28 روز تــا دریـافت کــارنــامــه
:dadad4:
کی کارنامه میاد؟ مگه اعلام شده؟؟؟
دوست من ایشالا که قبول میشی و قبولم بشی میتونی طرحتو ادامه بدی و درستم بخونی چون کلاسای ارشد زیاد فشرده نیستن اگه خدایی نکرده قبولم نشدی سال آینده هم میتونی بری طرح هم میتونی ارشد شرکت کنی
آخه میگن یه بخشنامه جدید اومده کا تا 12ماه بعد از شروع طرح نمیتونیم ارشد بدیم.
این یعنی اگه من امسال طرح شروع کنم سال بعد نمیتونم ارشد بدم.
شما در این مورد چیزی میدونین؟
میتوتین اطلاعاتی کسب کنین؟
واقعا ممنون میشم
والا ما به کلید هم راضی هستیم :25r30wi: ما اصلا کارنامه هم نمی خوایم همون کلید بدن ما کلامونو میندازیم هوا28 روز تــا دریـافت کــارنــامــه
:dadad4:
آخه میگن یه بخشنامه جدید اومده کا تا 12ماه بعد از شروع طرح نمیتونیم ارشد بدیم.
این یعنی اگه من امسال طرح شروع کنم سال بعد نمیتونم ارشد بدم.
شما در این مورد چیزی میدونین؟
میتوتین اطلاعاتی کسب کنین؟
واقعا ممنون میشم
والا ما به کلید هم راضی هستیم :25r30wi: ما اصلا کارنامه هم نمی خوایم همون کلید بدن ما کلامونو میندازیم هوا
ن کلید کافی نیست، من ی ترسی دارم ک درست وارد پاسخنامه نکرده باشم برا همین تا کارنامه نیاد آروم نمییشم:14:
نه دیگه انقد وسواس نداشته باش ... اگه وسواس هم گرفتی بیا خودم رواندرمانیت می کنم طوریکه کلا بی خیال کنکورو نتایجش بشی :wacsmiley: بعد تا عمر داری می ری همه جا از من تعریف میکنی :25r30wi:
سپیده منو خواب مغناطیسی کن تا 24ام ک کارنامه میاد:25r30wi:
سپیده منو خواب مغناطیسی کن تا 24ام ک کارنامه میاد
امروز از ساعت 5 عصر تا 12 شب خوابیدم:riz481:الان ک بیدار شدم همه اینجوری نیگام میکردن:5:گفتم چیه اینا از خستگی های کنکوره الان داره کم کم درمیره:tonguesmiley:
والا این روجویی که من میبینم از من بدتره هیچی روش اثر نداره
راستی تو ارژانتین یه دونه روجو داریم .. نکنه تویی !اومدی جاسوس یه جانبه بشی واسه تیم ملی ارژانتین :sdasdasd:
شیفیده ایناهاش
ولی این من نیستم من اینقد تتو ندارم رو دستم
ولی من مطمئنم تو یه نسبتی با این ارژانتینیه داریا حتی شده سببی ....
روجو دیدیش بگو جون مادرشون به این یوزپلنگ رو لباسمون هم یه نگا بندازن ... ما که هر چی دقت کردیم ندیدیم !شاید اونا تو زمین ببین به ابهت ما پی ببرن بلکه ببازن
خوب ازین سیبیلای عمو فیتیله ایا بذارن که با کش وصل میشه :25r30wi: به خصوص این اشکان دژاگه فکر کنم خیلی بهش میاد ... :25r30wi:بذار شجره نامه ی خونوادگیمونو باز کنم ببینم مهاجرت از اسپانیا ب ارژانتین داشتیم یا نه:
در مورد اون یکیم باید بگم دیگه نسل امروز ازین پلنگ و یوزپلنگا نمیترسن، مگه اینکه همه ی ملی پوشا ازون مدل سبیل جوونیای علی دایی بذارن:25r30wi:خدایی اون خیلی ابهت داشت:motat: