دوستان عزیز
چرا امسال تربیت مدرس نداره؟؟؟؟؟ عجیبه یکم
نه رتبه یک بیوشیمی بالینی شدم ولی مدرس نداره !
آخه تو رشته مورد علاقتون نوشته بودید تک یاخته های خون ونسج واسه اون گفتم؛
تبرییییک میگم ... چرا حالا مدرس رو اصرار دارین برین؟
اصرار ندارم ، ولی برام عجیبه که امسال نیست
ممنون
آره من شاخه های آزمایشگاهی رو همشو دوست دارم
شما درحال حاضر چی میخونین؟
خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارن در این مورد توضیح بیشتری بدن. من هم سر همین دوراهیم.
از طرفی دوست دارم ارشد رو با دید پایه ای تر بخونم و نه صرفا بالینی و دکترا رو بالینی. از طرفی نگرانم که نکنه برای قبولی دکترا مشکل ایجاد کنه.
دوست دارم یک نفر بیاد و دقیق این مسئله رو موشکافانه باز کنه و کمک کنه بدونیم راه درست تر بنا بر علایق خودمون چیه! آیا هدایت کننده ای هست!؟ h34r-smiley:
دوستان عزیز
چرا امسال تربیت مدرس نداره؟؟؟؟؟ عجیبه یکم
به نظر من به زندگیتون برسین و در کنارش درس هم داشته باشین ولی همه زندگیتون درس نباشه میاین ارشد اینقدر توی ذوقتون بخوره
اینو بچه های قبل به ما گفتن ما باور نکردیم حالا میفهمیم چی میگن
خوش باشین تا دنیا بهتون بگذره
به نظر من به زندگیتون برسین و در کنارش درس هم داشته باشین ولی همه زندگیتون درس نباشه میاین ارشد اینقدر توی ذوقتون بخوره
سوالتونو اگه میشه واضحتر بنویسین شاید بشه کمکی کرد.منظورتون از بهداشت و علوم دقیقا چیه؟ زنتیک علوم منظورتون زنتیک پایه مدرسه؟ یا زنتیک پزشکی مدرس
کلا متوجه نشدم منظورتون از علوم مدرسه یا کلا وزارت علوم؟
منظورم که خب واضحه: رشته های وزارت بهداشت (بالینی) و رشته های وزارت علوم که پایه ای هستن!
مدرس که هم از رشته های وزارت بهداشت میگیره هم از وزارت علوم. مثل دانشگاه های دیگه.
یعنی اگر ارشد یکی از رشته های وزارت علوم رو بخونیم (حالا مدرس یا هر دانشگاهی، منظورم رشته های پایست)
برای دکترای بالینی وزارت بهداشت با چه موانع احتمالی روبرو هستیم؟
آیا می ارزه که یک سال دیگه بمونیم یا با ارشد علوم هم شانس و احتمال قبولی در دکترای وزارت بهداشت هست!؟
اون دوستمون راست میگن همه زندگی که درس نیست . خیلی مسایل دیگم هست که تو فرصتی که الان براتون ایحاد شده میتونین بهشون بپردازین . با قبول شدن اتفاق خاصی نمیفته که با قبول نشدن توی چنین امتحاناتی بیفته . با تمام علاقه ای که به کشورم دارم باید بگم درس خوندن توی اینجا یکی از خسته کننده ترین کارهای ممکنه.من که دقیق نمیدونم فرق یک دانشگاه تاپ با غیر تاپ چیه فقط میدونم که اینا عناوینیه که میتونیم خودمونو بواسطه اون کمی راضی نگه داریم.