fanoosi
New member
خدایاااااااااااااااااااااااااا چرا من دانشگاه های شاهد و.... رو نزدم؟؟؟!!!!!!!!!!!
اینم میشه تو ویرایش اضافه کرد؟؟؟؟؟
خدایاااا خسته ام...
عزیزم....دانشگاه شاهد برای علوم یا بهداشت؟
واسه ویرایش کجا؟!
متوجه منظورت نشدم...
خدایاااااااااااااااااااااااااا چرا من دانشگاه های شاهد و.... رو نزدم؟؟؟!!!!!!!!!!!
اینم میشه تو ویرایش اضافه کرد؟؟؟؟؟
خدایاااا خسته ام...
سلام آیلین جان
باز شده مگه؟
من مثلا برم چیمو تخمین بزنم؟ :25r30wi:
دوست عزیز ضریب درس ها به این صورت هست:
شخصیت درمان زبان 2
آسیب, بالینی, عمومی, آمار 1.5
فیزیولوژی, روان سنجی 1
اگه با توجه به ضرائب باشه که من یه ذره دلم خوش میشه چون فقط سه تا درس و خوب خونده بودم
می شه توضیح بدید چطوری باید محاسبه کرد؟
عزیزم....دانشگاه شاهد برای علوم یا بهداشت؟
واسه ویرایش کجا؟!
متوجه منظورت نشدم...
برای بهداشت خواهرجوون
دوستان سلام
کسی می دونه شرایط دانشگاه بقیه الله و ارتش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنین
ببخشید تا الان روز مصاحبه دانشگاه شاهد مشخص نشده؟
من در سایتش چیزی ندیدم
سلام فانوسی.
خوبی خانومی؟؟؟؟؟؟؟؟
بله راوی جون باز شده منتهی دفترچه رشته ما به دستشون نرسیده بود من تو تاپیک مربوطه تعداد سوالات رو براشون گذاشتم حالا هر وقت اعمال کنن تخمین رتبه برای رشته ما هم فعال میشه.
آقای مصفا به عنوان نفر اول کنکور ضرائبتون رو بذارید لطفا ما (البته من که نه, بچه ها) یه معیاری برای سنجش خودمون داشته باشیم :a2d3:
سلام دوستان...
صبح تا حالا نبودید ؟؟/
ای بابا... اینقدر ذهنم بهم ریخته.... همه چیز رو قاطی کرم....:j58r36j3gcr4suxymup
بچه ها اینترنت شما هم سرعتش پایینه؟؟ امروز دق کردم از دست سرعتش. پارانوئید شدم از صبح تا حالا چندین بار لپ تاپ داداشمو چک کردم که دانلود نداشته باشه ولی بازم سرعتم کمه. فکر کنم دیگه رفتنی شدم مخابرات داره اشتراکم قطع میکنه. شکلکام کار نمیکنه![]()
سلااااااااااااااااااااااامی گرم عرض میکنم خدمت شما راوی عزیز و خدمت تمامی دوستان گرامی
اول از همه یه خسته نباشید جانانه به همه عرض میکنم و امیدوارم که هر انچه صلاح است برای همگان اتفاق بیفته حالا با هر رتبه و درصدی
راوی جان شرمنده میفرمایید...بنده حالا حالا هاااا شاگردی هستم در محضر شما اساتید بزرگوار...درصدهای قابل ذکری هم ندارم که بخوام اینجا قرار بدم...میانگینم هم حدود 49 هست
راستی دوستان معدل هم مثل کنکور علوم تاثیر گذار هست یا خیر؟ اگر بله چند درصد؟