baran71
New member
مواد لازم:
بیسکویت سبوس دار 200 گرم
شکلات تلخ 70% 200 گرم
کره 150 گرم
مغز گردو 110 گرم
مغز پسته 110 گرم
مرنگ 2 عدد
مربا گیلاس 3 قاشق غذاخوری
سس کارامل 1 قاشق غذاخوری
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه:
مغز گردو، پسته و بیسکویتها را درشت خرد کنید و در کاسه بزرگی با مربا و مرنگ مخلوط کنید. از مربا فقط دانه های گیلاس و یا آلبالو را جدا کنید و شهد آن را کنار بگذارید.
شکلات، کره و کارامل را به روش بن ماری آب کنید.
محتویات دو ظرف را با هم مخلوط کنید و آنها را در یک قالب که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. (کاغذ روغنیها باید از دیواره قالب بیرون بزنند تا سطح روی کیک را نیز بپوشانند.)
سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا رولت شکلاتی خود را بگیرد. توجه داشته باشید که قالب شکلات را با سلفون یا کیسه فریزر کاملا بپوشانید, چون شکلات خیلی زود بوی یخچال و مواد غذایی داخل یخچال را به خود جذب می کند و دیگر قابل خوردن نیست.
در نهایت دسر شکلاتی خوشمزه را از قالب بیرون آورید، کاغذها را جدا کنید و آن را برش بزنید.
این دسر را در ظرف دربسته میتوانید تا چند روز در یخچال نگه داشت؛ به این شکل طعم خوب آن نیز حفظ خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیسکویت سبوس دار 200 گرم
شکلات تلخ 70% 200 گرم
کره 150 گرم
مغز گردو 110 گرم
مغز پسته 110 گرم
مرنگ 2 عدد
مربا گیلاس 3 قاشق غذاخوری
سس کارامل 1 قاشق غذاخوری
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه:
مغز گردو، پسته و بیسکویتها را درشت خرد کنید و در کاسه بزرگی با مربا و مرنگ مخلوط کنید. از مربا فقط دانه های گیلاس و یا آلبالو را جدا کنید و شهد آن را کنار بگذارید.
شکلات، کره و کارامل را به روش بن ماری آب کنید.
محتویات دو ظرف را با هم مخلوط کنید و آنها را در یک قالب که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. (کاغذ روغنیها باید از دیواره قالب بیرون بزنند تا سطح روی کیک را نیز بپوشانند.)
سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا رولت شکلاتی خود را بگیرد. توجه داشته باشید که قالب شکلات را با سلفون یا کیسه فریزر کاملا بپوشانید, چون شکلات خیلی زود بوی یخچال و مواد غذایی داخل یخچال را به خود جذب می کند و دیگر قابل خوردن نیست.
در نهایت دسر شکلاتی خوشمزه را از قالب بیرون آورید، کاغذها را جدا کنید و آن را برش بزنید.
این دسر را در ظرف دربسته میتوانید تا چند روز در یخچال نگه داشت؛ به این شکل طعم خوب آن نیز حفظ خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------