رول دارچینی

!SeCreT!

New member
مواد لازم:
مایه خمیر 7 گرم
شیر ولرم نصف پیمانه
شکر 60 گرم
آرد 300 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره 90 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد


مواد میانی:
کره 70 گرم
دارچین یک قاشق سوپخوری
شکر یا پودر شکر 5 قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

مایه خمیر خشک را با کمی شیر ولرم و کمی از شکر مخلوط کرده و در آن رابگذارید تا عمل آید.
در ظرف مورد نظرتون و نمک و بقیه شکر را مخلوط کرده ،مایه خمیر به عمل آمده را به آن اضافه میکنیم.
کره آب شده و زرده تخم مرغ روبا همزن زده وقتی مخلوط شد آن را به مواد آرد اضافه نموده و خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
روی خمیر را پوشانده و بمدت 60 تا 80 دقیقه آستراحت دهید.بعد از آن کمی ورز دهید.
خمیر را به اندازه 30 در 40 سانتی متر باز کنید رو ی آنرا کاملا کره بمالید سپس از مخلوط دارچین و شکر روی آن بپاشید.خمیر را از هر دو طرف به سمت مرکز رول کنید. بعد با فاصله دو سانت(دلخواه)برش بزنید.
نانها را در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید.



 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml
بالا