خامه فرم گرفته

mohana

Well-known member
سلام
ممنون....:thanks:
طرز تهیه خامه فرم گرفته لطفا.....
من هرکاری میکنم پفش میخوابه...شل میشه....دیگه ناامید شدم
دوستان هرکس اگه تجربه ای داره بگه...ممنون میشم
:riz304:
 

am-ml

New member
سلام
ممنون....:thanks:
طرز تهیه خامه فرم گرفته لطفا.....
من هرکاری میکنم پفش میخوابه...شل میشه....دیگه ناامید شدم
دوستان هرکس اگه تجربه ای داره بگه...ممنون میشم
:riz304:

طرز تهیه خامه فرم گرفته :

یک خامه ۲۵۰ گرمی را سه قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم تا یخ ببندد. بعد از گذشت سه ساعت، نیم ساعت قبل از اینکه با همزن بزنیم از فریزر در می آوریم تا کمی یخ آن باز شود. بعد با دور تند همزن به مدت ۲۰ دقیقه خوب میزنیم تا خامه کاملاً سفت شود.

منبع : کیک تولد یکسالگی میزغذا | میز غذا
 

mohana

Well-known member
طرز تهیه خامه فرم گرفته :

یک خامه ۲۵۰ گرمی را سه قاشق غذاخوری پودر قند و یک قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم تا یخ ببندد. بعد از گذشت سه ساعت، نیم ساعت قبل از اینکه با همزن بزنیم از فریزر در می آوریم تا کمی یخ آن باز شود. بعد با دور تند همزن به مدت ۲۰ دقیقه خوب میزنیم تا خامه کاملاً سفت شود.

منبع : کیک تولد یکسالگی میزغذا | میز غذا

ممنونم:riz304:
فردا امتحان میکنم...
درست شد عکسشو میذارم:rolleyessmileyanim:
 

mohana

Well-known member
عکس کیک با حامه فرم گرفته...البته من از پودر خامه استفاده کردم

ygs0nx084a5f229jdqm.jpg
 

am-ml

New member
عکس کیک با حامه فرم گرفته...البته من از پودر خامه استفاده کردم

ygs0nx084a5f229jdqm.jpg

:applause::applause: به به حسابی خوشگل شده...
پودر خامه ؟؟؟؟
برای فرم گرفتنش از همین روش بالا استفاه کردی؟
طعمش مثل خامه های قنادی ها شد؟
به جای پودر قند شکر استفاده کنیم ایراد داره؟
 
آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
:applause::applause: به به حسابی خوشگل شده...
پودر خامه ؟؟؟؟
برای فرم گرفتنش از همین روش بالا استفاه کردی؟
طعمش مثل خامه های قنادی ها شد؟
به جای پودر قند شکر استفاده کنیم ایراد داره؟

مرسییییییییییی:thanks:
نه من خامه از قنادی گرفتم.....عین خامه صبحانه بود با این تفاوت ک خودش پودر قند داشت.......
گذاشتم تو فریزر....وقتی یخ بست...از فریزر درآوردم برا اینکه هم بزنم گذاشتم یکم یخش واشه....
همینطور ک با همزن کار میکردم یه قاشق پودر خامه اضافه کردم....بعد دو دقیقه کاملا فرم گرفت.......طعمش خیییییلی عالی شده بود....خیلی هم سبک بود....اصلا فکر نمیکردم اینقد خوشمزه شه
 

am-ml

New member
مرسییییییییییی:thanks:
نه من خامه از قنادی گرفتم.....عین خامه صبحانه بود با این تفاوت ک خودش پودر قند داشت.......
گذاشتم تو فریزر....وقتی یخ بست...از فریزر درآوردم برا اینکه هم بزنم گذاشتم یکم یخش واشه....
همینطور ک با همزن کار میکردم یه قاشق پودر خامه اضافه کردم....بعد دو دقیقه کاملا فرم گرفت.......طعمش خیییییلی عالی شده بود....خیلی هم سبک بود....اصلا فکر نمیکردم اینقد خوشمزه شه
مرسی مهنا جون
از کجا بدونم برای کیک با اندازه های مختلف چقدر خامه لازمه؟
 

mohana

Well-known member
مرسی مهنا جون
از کجا بدونم برای کیک با اندازه های مختلف چقدر خامه لازمه؟

نیدوووونم:21:
آخه من فقط تو همین قالب درست کردم....بعدشم خامه اضافه اومد برا همین اونطوری خامه شکوفه زدم روش هم ترافل ریختم:smiliess (8):
 

Delaram92

New member
آفرین مهنا ی کدبانو معلومه که خیلی خوشمزست ماشالله.پودر خامه واسه سفت کردن خامه هستش؟ مگه خامه ای که از قنادی گرفتی آماده نبود؟
 

mohana

Well-known member
آفرین مهنا ی کدبانو معلومه که خیلی خوشمزست ماشالله.پودر خامه واسه سفت کردن خامه هستش؟ مگه خامه ای که از قنادی گرفتی آماده نبود؟

ممنون عزییییییییزم
راستشو بخوای من اول میخواستم فقط با پودر خامه،خامه درست کنم....بعد دوستم گفت طعمش خیلی خوب نمیشه...برا همین خامه از قنادی گرفتم...چند دقیقه هم زدم دیدم فرم نمیگیره...منم تنبل:whistle:...پودر خامه اضافه کردم سریع فرم گرفت....ولی خیییییییییلی خوشمزه شد..اصلا فکرشو نمیکردم اینطور شه

حیف این تاپیک که پر از اسپم بشه!

ممنون...نظر من هم همینه:riz304:
 
بالا