روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

SH!LA

New member
شیلا بشینم دعا کنم پس ک برتر نشم looool

اشکال نداره من قبول بشم ی کنج ویرانه ای، اصن حلالشون کارنامم:smiliess (12):

:25r30wi:

امیدوارم قبول بشی و جزء رتبه های برتر؛ ما بهت افتخار میکنیم... :4d564ad6:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

sepideeee

New member
خُب اگه کد رهگیریت رو بخورن میخوای چی کار کنی بعدش؟! :whistle:

سپیده حالا واقعاً خطرناکه؟! :smiliess (11):
حالا روجو به من می خنده .. ولی خوب من میگم مثلا اگه یه موقع صفحه ویرایش اطالاعات باز شه هر کی کد رهگیریتو داشته باشه راحت می تونه دست کاری کنه .. نه :smilies: یا همین اعتراضات مثلا نمی شه دستکاریش کرد ؟؟ :21: البته اینا افکار مزخرفه منه ها :) ولی خوب فکره دیگه :) .. منم نمی دونم شرکت کنم یا نه .. تخمین رتبه ی اینجا که حسابی مارو سرکار گذاشت

sepideeee

New member
دوستانی که می خواهند در تخمین رتبه خ . لیلی شرکت کنند
نام کاربری : 930191140
رمز عبور 123

اولش که تشکر دوست عزیز که مارو در این تخمین رتبه یاری کردی :bunnyearsmiley:
ولی رشته ی ما جزو اسامی رشته ها نیست که :(50):

SH!LA

New member
حالا روجو به من می خنده .. ولی خوب من میگم مثلا اگه یه موقع صفحه ویرایش اطالاعات باز شه هر کی کد رهگیریتو داشته باشه راحت می تونه دست کاری کنه .. نه :smilies: یا همین اعتراضات مثلا نمی شه دستکاریش کرد ؟؟ :21: البته اینا افکار مزخرفه منه ها :) ولی خوب فکره دیگه :) .. منم نمی دونم شرکت کنم یا نه .. تخمین رتبه ی اینجا که حسابی مارو سرکار گذاشت

انشاا... مشکلی پیش نمیـاد. :smiliess (3):

الان نگرانی ها بیشتر میشـه... ولش کنیـد دیگه؛ روزشماری کنید تا کارنامه ها...

sepideeee

New member
من رشتمو پیدا کردم .. ولی دو تا از درسای اساسی ما تو لیست تخمین نیست ..!!!! بعدشم اصلا تخمین رتبه نمی کنه .. این برادر خ.ل.ی.لی هم داره ما رو کم کم اذیت می کنه ها ... خوب شد حالا واسش کد رهگیری ندادم .. :5:

hassan.n

New member
اولش که تشکر دوست عزیز که مارو در این تخمین رتبه یاری کردی :bunnyearsmiley:
ولی رشته ی ما جزو اسامی رشته ها نیست که :(50):

سلام
اگه رشته شما جزء رشته های موجود درسیستم تخمین رتبه نباشه به منزله این است که از طریق سایت خ .لیلی نمی توانید تخمین رتبه کنید. بهترین روش برای تخمین قبولی امسال ، نمره آزمونتان را محاسبه کنید و با پارسال مقایسه نمائید .اگه نمره تان بالاتر از نمره آخرین فرد قبولی پارسال باشه مطمئن باشید جزء قبول شدگان خواهید بود. معمولاً اختلاف قبولی آخرین فرد در طی چند سال گذشته به اندازه 5 الی 6 نمره تغییر کرده است.

موفق باشید.

hassan.n

New member
من رشتمو پیدا کردم .. ولی دو تا از درسای اساسی ما تو لیست تخمین نیست ..!!!! بعدشم اصلا تخمین رتبه نمی کنه .. این برادر خ.ل.ی.لی هم داره ما رو کم کم اذیت می کنه ها ... خوب شد حالا واسش کد رهگیری ندادم .. :5:

بعضی از رشته ها به دلیل این که اطلاعات پارسال ( قبولی آخرین فرد .... ) در آن درج نشده است . امکان تخمین رتبه وجود ندارد.

shermin

New member
بچه ها نمره ی من از آخرین قبولی پارسال 17 تا بیشتره ولی رتبه ام خوب تخمین زده نشده.امیدوار باشم؟؟:sad:

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
بچه ها نمره ی من از آخرین قبولی پارسال 17 تا بیشتره ولی رتبه ام خوب تخمین زده نشده.امیدوار باشم؟؟:sad:
تنها چیزی که مهمه نمرس که فقط به سختیو اسونیه کنکور و اینکه رقیباتون چجور جواب داده باشن بستگی داره ...
این تخمین رتبه علوم پزشکی فعال نشد من خودمو می کشم :p7977cujr38iyymsu8:

ROJO

New member
وقتی صورت سوال غلطه ، اون سوال رو حذف میکنن یا نمرشو به همه میدن?!

