رولت حلوا

am-ml

New member

Rolete%20halva2.jpg


خوب ...من دوباره حلوا رو توضیح نمیدم...رسپیش همونه که قبلا آموزش دادم ( حلوای آردی که به صورت گل رز تزئین کرده بودم. فقط نصف مقدار روغنی که قراره توش بریزید رو با کره جایگزین کنید) حلوا رو چرب و چیلی درست کنید چون اگه خشک باشه خوب رول نمیشه

Rolete%20halva3.jpg


باید یه بسته نون میکادو بخرید. حلوا رو با یه کارد بلند روی یک ورق نون میکادو به ضخامت 1 تا 2 میل پهن کنید. ( اگه مثل من ، از اقبال بد، نون میکادو گیرتون نیومد و مجبور شدید نون بستنی بخرید...حتما قبل از اینکه حلوا رو روی نون پهن کنید پشت و روی نون رو یه نم بزنید. یعنی اینکه دستتون رو توی یه ظرف آب فرو کنید و بعد بپاشید روی نون. مواظب باشید زیاده روی نکنید که نون خمیر نشه)

Rolete%20halva4.jpg


حالا آروم مثل رولت بپیچیدش. به هیچ ابزار کمکی نیاز ندارید و خودش به راحتی رول میشه ( البته نه به این راحتی ها هم!!! احتمال اینکه دوتای اولی خراب شه خیلی زیاده. تجربه چند ساله به من ثابت کرده که همیشه دونه اولی عالی از آب درنمیاد! ولی چند نکته هست که اگه رعایت کنید امکان پیروزی تون بیشتره. اول اینکه حلوا باید روغن خوبی داشته باشه. دوم اینکه کمی شل برش دارید. سوم اینکه داغ داغ بپیچیدش. مخصوصا الان که زمستونه مجبور میشید وسط کار دوباره حلوا رو گرم کنید. موقع پیچیدن رولت اول و دوم دستتون میسوزه ولی کم کم پوستتون کلفت میشه و عادت میکنید! نکته چهارم هم نم زدن نونه که باید دستتون بیاد چقدر و چه جور باشه. بقیه اش رو دیگه تجربه درستش میکنه!)

Rolete%20halva5.jpg


بعد از اینکه رولت ها رو پیچیدید توی یخچال ( یا اگه عجله دارید توی فریزر) قرار بدید تا خوب ببنده. بعد که کاملا سفت شد با کاردی تیز برش بزنید. چون نون میکادو ترده و کره توی حلوا بسته خیلی راحت و تمیز برش میخوره. ( من با دو لیوان آرد برای حلوا ، 10 تا رولت درست کردم که هرکدوم 10 برش میخوره...یعنی تقریبا 100 دونه رولت حلوا. پس واسه مراسمتون با توجه به تعداد مهمونها ، دیگه خودتون جمع و ضربها رو انجام بدید)
 
بالا