روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
کلا استادا 95% همینجورین ، بیسوادن ،اون از سرکلا.س اومدن و از رو پاورپوینت درس دادنشون اینم از سوال در اوردنشون ک خودشونم نمیدونن چی گفتن حالا از ما میپرسن برین پیدا کنین ههههههههههه خوب باهوش اینقد درس خوندی سوال ارشد طرح کردی بعد خودت جوابشو نمیدونی اشتباه زدی،عاغا وقتی بلد نیستی ازینجا سوال نده برو از ی جا ک مطمئنی سوال بده ،عجبا!:65d6a5d6s:

SH!LA

New member
عزیز، به جوا ب درست اطمینان دارم، ازالکی که نمیخام اعتراض کنم...
فقط دسترسی به منابع ندارم...

اقوام یکی از دوستام توی مرکز هست؛ ازش سوال کردم گفت: میگن فقط به اعتراض هایی که طبق ملاک های ذکر شده باشه رسیدگی میشـه. در غیر این صورت نمیشه به اعتراض های بدون منبع دقیق رسیدگی کرد.

به نظر منم دُرست میگن، وگرنه سنگ روی سنگ بَنـد نمیشه...! :dadad4:

الان شمـا اطمینان داری دوست عزیـز و مطالعه داشتی؛ ولی ممکن هست خیلی ها به نفع خودشون و ناعادلانه بخوان پیروز باشند!

مثل یکی که اومده و فقط عضو انجمن شده که بگه به فلان سوال ها اعتراض کنید! انگار آدم ها خودشون عقل ندارن! عجب دنیایی شده...!

m_mobini

New member
بی خیال بچه ها نگران نباشید اینم میگذره مهم اینه که ماناراحت نباشیم وروزامونو الکی هدرندیم خدایاچنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار:4d564ad6::a2d3::tsimuzpzwoap1t9y3o7

کینز

New member
عاغا من ویروسم باز شد اعتراضمو ثبتوندم

الان احساس ارامش میکنم :thumbsupsmileyanim:
میگم شما میتونید برای همهی درساتون اعتراض کنید؟؟؟؟؟؟رشته من3تا درس اصلی رو کهخیلی اشکال داشتن رو نزده:sadsmiley:

m_mobini

New member

اقوام یکی از دوستام توی مرکز هست؛ ازش سوال کردم گفت: میگن فقط به اعتراض هایی که طبق ملاک های ذکر شده باشه رسیدگی میشـه. در غیر این صورت نمیشه به اعتراض های بدون منبع دقیق رسیدگی کرد.

به نظر منم دُرست میگن، وگرنه سنگ روی سنگ بَنـد نمیشه...! :dadad4:

الان شمـا اطمینان داری دوست عزیـز و مطالعه داشتی؛ ولی ممکن هست خیلی ها به نفع خودشون و ناعادلانه بخوان پیروز باشند!

مثل یکی که اومده و فقط عضو انجمن شده که بگه به فلان سوال ها اعتراض کنید! انگار آدم ها خودشون عقل ندارن! عجب دنیایی شده...!

کاملا موافقم باهات

SH!LA

New member
:4d564ad6:

خیلی خوشحـالـم... دو تا از همکلاسی هام درصدهاشون عـالـی شده و احتمالاً جـزء تک رقمی های امسـال باشن... :thanks:

zy zy

New member
این تخمین رتبه کی فعال میشه؟ نوشته بعد از اعلام کلید اولیه پس کو :smiliess (11)::smiliess (11):

zy zy

New member
:4d564ad6:

خیلی خوشحـالـم... دو تا از همکلاسی هام درصدهاشون عـالـی شده و احتمالاً جـزء تک رقمی های امسـال باشن... :thanks:

خوشبحالشون چه آرامشی دارن الان مث ما نیستن که معلقیم:dadad4:، ایشالا موفق باشن

zy zy

New member
تلخ ترین قسمت زندگی اونجاست که آدم به خودش میگه :
چی فکر میکردیم و چی شد...

nakhl

New member
سلام بچه هاکسی میدونه کلید نهایی کی اعلام میشه؟واینکه ضریبهای هردرس روچطوری تاثیر بدیم تو درصدها؟تو فرمولی که هممون درصدهای هردرس رو حساب میکنیم اصلا ضریبهارودخیل نکردیم پس اونا چی میشه؟

hassan.n

New member
سلام بچه هاکسی میدونه کلید نهایی کی اعلام میشه؟واینکه ضریبهای هردرس روچطوری تاثیر بدیم تو درصدها؟تو فرمولی که هممون درصدهای هردرس رو حساب میکنیم اصلا ضریبهارودخیل نکردیم پس اونا چی میشه؟

محاسبه ضریب هر درس در تعداد سئوالات است.( به استثنای زبان )
ضریب 1 = 12 سئوال
ضریب 2= 24 سئوال
ضریب 3 = 36 سئوال
برای محاسبه درصد مخرج کسر برابر است با تعداد سئوالات ضربدر 3 پس نتیجه می گیریم ضریب برابر است با تعداد سئوالات بجز زبان که تعداد سئوالات برای تمام رشته ها 40 تا می باشد.

محاسبه درصد
تعداد سئوالات صحیح ضربدر 3 منهای تعداد سئوالات غلط تقسیم بر تعداد سئوالات ضربدر 3 که نتیجه آن ضربدر 100

I can

New member
بچه های اینجا که دیگ دست ادمینه بیان همه معترض بشیم چرا تخمین رتبه رو فعال نمی کنن!!!و اگه قرار نیست فعال کنن یه ندایی بدن!!!
اصلا از بلا تکلیفی خوشم نمی یاد. بجای تبلیغات بیان درست تکلیفو مشخص کنن:65d6a5d6s:

hidena

New member
تخمین رتبه خ لیلی به روز رسانی شده، البته نمیدونم تا چه حد اعتبار داره، اما اگه رتبه من طبق پیش بینی تخمین رتبه خ لیلی بشه که راضیم...

ROJO

New member
خ.لیلی شرکت کنندش کمه رتبه میمونه همون بالا اینجا گمونم افراد بیشتری میان

من باز رفتم رو فاز: تخمین رتبه عیبه:ph34r-smiley::tsimuzpzwoap1t9y3o7

SH!LA

New member
خوشبحالشون چه آرامشی دارن الان مث ما نیستن که معلقیم:، ایشالا موفق باشن

آره واقعــاً؛ اینقدر خوشحال بودن که وقتی باهاشون حرف میزدم دلـم کُـلی سوخت و همه اتفاق هایی که سال پیش برام پیش اومد و نشد دُرست درس بخونم اومد جلوی چشمـام... :dadad4:

اولش یکم حسودیم شد... :13:

ولی بعدش و در نهایت خوشحالــم که خوشحال هستن. :4d564ad6:

انشـاا... روزهای خوشحالی ما هم از راه میرسـه؛ خــدا بهترین ها رو برامون رقم میزنـه.

sepideeee

New member
دُرستــه... دقیقـاً به منبع و ذکر دقیق صفحه و پاراگراف و سطـر رسیدگی می کنند.اگه قرار باشه بدون منبع اعتراض کرد که همه به نفع خودشون اعتراض می کنند...!

به منبع و ذکر پاراگراف و این حرفا نیست شیلا جان .. پارسال یه سوال تابلو تو کلید غلط بود ... همه اعتراض زدن با منبع و خط و پاراگراف . اصلا کم مونده بود بریم مولف رو از خارج بیاریما .. ولی ترتیب اثر ندادن .. عوضش یه سوال که هیچ کی اعتراض نکرده و بود و درست بود رو تو کلید نهایی عوض کردن .. اینم واسه اون بود که احتمالا یه حالگیری هم تو مرحله دوم داشته باشیم :25r30wi:

بالا