالتون راحت. بشینید بخونید
مرسی ، در مورد سال آینده (95) کنکور دکترا به تیرماه انتقال پیدا میکنه؟
من به کنکور امسال نمیرسم (با توجه به تغییر گرایش به زمان نیاز هست)
سلام دوستان آزمون امسال هیچ تغییری نسبت به سال های پیش نداره. یکی از دوستان همین سایت که به بچه های بالا:smiliess (3)::smiliess (4): وصل بود پیگیری کرده، خیالتون راحت. بشینید بخونید
مرسی ، در مورد سال آینده (95) کنکور دکترا به تیرماه انتقال پیدا میکنه؟
من به کنکور امسال نمیرسم (با توجه به تغییر گرایش به زمان نیاز هست)