ehsan_micro
New member
big likeeeeee
شیلا بشینم دعا کنم پس ک برتر نشم looool
اشکال نداره من قبول بشم ی کنج ویرانه ای، اصن حلالشون کارنامم:smiliess (12):
حالا روجو به من می خنده .. ولی خوب من میگم مثلا اگه یه موقع صفحه ویرایش اطالاعات باز شه هر کی کد رهگیریتو داشته باشه راحت می تونه دست کاری کنه .. نه :smilies: یا همین اعتراضات مثلا نمی شه دستکاریش کرد ؟؟ :21: البته اینا افکار مزخرفه منه هاخُب اگه کد رهگیریت رو بخورن میخوای چی کار کنی بعدش؟!
سپیده حالا واقعاً خطرناکه؟! :smiliess (11):
دوستانی که می خواهند در تخمین رتبه خ . لیلی شرکت کنند
نام کاربری : 930191140
رمز عبور 123
حالا روجو به من می خنده .. ولی خوب من میگم مثلا اگه یه موقع صفحه ویرایش اطالاعات باز شه هر کی کد رهگیریتو داشته باشه راحت می تونه دست کاری کنه .. نه :smilies: یا همین اعتراضات مثلا نمی شه دستکاریش کرد ؟؟ :21: البته اینا افکار مزخرفه منه هاولی خوب فکره دیگه
.. منم نمی دونم شرکت کنم یا نه .. تخمین رتبه ی اینجا که حسابی مارو سرکار گذاشت
اولش که تشکر دوست عزیز که مارو در این تخمین رتبه یاری کردی :bunnyearsmiley:
ولی رشته ی ما جزو اسامی رشته ها نیست که50):
الان اگه روجو بیاد که منو می کشه :riz481:انشاا... مشکلی پیش نمیـاد. :smiliess (3):
الان نگرانی ها بیشتر میشـه... ولش کنیـد دیگه؛ روزشماری کنید تا کارنامه ها...
من رشتمو پیدا کردم .. ولی دو تا از درسای اساسی ما تو لیست تخمین نیست ..!!!! بعدشم اصلا تخمین رتبه نمی کنه .. این برادر خ.ل.ی.لی هم داره ما رو کم کم اذیت می کنه ها ... خوب شد حالا واسش کد رهگیری ندادم .. :5:
بعضی از رشته ها به دلیل این که اطلاعات پارسال ( قبولی آخرین فرد .... ) در آن درج نشده است . امکان تخمین رتبه وجود ندارد.
تنها چیزی که مهمه نمرس که فقط به سختیو اسونیه کنکور و اینکه رقیباتون چجور جواب داده باشن بستگی داره ...بچه ها نمره ی من از آخرین قبولی پارسال 17 تا بیشتره ولی رتبه ام خوب تخمین زده نشده.امیدوار باشم؟؟:sad:
بچه ها نمره ی من از آخرین قبولی پارسال 17 تا بیشتره ولی رتبه ام خوب تخمین زده نشده.امیدوار باشم؟؟:sad:
وقتی صورت سوال غلطه ، اون سوال رو حذف میکنن یا نمرشو به همه میدن?!
جفتش یکیه، هر سوالی که حذف بشه نمره اش رو به همه میدن
واااای... منم الان نمره ام رو حساب کردم؛ برای منم از آخرین فرد قبولی بیشتر هست ولی خیلی نمره ام پائینه... :sad:
دلم میخواد بشینم کلی گریه کنم... انقدر این روزها گریه کردم چشمام خشک شده! :sad:
تو چی فکر کردی، فکر کردی هروقت بخوای شرایط حاضره ک تو بشینی بخونی یا فکر کردی سال دیگه هیچ اتفاق ناخوشایندی نمی افته، بجای ناامیدی ب این فکر کن ک اگه تو امسال نری 50 نفر میرن ارشد ویروس ینی 50 نفر زودتر از تو فارغ التحصیل میشن ینی چنتا پنجاه تا قبل از تو دکترا میگیرن ینی کلی ادم وجود دارن ک تو باید برای گرفتن شغل با اونا رقابت کنی... این شد ک من مرخصی گرفتم بیشترم نشستم ویروس خوندم یکماه اخر من میرفتم ی خونه باغ تو همسایگیمون ک خالی بود و مامانم کلیدشو گرفته بود برام ک من اونجا در سکوت برم درس بخونم...خدایی تهویش افتضاح بود ولی من فقط میخوندم... این شرایط درس خوندن من بوده شما هم من مطمئنم تو شرایط اسونی درس نخوندین، حالا ک داریم ب اینده نزدیک میشیم بیایم تاسف نخوریم ، نگیم من این شهر رو نمیرم دانشگاش تیپ یک نیس یا نه تهران نیست، بهترین کار اینه ک ب ایندمون لبخند بزنیم و بگیم این شرایطیه ک اولا خیلیا ارزوشو دارن دوما این شرایطیه ک من میخوام توش رشد کنم و همون بهترینی بشم ک همیشه تو ذهنم بوده
آیندرو هیچکس نمیدونه خودمم معلوم نیست مجاز شم ، ولی اصلا افسوس فلان شهر نیوردن رو نمیخورم، من هرجا برم موفقم
امیدوارم همه همین جملرو به خودشون بگن:rose:
ببخشید طولانی شد ولی حتما باید اینارو میگفتم ک تو دلم نمونه
بی نهایت ممنون عزیــزم :thanks:
بدون هیچ دروغی و صادقانه بگم که با خواندن نوشته هات اشکـم بی اختیار سرازیر شد.
کلا تو فاز اشکیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1