زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
خواهش می کنم فانوسی جونم
انشاالله یه موضوع عالی انتخاب می کنی منم اگه یه موضوع خوب به ذهنم رسید میگم
منتهی سعی کن جرقه ای که ذهنت میزنه به اون شدتی که بالا نشون دادی نباشه چون اون دیگه از جرقه گذشته خدای ناکرده مغز تبدیل به زغال میشه:25r30wi:

سلام آیلین جونم
خوبی؟
آواتار نو مبارک باشه...
حتما چیزی به نظرت رسید بگو...حتی در حد یه مولفه...ممنون میشم عزیزم
ذهنم اونقدر یخ زده که اون شدت جرقه تازه میارتش رو فرم!!!نگران نباش خواهر!!:25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
دقت کردین چقد زود مهر تموم شد:smilies:.

ابان هم داره با سرعت میگ میگی تموم میشه....
از یه طرف دوست دارم سریع کنکور بدم ببینم اخرش چی میشه قبول میشم یا نه؟؟؟
:33::65d6a5d6s:
از طرف دیگه به کتابای نخوندم نگاه میکنم دوست دارم هر روز 48 ساعت باشه...:smilies-azardl (181

سلام پرند جونم
خوبی عزیزم؟ آواتار نو مبارک باشه...
این خاصیت کنکوره....واسه همین کسی تو کنکور موفق میشه که بتونه هیجاناتش رو مدیریت کنه...
نگران نباش...با تلاشی که من از شما سراغ دارم...انشالله بهترین نتیجه رو میگیری

fanoosi

New member
اخ گفتی فانوسی. امان از دست این این مقاله ها و ترجمه ها. اره من تازه اینجا کمشو گفتم . واقعا دانشجوی فعالی بود . خیلی خوشم اومد... اره منم میترسم 5 ترمه شم. اما بازم خداروشکر که شما تو شهر خودتی. منکه اینجام به هیچ وجه نمیخوام 5 ترمه شم. واسه همین زودتر رفتم دنبالش.
البته الان که اینقدر کنفرانس و ترجمه و امتحان دارم وقت نیست. الانم که اومد اینجا استراحت فردا امتحان ترم اسیب پیشرفته دارم . و واسه درس نورو هم کنفرانس باید بدم ساعت بدش. :wacsmiley:
اما توصیه ام بهت اینه از همین اللن برو نبالش و استاد راهنماتو انتخاب کن و باهاش هماهنگ شو

سلام آیناز جونم خوبی؟
عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 میدونم سرت خیلی شلوغه...انشالله به سلامتی تو 4 ترم تمومش میکنی
منم باید دنبال موضوع و استاد باشم....پناه بر خدا...دعا کن همه چی خوب پیش بره
راستی اهواز خوش میگذره؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
سلااااااااااام دوستای خوب خودم وای خیلی وقته نیومدم ، فانوسی قاصدک ایناز راوی جناب مصفا و یزدان پرند ۱۲۳ ایلین جونم همگی خوبید،؟؟؟؟؟ میبینم که همگی سرتون شلوغه خداروشکر . همگی سر درسید امیدوارم موفق باشید خبر قبولی ارشد راوی و ایلین و پرند یزدان و خودم و قبولی دکتری ایناز و قاصدکی فانوسی جناب مصفا . دلم براتون تنگ شده یه دنیااااااااااااااا  

- - - Updated - - -

راستی اواتارهای جدیدتون هم مبااااارک

سلاااااااااااااااااام الی جونم:4d564ad6:
خوبی؟ کجابودی این همه وقت؟ چه خبرا؟ ازدرسا چه خبر؟ راستی برای کنکور علوم هم میخونی یا فقط بهداشت؟
کلی جات خالی بود...دلم خیلی برات تنگ شده بود الی جونم:bunnyearsmiley:

(راستی ...بین خودمون باشه ها...من تو ارشدش موندم...دکتری رو بی خیال:sarma:...انشالله ارشد و دکتری برای شما تو بهترین دانشگاه ها....)

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
سلام آیلین جونم
خوبی؟
آواتار نو مبارک باشه...
حتما چیزی به نظرت رسید بگو...حتی در حد یه مولفه...ممنون میشم عزیزم
ذهنم اونقدر یخ زده که اون شدت جرقه تازه میارتش رو فرم!!!نگران نباش خواهر!!:25r30wi::25r30wi:

سلام فانوسی جونم
مرسی عزیزم
چشم اگه چیزی به نظرم برسه حتما میگم
ولی من فکر میکنم ذهنت رو فرمه هااااااااااا .............بازم خود دانی
:25r30wi:

fanoosi

New member
سلام جناب مصفا...خوبید؟
فقط لایک میکنید و تشریف می برید؟:21::smiliess (6):
خب یکم از درساتون و پروژه ها برامون بگید...موضوع پایان نامه انتخاب کردید؟
خیلی راجع به نحوه ی عملکرد اساتید وزارت بهداشت کنجکاوم....البته وزارت علوم رو هم از طریق چندتا دانشگاه مختلف دائم رصد میکنم!!!!
راستی خوابگاه و بقیه مشکلات اکی شدند؟

fanoosi

New member
سلام فانوسی جونم
مرسی عزیزم
چشم اگه چیزی به نظرم برسه حتما میگم
ولی من فکر میکنم ذهنت رو فرمه هااااااااااا .............بازم خود دانی
:25r30wi:

خیلی ممنون عزیزم
شما نسبت به ذهن من لطف داری آیلین جون....ذهنم از شما تشکر میکنه!!!:25r30wi::25r30wi:
راستی آواتارت دقیقا گویای حالت هست درسته؟ پای لپ تاب و کتاب هستی همش...

eliii

New member
آخ جوووووووووون الی برگشته:4d564ad6:
کجا بودی الی جون ...
برای چی اینهمه غیبت داشتی؟
دلمون برات خیلی تنگ شده بووووووووود....
:smilies-azardl (12)

سلاااااااام اپلین عزیزم ، منم خیلییییی دلم برای شما و دوستان برای سایت برای همون حال و هوای پارسال تنگ شده بود ، اینجا واقعا هیچ تغییری نکردی درست مثل پارسال ، وقتی امدم و نوشته ها رو خوندم دوبااااره انگیزه قوی پیدا کردم برا درس خوندن . راستش من از مهر شروع کردم به خوندن ولی هیچ وقت مثل قبل نتونستم بخونم پارسال انگیزم خیلی قوی بود روحیم خیلی بالا بود اصلا خسته نمیشدم . مرسی که دوباره بهم انگیزه دادین مخصوصا پرند عزیزم من این ذوق خوندنو مدیون پرند هستم

eliii

New member
سلام الی جان, خوبی؟
خوش اومدی
چه عجب از این ورا؟ راه گم کردی؟
چه می کنی؟ اوضاع درس خوبه؟
همه ی این آرزوهای خوب رو یه جا واست دارم, اصلا یه جا خبر قبولی ارشد و دکترا بگیری اصلا :tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:

سلااام راوی جونم مرسی من خوبم شما خوبید؟؟ درسا هم پیش میره ولی هنوز اونجوری که دوست دارم نیست باید سرعت بگیرم جدی تر بشم البته دیدن شما دوستان خیلی کمکم کرد

eliii

New member
سلاااااااااااااااااام الی جونم:4d564ad6:
خوبی؟ کجابودی این همه وقت؟ چه خبرا؟ ازدرسا چه خبر؟ راستی برای کنکور علوم هم میخونی یا فقط بهداشت؟
کلی جات خالی بود...دلم خیلی برات تنگ شده بود الی جونم:bunnyearsmiley:

(راستی ...بین خودمون باشه ها...من تو ارشدش موندم...دکتری رو بی خیال:sarma:...انشالله ارشد و دکتری برای شما تو بهترین دانشگاه ها....)

سلاااام فانوسی جونم چشم و چراغ تاپیک ، مرررسی که بیادم بودین ممنون راستش امروز واقعا شرمنده همه دوستان شدم . من از سفر مکه برگشتم دوستای قدیمیم اینقدر به استقبالم نیومدن که اینجا شما دوستای خوبم ازم استقبال کردین . این برای من مثل این میمونه که همگی ازم حمایت میکنید تا دوباره تو مسیر سابق پیش برم ممنونم از همتون

aylinn

New member
خیلی ممنون عزیزم
شما نسبت به ذهن من لطف داری آیلین جون....ذهنم از شما تشکر میکنه!!!:25r30wi::25r30wi:
راستی آواتارت دقیقا گویای حالت هست درسته؟ پای لپ تاب و کتاب هستی همش...
خوب پس از طرف منم از ذهن گرامیتون تشکر کنید:25r30wi:
بله عزیزم دقیقا گویای حال من که یا مشغول درس خوندنم و یا پشت کامپیوتر.

ainazhz

New member
سلام الی جونم خوبی عزیزم؟ چه خبرا؟ درس میخونی؟ کلا چیکار میکنی؟ خوشحالم که میبینمت دوباره اینجا

ainazhz

New member
سلام آیناز جونم خوبی؟
عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 میدونم سرت خیلی شلوغه...انشالله به سلامتی تو 4 ترم تمومش میکنی
منم باید دنبال موضوع و استاد باشم....پناه بر خدا...دعا کن همه چی خوب پیش بره
راستی اهواز خوش میگذره؟؟؟؟؟

ایشالله پس زودتر اقدام کن. به حرف استادام زیاد توجه نکن که میگن زوده و صبر کنین با همیدگه بیشتر اشنا شیم و اینا. چون یکم تنبلن اینارو میگن. چون تا الان دیگه حتما اطلاعات خوبی راجع به استادات دستت اومده
اهواز هم خوبه. هواش که خیلی الانا خوبه. کاملا بهاریه بهاریه. خنک و افتابی
جاهای خوب خوبه شهرش رو هم رفتیم دیدیم و حسابی خوش گذشت جای همتون خالی.
هفته بعد دوشنبه به مدت 10 روز میرم خونه :4d564ad6: خیلییییییییییییییی خوشحالم . بعدش برمیگردم و تا اخر دی که انتحان دارم میمونم
:dadad4:

ghasedak69

New member
سلااااااااااام دوستای خوب خودم وای خیلی وقته نیومدم ، فانوسی قاصدک ایناز راوی جناب مصفا و یزدان پرند ۱۲۳ ایلین جونم همگی خوبید،؟؟؟؟؟ میبینم که همگی سرتون شلوغه خداروشکر . همگی سر درسید امیدوارم موفق باشید خبر قبولی ارشد راوی و ایلین و پرند یزدان و خودم و قبولی دکتری ایناز و قاصدکی فانوسی جناب مصفا . دلم براتون تنگ شده یه دنیااااااااااااااا  

- - - Updated - - -

راستی اواتارهای جدیدتون هم مبااااارک

سلام به روی ماهت
ما هم کلی دلمون برات تنگ شده بود...
انشالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشی

ghasedak69

New member
سلاااام فانوسی جونم چشم و چراغ تاپیک ، مرررسی که بیادم بودین ممنون راستش امروز واقعا شرمنده همه دوستان شدم . من از سفر مکه برگشتم دوستای قدیمیم اینقدر به استقبالم نیومدن که اینجا شما دوستای خوبم ازم استقبال کردین . این برای من مثل این میمونه که همگی ازم حمایت میکنید تا دوباره تو مسیر سابق پیش برم ممنونم از همتون

واااااااااااااااااای الی جونم حج واجب بودی؟؟؟؟ خوش به سعادتت خواهرجان... زیارتت قبول

parand

Well-known member
واااااااااااااااااای الی جونم حج واجب بودی؟؟؟؟ خوش به سعادتت خواهرجان... زیارتت قبول

الی جوون حج تمتع رفتی؟؟؟؟؟
واقعا خوشا به سعادتت..............
خیلی حس خوبیه تو جوونی سفر مکه بری اونم از نوع واجب...
زیارتت قبول عزیزم...

ghasedak69

New member
دوستای گلم که دارید برای کنکور میخونید اون استادمون که گفتم عضو هیئت علمی علوم بهزیستی هستند ک ل ا س های کاپلان خوانی گذاشتند فکر میکنم خیلی عالی باشه باتوجه به شناختی که از استادش پیدا کردم... اگر دوست داشتید این لینکش هست
شروع ثبت نام سلسله جلسات کاپلان خوانی

aylinn

New member

زیارتت قبول الی جان.:rose:

parand

Well-known member
دوستای گلم که دارید برای کنکور میخونید اون استادمون که گفتم عضو هیئت علمی علوم بهزیستی هستند ک ل ا س های کاپلان خوانی گذاشتند فکر میکنم خیلی عالی باشه باتوجه به شناختی که از استادش پیدا کردم... اگر دوست داشتید این لینکش هست
سلاااااااااام قاصدک جونم ...:ad54ad:.
خوبی عزیزم...؟؟؟
درس و دانشگاه چطوره؟؟؟؟؟
مرررررررسی عزیزم که بهمون اطلاع دادی...

:thanks:

آخرین ویرایش:

rawy

New member

ممنون قاصدک جونم, از اطلاع رسانی مفیدت :rose::(40):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا