داخل ایرانو نمی دونم اما چند ماه قبل توی یکی از تاپیک های همین سایت خوندم که نوشته بود در خارج از کشور از میان گرایشهای زیست اول علوم سلولی مولکولی و بعد ژنتیک از همه پردرامدتره فکر کنم علاوه بر این دو رشته بیوتکنولوژی هم کاربردی باشه چون این 3 تا از بقیه به روزتر هستن و روز به روز در حال پیشرفت
البته ازونجایی که سرمایه گذاری های بسیار هنگفت مثل هزینه ی ۲۰۰ میلیارد دلاری آمریکا در بیوتک باید بگم بیوتک اونجا یه حرفه ی بسیار درامد زا محسوب میشه و خوش آتیه
به نظر من ما ایرانیا همیشه دوست داریم لقمه رو حاضر آماده کنن بزارن دهنمون تازه وقتی هم که گذاشتن شروع میکنیم به ایراد گرفتنو ...
آدم بی عرضه آمریکا هم ک بره بی عرضه هست و...
لطفا کسایی که تجربه کارکردن داشتن یا دوستاشونو دیدن بیان بگن با دکتری ژنتیک انسانی چقدر میشه در ماه درآورد؟؟
اصلا میشه مطب و آزمایشگاه ژنتیک زد؟اگه میشه درآمدش چقدره؟
شما انگاری حواست نیست تو کدوم کشور دارید زندگی میکنید!!!کدوم توجه؟کدوم بودجه؟کدوم تحقیقات؟؟
اگر توجه و عنایتی که باید از طرف دولت و مسئولین میبود شما فکر میکردی اینقدر بچه ها اه و ناله میکرد؟؟تو ایران کسی نیست که روی ایده ها سرمایه گذاری کنه یا به استعداد دانشجوها توجهی نشون بده
شما حساب کن یه رشته ای مثل بیوتک که به طور معمول اونور آب با دکتراش ۱۰۰هزار دلار در سال میدن رو با ایرانی که شاید تهش به ۲ میلیون برسه
که خب اونجا با نصف حقوق ۲ سالاش میشه یه پورشه خرید و تو ایران برایه همون ماشین باید یه میلیارد پیاده بشی:|
درهرحال من نمدونم درامد ماهانه ژنتیک چه قدره فقط میدونم که خیلی خیلی کمتر از از هوش و استعداد و جوونایی هست که هرکدومشون اگر در کشوری بودن که قدر میدونستن وضعشون ۱۰۰بار بهتر بود