biochem
New member
خودمم رو مشهد هنوز امیدوارم. آخه 4 سال از خونه دور بودم . شهر خودت که باشی راحت میتونی واسه زندگیت برنامه بریزیپس اگه تهران نیاری مشهدت حتمیه چون دانشگاه مشهد تا جایی که من میدونم کم میزنن
خودمم رو مشهد هنوز امیدوارم. آخه 4 سال از خونه دور بودم . شهر خودت که باشی راحت میتونی واسه زندگیت برنامه بریزیپس اگه تهران نیاری مشهدت حتمیه چون دانشگاه مشهد تا جایی که من میدونم کم میزنن
:یعنی سوختن......................یعنی بی پولی ......یعنی هوای سرد زمستانو تحمل کردن...........یعنی خونه نشینیو فلج اطفال گرفتن7977cujr38iyymsu8
اینا همش میشه پشت کنکور موندن
:یعنی سوختن......................یعنی بی پولی ......یعنی هوای سرد زمستانو تحمل کردن...........یعنی خونه نشینیو فلج اطفال گرفتن7977cujr38iyymsu8
اینا همش میشه پشت کنکور موندن
یه جا دیگه شایعه کردن امروز ساعت 1:30 نتایج میاد:bunnyearsmiley:
اقا جاش مهم نیس من بار اوله امتحان دادم اما همه جارو زدم شهر زیاد مهم نیس من بابلم زدم گویا:bunnyearsmiley: ایشالا دکنرا میریم اروپا درس میشه
برای قبولی تو سهمیه خودت باید نمرت بالاتر از یه سطح خاص باشه بهش میگن حد نصاب
درسته اما یکم پیجیدس راستش من ب این جیزا کاری ندارم یا قبولم یام ک ن دیگهبرای قبولی تو سهمیه خودت باید نمرت بالاتر از یه سطح خاص باشه بهش میگن حد نصاب
نه دیگه نمره کل رو از رو نمره تراز بدست میارن که باید با محاسبه در صدهای همه و نمودار توزیع نرمال بدست بیاد باید منتظر باشی نمرتو بدن
درسته اما یکم پیجیدس راستش من ب این جیزا کاری ندارم یا قبولم یام ک ن دیگه