afsane1370
New member
Omidvaram vagheAn kasay azirofte shode bashan k estehghaGhesho dashte bashan!
Natije umad! Man ghaboool nashodam!:smiliess (9): ( ki ghaboool shode?!
Natije umad! Man ghaboool nashodam!:smiliess (9): ( ki ghaboool shode?!
منم هستم....سلاااام بچه ها بیاین راجع بهس برگزاری هشتمین دوره به طور جدی بیگیری کنیم . من امسال واسه ارشدم ثبت نام نکردم به امید برگزاری سال بعد این آزمون. soobasa بیا باهم بیگیری رو ادامه بدیم تا به نتیجه ی دلخواهمون برسیم .....
منم هستم....سلاااام بچه ها بیاین راجع بهس برگزاری هشتمین دوره به طور جدی بیگیری کنیم . من امسال واسه ارشدم ثبت نام نکردم به امید برگزاری سال بعد این آزمون. soobasa بیا باهم بیگیری رو ادامه بدیم تا به نتیجه ی دلخواهمون برسیم .....
جمعا 5 نفر هم پسر نبود 3 نفر قبول شدن!!!!!! یعنی من هرچی فک میکنم نمیدونم کدوم درسی بوده که کم زدم.....واسه چی 20 نفرو انتخاب کردن و از این 20 نفر قراره 10 نفر باشه....چرا همش هر روز یه ساز میزنن؟!!!! با این حساب کسی که رتبه 1 بوده ممکنه تو مصاحبه جاش با رتبه 20 هم عوض بشه !!!! بی انصافنم قبول نشدم..دقت کردید که کل آقایون شرکت کننده در آزمون شمارشون به عدد5نمیرسید ولی3نفرشون قبول شدن مرحله اول؟باشه مام
- - - Updated - - -
م قبول نشدم..دقت کردید که کل آقایون شرکت کننده در آزمون شمارشون به عدد5نمیرسید ولی3نفرشون قبول شدن مرحله اول؟باشه مام
جمعا 5 نفر هم پسر نبود 3 نفر قبول شدن!!!!!! یعنی من هرچی فک میکنم نمیدونم کدوم درسی بوده که کم زدم.....واسه چی 20 نفرو انتخاب کردن و از این 20 نفر قراره 10 نفر باشه....چرا همش هر روز یه ساز میزنن؟!!!! با این حساب کسی که رتبه 1 بوده ممکنه تو مصاحبه جاش با رتبه 20 هم عوض بشه !!!! بی انصافن
ببخشین ولی این ازمون اصولی نداره از مدل ثبت نامشون بگیر تا محتوای امتحانشون...مگه ماها بیکاریم بشینیم مواد امتحانیو بخونیم بعد عشقشون نکشه از یکسری درسا سوال ندن..کجا همچین چیزیو دیدین..الانم 20 نفرو میخوان چطوری سازمان بدن...من کم نذاشتم واسه خوندن همه درسارو بیش از 10 بار خوندم رفتم سر جلسه......درسیو هم سراغ ندارم که بگم کم زدم...روانسناسی و ژنتیک سخت بوده که برا همه سخت بوده..امکان نداره دیگه سر این ازمون سرمایه بذارم 2 سالمون هدر رفت....کنکور سراسری امسالم از دستت دادیم ....اگه بی انصافی کرده باشن کهه کردن نمیبخشمم...1 لیوان اب اصافی نخوردم که وقتم هدر نرهشما قبول شدید؟؟
والا چی بگم من تنها چیزی که بهم دلنگرانی میده فکر کردن ب اینکه امیدوارم کسی که استحقاقش واقعا بیشتر بوده قبول شده بوده.
من واسه دوره هشتم هر کاری ازم برمیاد انجام میدم ولی به نظرم واقعا سرمایه گذاری رو این ازمون بیهوده اس چون ما نه ترازی داریم نه درصد ک بدونیم اخرین نفر قبولی چند بوده و
فا صلممون چقدره...
ببخشین ولی این ازمون اصولی نداره از مدل ثبت نامشون بگیر تا محتوای امتحانشون...مگه ماها بیکاریم بشینیم مواد امتحانیو بخونیم بعد عشقشون نکشه از یکسری درسا سوال ندن..کجا همچین چیزیو دیدین..الانم 20 نفرو میخوان چطوری سازمان بدن...من کم نذاشتم واسه خوندن همه درسارو بیش از 10 بار خوندم رفتم سر جلسه......درسیو هم سراغ ندارم که بگم کم زدم...روانسناسی و ژنتیک سخت بوده که برا همه سخت بوده..امکان نداره دیگه سر این ازمون سرمایه بذارم 2 سالمون هدر رفت....کنکور سراسری امسالم از دستت دادیم ....اگه بی انصافی کرده باشن کهه کردن نمیبخشمم...1 لیوان اب اصافی نخوردم که وقتم هدر نره
منم هستم....
- - - Updated - - -
منم هستم....