SH!LA

New member

واااای... منم الان نمره ام رو حساب کردم؛ برای منم از آخرین فرد قبولی بیشتر هست ولی خیلی نمره ام پائینه... :sad:

دلم میخواد بشینم کلی گریه کنم... انقدر این روزها گریه کردم چشمام خشک شده! :sad:

ROJO

New member
واااای... منم الان نمره ام رو حساب کردم؛ برای منم از آخرین فرد قبولی بیشتر هست ولی خیلی نمره ام پائینه... :sad:

دلم میخواد بشینم کلی گریه کنم... انقدر این روزها گریه کردم چشمام خشک شده! :sad:

از شیلا نقل قول گرفتم ولی روی صحبتم با خیلیاس

ما ی استادی داشتیم لیسانسشو تو دانشگاه ازاد ی شهر کوچیک گرفته بود، فوقشم ازون دانشگاهایی ک همه میگن و میخوان ،نبود! ی دانشگاه تیپ دو میگفتن بوده خلاصه با این کارنامه دکترا قبول شده بود و امده بود به ما درس میداد! زبانش توپ بود ی بخشی از زبان تخصصیمونو درس میداد! بیش از حد توصیه میکرد ک زبانتونو تقویت کنید حالا اینا رو کار ندارم میخوام بگم ی استادی بود ک با دانشجو درگیر بود و بفکر دانشجوها بود ن ازینا ک میان درس میدن و میرن! از هر کس تو دانشگاه میپرسیدی 3-4 تا استاد باسواد نام ببر یکیش این اقا بود!همیشه تو صیه میکرد ک خودتون تلاشتون زیاد باشه!مرتب کارای پژوهشی انجام میداد،اخرشم دعوتنامه براش فرستادن و از ایران رفت...
این اصلا بنظر من حرف درستی نیست ک ادم بگه نه من حتما تهران باید قبول شم تا موفق بشم، همیشه بگین من ی ادم متفاوتم و از حداقلا حداکثر استفاده رو میبرم
من خودم تا 1.5-2ماه مونده ب کنکور بکل ناامید بودم، بیشترشم سر اینکه میگفتم ویروس درس اصلیمه، من هیچی حالیم نیست ازین درس! برید تاپیک مطالعه گروهی ویروسو ببینید من اونجا نوشتم من قبول نمیشم و باز سال دیگه روز از نو... تا اینکه دکتر ازمایشگاهی ک کار میکنم باهام حرف زد ! گف تو چی فکر کردی، فکر کردی هروقت بخوای شرایط حاضره ک تو بشینی بخونی یا فکر کردی سال دیگه هیچ اتفاق ناخوشایندی نمی افته، بجای ناامیدی ب این فکر کن ک اگه تو امسال نری 50 نفر میرن ارشد ویروس ینی 50 نفر زودتر از تو فارغ التحصیل میشن ینی چنتا پنجاه تا قبل از تو دکترا میگیرن ینی کلی ادم وجود دارن ک تو باید برای گرفتن شغل با اونا رقابت کنی... این شد ک من مرخصی گرفتم بیشترم نشستم ویروس خوندم یکماه اخر من میرفتم ی خونه باغ تو همسایگیمون ک خالی بود و مامانم کلیدشو گرفته بود برام ک من اونجا در سکوت برم درس بخونم...خدایی تهویش افتضاح بود ولی من فقط میخوندم... این شرایط درس خوندن من بوده شما هم من مطمئنم تو شرایط اسونی درس نخوندین، حالا ک داریم ب اینده نزدیک میشیم بیایم تاسف نخوریم ، نگیم من این شهر رو نمیرم دانشگاش تیپ یک نیس یا نه تهران نیست، بهترین کار اینه ک ب ایندمون لبخند بزنیم و بگیم این شرایطیه ک اولا خیلیا ارزوشو دارن دوما این شرایطیه ک من میخوام توش رشد کنم و همون بهترینی بشم ک همیشه تو ذهنم بوده

آیندرو هیچکس نمیدونه خودمم معلوم نیست مجاز شم ، ولی اصلا افسوس فلان شهر نیوردن رو نمیخورم، من هرجا برم موفقم

امیدوارم همه همین جملرو به خودشون بگن
:rose:

ببخشید طولانی شد ولی حتما باید اینارو میگفتم ک تو دلم نمونه

SH!LA

New member
تو چی فکر کردی، فکر کردی هروقت بخوای شرایط حاضره ک تو بشینی بخونی یا فکر کردی سال دیگه هیچ اتفاق ناخوشایندی نمی افته، بجای ناامیدی ب این فکر کن ک اگه تو امسال نری 50 نفر میرن ارشد ویروس ینی 50 نفر زودتر از تو فارغ التحصیل میشن ینی چنتا پنجاه تا قبل از تو دکترا میگیرن ینی کلی ادم وجود دارن ک تو باید برای گرفتن شغل با اونا رقابت کنی... این شد ک من مرخصی گرفتم بیشترم نشستم ویروس خوندم یکماه اخر من میرفتم ی خونه باغ تو همسایگیمون ک خالی بود و مامانم کلیدشو گرفته بود برام ک من اونجا در سکوت برم درس بخونم...خدایی تهویش افتضاح بود ولی من فقط میخوندم... این شرایط درس خوندن من بوده شما هم من مطمئنم تو شرایط اسونی درس نخوندین، حالا ک داریم ب اینده نزدیک میشیم بیایم تاسف نخوریم ، نگیم من این شهر رو نمیرم دانشگاش تیپ یک نیس یا نه تهران نیست، بهترین کار اینه ک ب ایندمون لبخند بزنیم و بگیم این شرایطیه ک اولا خیلیا ارزوشو دارن دوما این شرایطیه ک من میخوام توش رشد کنم و همون بهترینی بشم ک همیشه تو ذهنم بوده

آیندرو هیچکس نمیدونه خودمم معلوم نیست مجاز شم ، ولی اصلا افسوس فلان شهر نیوردن رو نمیخورم، من هرجا برم موفقم

امیدوارم همه همین جملرو به خودشون بگن
:rose:

ببخشید طولانی شد ولی حتما باید اینارو میگفتم ک تو دلم نمونه

بی نهایت ممنون عزیــزم :thanks:

بدون هیچ دروغی و صادقانه بگم که با خواندن نوشته هات اشکـم بی اختیار سرازیر شد. خیلی به من روحیـه دادی... خیلـی... آروم تر شدم.

می بخشی از بعضی نوشته هات نقل قول گرفتم.

واقعاً صحبت هات درستـه...

منم از خودم بگم... داشتم خیلی خوب درس میخوندم و تصمیم داشتم بهترین رتبه رو بگیرم؛ توی تاپیک ها مشخص هست که چطور درس میخوندم. ولی یکدفعه مامانم مریض شد...!
از دی ماه تا یک ماه مونده به کنکورم استراحت مطلق بود.( دقیقاً 4 ماه ) توی اون مدت باقی مانده تا کنکور هم باز نمیشد زیاد کار کنه و کمی از کارها باز هم با من بود. اینطوری نبود که مثل خیلی ها برم توی اتاقم یـا کتابخونه و توی محیط آرومی درس بخونم. همیشه کتاب هام روی میز ناهار خوری پخش بود و منتظر صدای مامان که اگه کاری داره برم...
درس خوندن برام خیلی سخت شده بود؛ شب ها آخرین نفری بودم که میخوابیدم و صبح ها اولین نفر که بیدار میشدم.
حتی چند بار اومدم و گفتم که دیگه نمیخونم و سال بعد...
ولی بعدش باز خودم دلم برای خودم و آینده ام میسوخت و سعی میکردم بخونم. واقعاً تلاشم رو با شرایطم کردم. امیدوارم سایه مادرها و پدرهاتون با سلامتی بالای سرتون باشه؛ ولی دُرستـه... شرایط پیش بینی نشده ای هم ممکن هست اتفاق بیفتـه.

هر چند دلم میخواست که تهران قبول بشـم... ولی نمیشه...!

خانواده موافق نیستن که من خارج از تهران شهری برم... اولاً امیدوارم واقعاً درست حساب کرده باشم و قبول بشم و بعدش اجازه بدن که شهرهای اطراف تهران رو بزنم... :dadad4:

I can

New member
شیلا خانم اینقدر خودت رو اذیت نکن مطمءن باش خدا ناظر تک تک لحظاتت بوده و هیچ وقت اونا رو نادیده نمی گیره به خدا توکل کن و همه چیز رو بهش بسپار شک نکن او خودش بهترین رو برای بنده هاش می خواد مخصوصا بنده ای که وقت رو صرف مادرش می کنه.
تسلیم ایزد باش که شاید بهترینی که ما می پندارین بدترین برای ما باشد و وقتی همه چیز رو به او بسپاری بهترین را رقم می زنه.
شما وظیفه ات رو انجام دادی می گن از شما حرکت و از خدا برکت.
پس با دلی ارام وقلبی مطمءن همه چیز را به دست خودش بسپار که در اینده برات خیر و شر انچه که پیش امده را می فهمی
موفق باشین

بالا