k-b
New member
تاتی جونم من آماده ی دانلود هستم!!! خودت میدونی خیلی واسم عزیزی!!!:thanks::smiliess (11): ...!
S@@ra
AwwA
شادی 25
K-b
حسان
و ای کاش میشد از همینجا دانلودشون می کردم!!!:sad:

تاتی جونم من آماده ی دانلود هستم!!! خودت میدونی خیلی واسم عزیزی!!!:thanks::smiliess (11): ...!
S@@ra
AwwA
شادی 25
K-b
حسان
و ای کاش میشد از همینجا دانلودشون می کردم!!!:sad:
شيمامن اینجا دوست زیاد دارم ولی کسی که میخوام اسمشو بگم یکی از بهترین دوستای مجازیمه که عاشقشم leylibidel لیلی جونم مااااااااااااااااااااااااااااچ عجیجمی خانوم
یادش بخیر اون اوایل که این فروم پاگرفته بود دوران خوشی داشتیم
الان که داشتم این تاپیک رو میخوندم چشمم ب کامنتای شهرام خورد.شهرام جان هرجا هستی موفق باشی رفیق
از تمام دوستای اون دوران که الان مثه خودم کمتر میان یاد میکنم و ایشالا سرشون هرجایی که گرمه سالم و موفق باشن :riz304:
سلام عزیزمممممم قبل از هرچیز اون نی نی خوشگله گاز گازیتو ی ماچش کن از طرف من.هر وقت توو یاهو میبینم عکسشو ماچ میفرستم براش.خدا حفظش کنه واقعا بچه های اون دوره ی چیزه دیگه بودن!چه صفایی داشت اینجا قبلا!!!! تو خودت از اون خانومای گل روزگاری.ایشالا همراه با خانواده همیشه سالم و سلامت باشید.شيما منم بهت سلام ميدم و برات اتفاقات خوب تو زندگي و كارت آرزو ميكنم الحق كه بچه هاي دوره هاي اول فروم، بي همتا بوده و هستن ليلي..ارشد ..نگار..ليلا.. سكوت..اميررضا....و خيلي هاي ديگه
:riz304:عجیجم دل به دل راه دارهمن همه بچه های گل انجمن دوستای واقعیم میدونم انتخاب کردن سخته ولی خب با بچه های رشته خودمون بیشتر کوکم سارا و عسل و آوا رو هم دوست دارررررررررررررم:riz304: