زیبای خفته کرمانشاه رو دیدید؟؟؟؟؟

!SeCreT!

New member

این صحنه زیبا که به کوه شیرین خفته معروفه در 20کیلومتری کرمانشاه هست.اگر به دیار شیرین و فرهاد سفر کردید این کنده کاری طبیعت رو از دست ندید!

اگر به طرف راست عکس دقت کنید سر و طرف چپ پاهاش رو که به حالت خمیده هست.برجستگی وسط هم دستاشه که قلاب شده روی شکمش گداشته!

نکته جالب دیگه ای که تو عکسه موهاشه که شما پیداش کنید!!!!!

mahsa.

New member
من همینهایی که گفتینو پیدا نمیکنم ؟
چشام ایاایراد داره؟
از من توقع پیدا کردن موهاشونداشته باشین.

somayeh mo

New member
واقعا جالبه.من دیدمش.دراز کشیده وپاهاشو جمع کرده رو به آسمونه

HSE management

New member
موهاش بلنده و تا اون قسمت که دستهاشو به هم روی سینش گره کرده اومده.یعنی موهاش کنار بدنشه..................

خیلی زیباست اشک تو چشم آدم جمع میشه

شوکا88

New member
وای چقد خوشگله.:applause: مهسا ببین 3تا قله میبینی .قله کوچیکه سرشه قله وسطی دستاشه روی شکمش قله بلندتره پاهاشه ک زانوشو خم کرده.ببین انگاریه فردی درازکشیده

diaco1363

New member
خیلی زیباست.البته از این نما دقیق مشخص نیست.مگه کسای که دیدن بتونن از اینجا تشخیص بدن.دوره اموزشی سربازی ما پادکان روبروش بودیم و هر روز چشمون به جمالش روشن می شد.داخل پادگان دقیق معلومه.

varia

Well-known member
خیلی واضح نیست ولی میشه اینجور برداشت کرد!!!

taksetareh

New member
منم ندیدمش
ولی چرا دیر گفتید من تازه از کرمانشاه برگشتم
ولی خداییش شهر قشنگگیه

!SeCreT!

New member
سلام دوستم .خوش اومدی به کرمانشاه امیدوارم میزبانای خوبی بوده باشیم.اگر از سمت همدان بیای معلومه .شما ازکدوم طرف اومدید؟

parvin nikkhah

New member
جالب بود.... انگار صورتش کمی به سمت شونه راستش چرخیده و موهاش کنار بدنش(سمت چپ) قرار گرفته....... بنظرم اینجوری اومد ....:21:

siteman

New member
تک خال خیلی جالب و قشنگه...تقریبا یه همچین چیزی هم تو اتوبان قزوین کرج هست...تقریبا بعد از آبیک...کنار جاده هم زده رستوران الماس...
اونم بهش میگن زیبای خفته...وای اون خیلی محشره...کاملا صورت و دماغش پیداست...موهاش بصورت آبشاری و همچنین برجستگی اندامش...
من نتونستم عکسش رو گیر بیارم ولی دوستان اگه راهشون خورد سمت قزوین کنار رستوران الماس پیدا شن و از این نعمت الهی بهرمند بشن..
من خودم روزایی که دانشگاه میرم همیشه میبینمش....

!SeCreT!

New member
تک خال خیلی جالب و قشنگه...تقریبا یه همچین چیزی هم تو اتوبان قزوین کرج هست...تقریبا بعد از آبیک...کنار جاده هم زده رستوران الماس...
اونم بهش میگن زیبای خفته...وای اون خیلی محشره...کاملا صورت و دماغش پیداست...موهاش بصورت آبشاری و همچنین برجستگی اندامش...
من نتونستم عکسش رو گیر بیارم ولی دوستان اگه راهشون خورد سمت قزوین کنار رستوران الماس پیدا شن و از این نعمت الهی بهرمند بشن..
من خودم روزایی که دانشگاه میرم همیشه میبینمش....

برادر به این شیرین خفته هم میگن.اما دلتنگی این شاهکار طبیعت کرمانشاه بخاطر فرهاد کوه کنه که کتیبه کوه بیستون رو به خاطر عشقش تراشید!
واقعا اشک آدمو در میاره...

siteman

New member

برادر به این شیرین خفته هم میگن.اما دلتنگی این شاهکار طبیعت کرمانشاه بخاطر فرهاد کوه کنه که کتیبه کوه بیستون رو به خاطر عشقش تراشید!
واقعا اشک آدمو در میاره...

حالا گفتی اشک آدم رو در میاره....بزار اینو بگم این زیبای خفته ی قزوین رو برداران محترم سپاه میخان نابود کنند چون این زیبای خفته بی حجابه و اندام بندنش معلومه و واقعا جای تاسف داره که میخان این بنای طبیعی رو نابود کنند...
من اگه کرمانشاه بیام حتما این بنای زیبا رو میبینم...قبلا اومدم و بیستون و غار قوری... رو دیدم

!SeCreT!

New member
حالا گفتی اشک آدم رو در میاره....بزار اینو بگم این زیبای خفته ی قزوین رو برداران محترم سپاه میخان نابود کنند چون این زیبای خفته بی حجابه و اندام بندنش معلومه و واقعا جای تاسف داره که میخان این بنای طبیعی رو نابود کنند...
من اگه کرمانشاه بیام حتما این بنای زیبا رو میبینم...قبلا اومدم و بیستون و غار قوری... رو دیدم

آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
خوش هاتی قدمد وبان چو

siteman

New member
خب دیگه چون موهاش بصورت آبشاری از بالا به پایین اومده و و برجستگی پایین گردن کاملا معلومه...البته یه مطلب دیگه هم هست...بچه ها میگن از بالا که ببینی یه مرد هم اون سمت کوه هستش و کنار این خوابیده...یعنی صورت به صورتن...اینو من خودم ندیدم...مرسی حتما بیام خونتون میام خخخ

!SeCreT!

New member
خب دیگه چون موهاش بصورت آبشاری از بالا به پایین اومده و و برجستگی پایین گردن کاملا معلومه...البته یه مطلب دیگه هم هست...بچه ها میگن از بالا که ببینی یه مرد هم اون سمت کوه هستش و کنار این خوابیده...یعنی صورت به صورتن...اینو من خودم ندیدم...مرسی حتما بیام خونتون میام خخخ

استغفرلله:5:خوش اومدی کرمانشاهیا مهمان پرستن

بالا