سلام
ممنون....:thanks:
طرز تهیه خامه فرم گرفته لطفا.....
من هرکاری میکنم پفش میخوابه...شل میشه....دیگه ناامید شدم
دوستان هرکس اگه تجربه ای داره بگه...ممنون میشم:riz304:
طرز تهیه خامه فرم گرفته :
یک خامه ۲۵۰ گرمی را سه قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم تا یخ ببندد. بعد از گذشت سه ساعت، نیم ساعت قبل از اینکه با همزن بزنیم از فریزر در می آوریم تا کمی یخ آن باز شود. بعد با دور تند همزن به مدت ۲۰ دقیقه خوب میزنیم تا خامه کاملاً سفت شود.
منبع : کیک تولد یکسالگی میزغذا | میز غذا
عکس کیک با حامه فرم گرفته...البته من از پودر خامه استفاده کردم
![]()
:applause::applause: به به حسابی خوشگل شده...
پودر خامه ؟؟؟؟
برای فرم گرفتنش از همین روش بالا استفاه کردی؟
طعمش مثل خامه های قنادی ها شد؟
به جای پودر قند شکر استفاده کنیم ایراد داره؟
مرسی مهنا جونمرسییییییییییی:thanks:
نه من خامه از قنادی گرفتم.....عین خامه صبحانه بود با این تفاوت ک خودش پودر قند داشت.......
گذاشتم تو فریزر....وقتی یخ بست...از فریزر درآوردم برا اینکه هم بزنم گذاشتم یکم یخش واشه....
همینطور ک با همزن کار میکردم یه قاشق پودر خامه اضافه کردم....بعد دو دقیقه کاملا فرم گرفت.......طعمش خیییییلی عالی شده بود....خیلی هم سبک بود....اصلا فکر نمیکردم اینقد خوشمزه شه
مرسی مهنا جون
از کجا بدونم برای کیک با اندازه های مختلف چقدر خامه لازمه؟
آفرین مهنا ی کدبانو معلومه که خیلی خوشمزست ماشالله.پودر خامه واسه سفت کردن خامه هستش؟ مگه خامه ای که از قنادی گرفتی آماده نبود؟
حیف این تاپیک که پر از اسپم بشه!