سالاد قالبی

am-ml

New member
سالاد قالبی

مواد لازم

سیب زمینی پخته: سه عدد متوسط
لوبیاچیتی پخته: یک فنجان
تخم مرغ آب پز نگینی شده: یک فنجان
فیله گوجه: یک فنجان
هویج نگینی شده: یک فنجان
خیارشور نگینی شده: یک فنجان
ذرت کنسروی: یک فنجان
نخود فرنگی پخته: یک فنجان
جعفری ساطوری: نصف فنجان
سس مایونز، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو: به میزان دلخواه



روش تهیه

ابتدا سیب زمینی آب پز شده را رنده نموده و با کمی نمک و روغن زیتون مخلوط می نمائیم تا نرم و یکدست شود.(اگر نخواهیم از روغن زیتون استفاده نمائیم، می توانیم از کمی شیر و کره ذوب شده استفاده کنیم) سپس یک عدد کیسه فریزر را باز کرده و در کف قالب مورد نظر قرار می دهیم به طوریکه کاملاً کف و دیواره قالب را بگیرد. حالا سیب زمینی را روی کیسه فریزر پهن می کنیم و با کف دست آنرا صاف و یکنواخت می نمائیم(حتماً دیواره های ظرف هم باید سیب زمینی داشته باشد). بعد از این مرحله در ظرف دیگر بقیه مواد سالاد را با هم مخلوط نموده و به میزان دلخواه نمک، آبلیمو، فلفل و سس مایونز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. حالا مواد سالاد را روی سیب زمینی پهن شده می ریزیم البته تا جایی که ظرف پر شود. حالا باید مابقی کیسه فریزر را روی سالاد بکشیم و آنرا در یخچال به مدت 5 ساعت بگذاریم تا کامل جا افتاده و طعمها به خورد هم برود.

بعد از اینکه سالاد را از یخچال خارج کردیم آنرا در دیس مورد نظر برگردانده و به آرامی کیسه فریزر را از روی آن بر میداریم. برای تزئین روی آن می توانیم از سیب زمینی رنگی که با آب لبو یا آب سبزی رنگی شده استفاده کنیم.





منبع: ایران کدبانو
 
آخرین ویرایش:
بالا