بلور جان سلام
من خودم هم دارم مورتیمر رو می خونم ولی علاوه بر اون 5 فصل شیمی آلی رو هم می خونم چون هم معرفی شده وزارت بهداشته (تالیف موریسون و بوید - ترجمه مجید هروی) هم خیلی کامل و روان شیمی آلی رو توضیح داده.ضمنا عزیزم من گفتم هر کس دوست داره من بهش بگم چه فصولی رو از اون کتاب بخونه.
حرف من مثل این هست که یکی سلولی مهدوی رو می خونه ، یکی دیگه لودیش رو می خونه.واسه شیمی هم همه به دنبال کتابی کاملتر و کنکوری تر هستند.این 5 فصل هم آموخته های شما در زمینه شیمی آلی رو بیشتر میکنه.ناگفته نمونه که این کتاب هم یک رفرنس اعلام شده از وزارت بهداشت در دفترچه های ارشد هست.
موفق باشید. دعا
سلام خانومی.بله همون کتاب دو جلدی هست ولی ما فقط باید جلد 1 رو بخونیم اونم تنها 5 فصلش رو.
فصول: آلکانها - آلکن ها - آلکیلها- نامگذاری-ایزومر و یک فصل دیگه(شرمنده الان حضور ذهن ندارم اجازه میدید کتاب رو نگاه کنم به محضی که دیدم فصل 5 رو هم اطلاع میدم .موفق باشید.
کتاب شیمی عمومی مورتیمر از لیست منابع آزمون برداشته شده است....................
سلام بلورجان، میشه بگی اون 5 فصل کتاب مورتیمر که باید برای بیوتکنولوژی بخونیم ،کدوم فصلها هستند؟ میشه جوابت رو به ایمیلم zahery.zahra@yahoo.com بفرستی?دوست عزیز بیوتک91 اعلام کردن که 5 فصل از این کتاب در آزمون ما برای طرح سوال استفاده میشه. ولی برای من که از شیمی آلی خوشم نمیاد و برام خوندنش سخته، همون 5 فصل هم زیاده!!! :13::1dco2x0p1lilzhfpg1t