eng.food
New member
سلامت نیوز : نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی صحبت از بیماری تصلب شرائین و سفتی عروق به میان كشیده می*شود، زرده تخم*مرغ می*تواند به اندازه سیگار مضر و خطرناك باشد.دكتر دیوید اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژی در امریكا كه سرپرستی این مطالعه جدید را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم*مرغ به همان روش سیگار كشیدن باعث سفت شدن عروق یا به اصطلاح عارضه تصلب شرائین می*شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دكتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشكده پزشكی و دندانپزشكی اسكولیش وسترن و نیز رئیس مركز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سكته در انستیتو «روبارتز» با مطالعه روی بیش از 1200 بیمار دریافت كه مصرف زیاد و مداوم زرده تخم*مرغ باعث افزایش تشكیل پلاك*های كاروتید در عروق می*شود و خطر سكته مغزی و قلبی را تشدید می*كند.دكتر اسپنس تاكید كرد: افرادی كه در معرض خطر بیماری*های قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخم*مرغ جدا پرهیز كنند.جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دكتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشكده پزشكی و دندانپزشكی اسكولیش وسترن و نیز رئیس مركز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سكته در انستیتو «روبارتز» با مطالعه روی بیش از 1200 بیمار دریافت كه مصرف زیاد و مداوم زرده تخم*مرغ باعث افزایش تشكیل پلاك*های كاروتید در عروق می*شود و خطر سكته مغزی و قلبی را تشدید می*كند.دكتر اسپنس تاكید كرد: افرادی كه در معرض خطر بیماری*های قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخم*مرغ جدا پرهیز كنند.جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.