زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
خواهش میکنم گلم
استاد راهنمامو مشخص کردم. و حوزه علاقمو بهش گفتم. اما فعلا گفته باید برم روی این حوزه تحقیق کنم و خلاصه مقاله ها و پایان نامه هایی که کار شده رو بخونم تا اخر این ترم. بعد با استاد راهنما و مشاور و من جلسه میزاریم تا موضوع دقیق انتخاب بشه و راجع به جزییات تصمیم بگیریم.
تو چیکار کردی عزیزم؟

سلام آیناز جان
خوبی؟عیدت مبارک باشه گلم
من تو یه کلمه "هیچی"....هیچ کاری نکردم...
جالبه مگه نه؟؟؟
خیلی خوبه...خیلی جلو رفتی....همینطوری پیش برو
راستش من حوزه ی خاصی رو هنوز مد نظر ندارم و همین کارم رو پیچیده میکنه
بچه ها کسی پیشنهاد موضوع پایان نامه داره برای من؟

ghasedak69

New member
سلام آیناز جان
خوبی؟عیدت مبارک باشه گلم
جالبه مگه نه؟؟؟

و برای من؟؟ :whistle::whistle:

ainazhz

New member
سلام آیناز جان
خوبی؟عیدت مبارک باشه گلم
جالبه مگه نه؟؟؟
عزیزم به نظر من کلا الان زود بود واسه پایان نامه. اما بچه های ما خیلی عجله داشتن. همه تصمیم گرفتن زود استاد راهنما ها رو مشخص کنن. واسه همین یکم زود شروع کردیم. اما از یه نظر هایی هم خوبه که زود شروع کنیم که خدایی نکرده 5 ترمه نشیم.
عزیزم من فکر میکنم حوزه اختلالات شخصیت بهتر باشه. زیاد روش کار نشده. یعنی به نسبت کمتره / مخصوصا مرزی. بازم با استاد راهنمات باید هماهنگ باشی. شاید بخوای تو همون حوزه ای که استاد راهنمات مهارت داره کار کنی. مثلا استاد راهنمای من مهارتش تو درمان ocd هست. من و یه اقای دیگه با ایشون پایان نامه داریم. اون اقا چون کارشناسیش هم این اختلال و کار کرده بود دوس داشت الانم همینو انتخاب کنه. اما من نه. دوس دارم تو حوزه علوم شناختی کار کنم. به استاد هم گفتم گهت خوبه و جدید. نه اینکه نباشه. کار شده خیلی . اما مهم اینه که موضوع دقیق چی باشه.
مثلا جلسه دفاع یکی از ترم بالایی ها رفته یودم موضوع پیش اینده ها و پس ایندها در اختلال شخصیت مرزی بود. که برای اولین بار تو سن زیر 18 سال روش کار شده بود. ابزار پایان نامشو سفارش دداده بود از امریکا واسش فرستادن. چون تو ایران نبود. نمره عالی هم گرفت. کلا دانشجوی فعالی بود که چندتا مقاله هم داشت... استعداد درخشان هم شده بود. جالب تر اینجاست که کارشناسیش غیر مرتبط بود. زبان انگلیسی خونده بوده. و اول هیچ کدوم از استادا تمایل نداشتن باهاش کار کنن. اما واقعا پر تلاش بود..

aylinn

New member
سلام آیناز جان
خوبی؟عیدت مبارک باشه گلم
جالبه مگه نه؟؟؟

فانوسی جان و قاصدک جان سلام
موضوع که خیلییییییییییی زیاده منتهی به نظر من البته اگه در حدی باشم که بتونم نظر بدم موضوع را باید متناسب با علاقتون انتخاب کنین.

aylinn

New member
عزیزم به نظر من کلا الان زود بود واسه پایان نامه. اما بچه های ما خیلی عجله داشتن. همه تصمیم گرفتن زود استاد راهنما ها رو مشخص کنن. واسه همین یکم زود شروع کردیم. اما از یه نظر هایی هم خوبه که زود شروع کنیم که خدایی نکرده 5 ترمه نشیم.
عزیزم من فکر میکنم حوزه اختلالات شخصیت بهتر باشه. زیاد روش کار نشده. یعنی به نسبت کمتره / مخصوصا مرزی. بازم با استاد راهنمات باید هماهنگ باشی. شاید بخوای تو همون حوزه ای که استاد راهنمات مهارت داره کار کنی. مثلا استاد راهنمای من مهارتش تو درمان ocd هست. من و یه اقای دیگه با ایشون پایان نامه داریم. اون اقا چون کارشناسیش هم این اختلال و کار کرده بود دوس داشت الانم همینو انتخاب کنه. اما من نه. دوس دارم تو حوزه علوم شناختی کار کنم. به استاد هم گفتم گهت خوبه و جدید. نه اینکه نباشه. کار شده خیلی . اما مهم اینه که موضوع دقیق چی باشه.
مثلا جلسه دفاع یکی از ترم بالایی ها رفته یودم موضوع پیش اینده ها و پس ایندها در اختلال شخصیت مرزی بود. که برای اولین بار تو سن زیر 18 سال روش کار شده بود. ابزار پایان نامشو سفارش دداده بود از امریکا واسش فرستادن. چون تو ایران نبود. نمره عالی هم گرفت. کلا دانشجوی فعالی بود که چندتا مقاله هم داشت... استعداد درخشان هم شده بود. جالب تر اینجاست که کارشناسیش غیر مرتبط بود. زبان انگلیسی خونده بوده. و اول هیچ کدوم از استادا تمایل نداشتن باهاش کار کنن. اما واقعا پر تلاش بود..
علاقه و پشتکار یعنی همین دیگه واقعا آفرین.

masoumeh90

New member
سلام آیناز جون...
شرمنده ها شما کدم دانشگاه قبول شدی؟

من دیر رسیدم انگار...
ببخشید:black_eyed:

fanoosi

New member

آخ آخ آیناز کار کردن با اختلالات شخصیت خیلی سخته تو ایران...چه همتی داشته!
میدونی چیه؟ الان تمام ورودی های دوسال پیش شاهد ترم پنجی شدن...یعنی از دست این استادا...اگه اینقدر کار نریزن سرمون....اینقدر ترجمه ازمون نخوان ما هم میریم چهارتا پایان نامه ورق میزنیم ببینیم دنیا دست کیه!!!
تقریبا تمام حوزه ها رو دوس دارم...به جز چندتایی...مهم اینه که چه متغیرهایی رو بخوام با هم مطالعه کنم که خیلی کار میبره همین جریان!!
خیلی می ترسم 5 ترمه بشم آیناز!!!!

fanoosi

New member
فانوسی جان و قاصدک جان سلام
موضوع که خیلییییییییییی زیاده منتهی به نظر من البته اگه در حدی باشم که بتونم نظر بدم موضوع را باید متناسب با علاقتون انتخاب کنین.

سلام آیلین جونم
خوبی؟
اختیار داری شما سرور مایی...من دقیقا از تمام بچه ها خواستم تو انتخاب موضوع کمکم کنند...شما هم لطف داری که ما رو از نظرت بی نصیب نذاشتی عزیزم
راستش علاقه ی من درمانه...البته چند تا حوزه درمانی هم هس که خیلی دوس دارم مثل CBT و درمان وجودی شناختی که جدیدا اومده....ولی آیلین کار درمان خیلی سخته....فقط یه سال طول میکشه تا نمون هاش رو پیدا کنی....واسه همین شاید بی خیال درمان بشم و برم تو کار مقایسه یا همبستگی!!!!!(آخه من اعصاب معصابم تعطیل شده دیگه!!:25r30wi:)
بچه ها لطفا اگه مطلب جدیدی...موضوع خاصی...چیزی به نظرتون میرسه اینجا عنوان کنید بلکه مغزم جرقه بزنه اینطوری: :j58r36j3gcr4suxymup

aylinn

New member
سلام آیلین جونم
خوبی؟
اختیار داری شما سرور مایی...من دقیقا از تمام بچه ها خواستم تو انتخاب موضوع کمکم کنند...شما هم لطف داری که ما رو از نظرت بی نصیب نذاشتی عزیزم
راستش علاقه ی من درمانه...البته چند تا حوزه درمانی هم هس که خیلی دوس دارم مثل CBT و درمان وجودی شناختی که جدیدا اومده....ولی آیلین کار درمان خیلی سخته....فقط یه سال طول میکشه تا نمون هاش رو پیدا کنی....واسه همین شاید بی خیال درمان بشم و برم تو کار مقایسه یا همبستگی!!!!!(آخه من اعصاب معصابم تعطیل شده دیگه!!:25r30wi:)
بچه ها لطفا اگه مطلب جدیدی...موضوع خاصی...چیزی به نظرتون میرسه اینجا عنوان کنید بلکه مغزم جرقه بزنه اینطوری: :j58r36j3gcr4suxymup
خواهش می کنم فانوسی جونم
انشاالله یه موضوع عالی انتخاب می کنی منم اگه یه موضوع خوب به ذهنم رسید میگم
منتهی سعی کن جرقه ای که ذهنت میزنه به اون شدتی که بالا نشون دادی نباشه چون اون دیگه از جرقه گذشته خدای ناکرده مغز تبدیل به زغال میشه:25r30wi:

masoumeh90

New member
بچه ها دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وضعیتش چطوری هست؟کسی خبر داره؟لطفا راهنماییم کنین:thumbsupsmileyanim:

parand

Well-known member
دقت کردین چقد زود مهر تموم شد:smilies:.

ابان هم داره با سرعت میگ میگی تموم میشه....
از یه طرف دوست دارم سریع کنکور بدم ببینم اخرش چی میشه قبول میشم یا نه؟؟؟
:33::65d6a5d6s:
از طرف دیگه به کتابای نخوندم نگاه میکنم دوست دارم هر روز 48 ساعت باشه...:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
آخ آخ آیناز کار کردن با اختلالات شخصیت خیلی سخته تو ایران...چه همتی داشته!
میدونی چیه؟ الان تمام ورودی های دوسال پیش شاهد ترم پنجی شدن...یعنی از دست این استادا...اگه اینقدر کار نریزن سرمون....اینقدر ترجمه ازمون نخوان ما هم میریم چهارتا پایان نامه ورق میزنیم ببینیم دنیا دست کیه!!!
تقریبا تمام حوزه ها رو دوس دارم...به جز چندتایی...مهم اینه که چه متغیرهایی رو بخوام با هم مطالعه کنم که خیلی کار میبره همین جریان!!
خیلی می ترسم 5 ترمه بشم آیناز!!!!

اخ گفتی فانوسی. امان از دست این این مقاله ها و ترجمه ها. اره من تازه اینجا کمشو گفتم . واقعا دانشجوی فعالی بود . خیلی خوشم اومد... اره منم میترسم 5 ترمه شم. اما بازم خداروشکر که شما تو شهر خودتی. منکه اینجام به هیچ وجه نمیخوام 5 ترمه شم. واسه همین زودتر رفتم دنبالش.
البته الان که اینقدر کنفرانس و ترجمه و امتحان دارم وقت نیست. الانم که اومد اینجا استراحت فردا امتحان ترم اسیب پیشرفته دارم . و واسه درس نورو هم کنفرانس باید بدم ساعت بدش. :wacsmiley:
اما توصیه ام بهت اینه از همین اللن برو نبالش و استاد راهنماتو انتخاب کن و باهاش هماهنگ شو

aylinn

New member
دقت کردین چقد زود مهر تموم شد:smilies:.

ابان هم داره با سرعت میگ میگی تموم میشه....
از یه طرف دوست دارم سریع کنکور بدم ببینم اخرش چی میشه قبول میشم یا نه؟؟؟
:33:
از طرف دیگه به کتابای نخوندم نگاه میکنم دوست دارم هر روز 48 ساعت باشه...:smilies-azardl (181
پرند جون هنوز 5 آبان
انقدر استرس نداشته باش مطمئن باش میرسی همه درسا رو چند بار دوره کنی
:28:
آواتار جدید هم مبارک.

- - - Updated - - -

پرند و آیلین عزیز آواتارهای جدید و خوشگل تون مبارک باشه

مرسی قاصدک جان.

eliii

New member
سلااااااااااام دوستای خوب خودم وای خیلی وقته نیومدم ، فانوسی قاصدک ایناز راوی جناب مصفا و یزدان پرند ۱۲۳ ایلین جونم همگی خوبید،؟؟؟؟؟ میبینم که همگی سرتون شلوغه خداروشکر . همگی سر درسید امیدوارم موفق باشید خبر قبولی ارشد راوی و ایلین و پرند یزدان و خودم و قبولی دکتری ایناز و قاصدکی فانوسی جناب مصفا . دلم براتون تنگ شده یه دنیااااااااااااااا  

- - - Updated - - -

راستی اواتارهای جدیدتون هم مبااااارک

aylinn

New member
سلااااااااااام دوستای خوب خودم وای خیلی وقته نیومدم ، فانوسی قاصدک ایناز راوی جناب مصفا و یزدان پرند ۱۲۳ ایلین جونم همگی خوبید،؟؟؟؟؟ میبینم که همگی سرتون شلوغه خداروشکر . همگی سر درسید امیدوارم موفق باشید خبر قبولی ارشد راوی و ایلین و پرند یزدان و خودم و قبولی دکتری ایناز و قاصدکی فانوسی جناب مصفا . دلم براتون تنگ شده یه دنیااااااااااااااا

- - - Updated - - -

آخ جوووووووووون الی برگشته:4d564ad6:
کجا بودی الی جون ...
برای چی اینهمه غیبت داشتی؟
دلمون برات خیلی تنگ شده بووووووووود....
:smilies-azardl (12)

rawy

New member

- - - Updated - - -

سلام الی جان, خوبی؟
خوش اومدی
چه عجب از این ورا؟ راه گم کردی؟
چه می کنی؟ اوضاع درس خوبه؟
همه ی این آرزوهای خوب رو یه جا واست دارم, اصلا یه جا خبر قبولی ارشد و دکترا بگیری اصلا :tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا