am-ml
New member
مواد لازم:
آرد (سبوس دار باشه بهتره)
روغن
خرما
مغز گردو ،بادام و....
پودر نارگیل
کنجد پوست گرفته(کنجد سفید)
برای درست کردن این حلوا ابتدا باید آرد رو به روشی که برای همه حلواها سرخ می کنیم سرخ کنید ،من اول آرد ها رو توی تابه با شعله خیلی ملایم سرخ می کنم و بعد که طلایی شد ،روغن رو اضافه می کنم ولی اگه میترسین آرد ها بسوزه از همون ابتدا روغن رو با آرد مخلوط کنین ،مقدار روغن رو اول کم بریزین ولی بعدا که آردها طلایی تا قهوهای روشن (تیره ترش دست خودتونه و به سلیقه شما بستگی داره) مقدار بیشتری روغن اضافه کنین و بعد مخلوط شدنش با آرد سرخ شده ،زیر تابه رو خاموش کنین و حالا خرماها رو که قبلا هستش رو گرفتین به آردها اضافه کنین و خوب مخلوط کنین که یکدست بشه ...
خوب تا اینجا حلوا آماده است و قابل خوردن (من اغلب همینطوری میخورمش –طاقت ندارم-) ولی اگه بخوایین برای پذیرایی استفاده بشه و همینطور برای مقوی تر شدنش ،بعد از اینکه حلوا سرد شد ،اون رو به شکلای مختلف قالب میزنین و روش پودر نارگیل یا کنجد سفید می پاشین....
یه روش ساده تر که نیاز به قالب هم نداره اینه که حلواها رو به صورت دونه های خرما (بیضی) در میاریم و وسطش هم مغز گردو یا بادام بگذارین و بعد توی پودر نارگیل یا کنجد میغلتونیم ....
نکته 1: در زمان سرخ کردن آرد باید دائما اون رو هم بزنید وگرنه زیرش میسوزه و روش سفیده و وقتی خبردار میشین سوخته که همسایه ها هم خبردار شدن...
نکته 2: روغن و آرد و خرما مقدارش دست شماست ولی زمان خوردن حلوا نباید مزه آرد بده ،اگه طعم آرد غالب بود کمی خرما اضافه کنین ولی از اول خرمای زیادی نریزین که مجبور بشین دوباره آرد سرخ کنین... البته کاملا سلیقه ایه و بعضی ها دوست دارن طعم خرما و بعضی طعم آرد سرخ شده رو بفهمن ولی در واقع حلوا اونیه که طعم غالب این دوتا رو نداشته باشه...
نکته 3: واسه صبحانه هم قابل استفاده هست.(با نون هم میشه خورد-نرین با سنگک بخورین ،همون لواش منظورمه-)
نکته 4: یه غذای گرم هست دیگه- واضحه- (خرما و کنجد و.....)
آرد (سبوس دار باشه بهتره)
روغن
خرما
مغز گردو ،بادام و....
پودر نارگیل
کنجد پوست گرفته(کنجد سفید)
برای درست کردن این حلوا ابتدا باید آرد رو به روشی که برای همه حلواها سرخ می کنیم سرخ کنید ،من اول آرد ها رو توی تابه با شعله خیلی ملایم سرخ می کنم و بعد که طلایی شد ،روغن رو اضافه می کنم ولی اگه میترسین آرد ها بسوزه از همون ابتدا روغن رو با آرد مخلوط کنین ،مقدار روغن رو اول کم بریزین ولی بعدا که آردها طلایی تا قهوهای روشن (تیره ترش دست خودتونه و به سلیقه شما بستگی داره) مقدار بیشتری روغن اضافه کنین و بعد مخلوط شدنش با آرد سرخ شده ،زیر تابه رو خاموش کنین و حالا خرماها رو که قبلا هستش رو گرفتین به آردها اضافه کنین و خوب مخلوط کنین که یکدست بشه ...
خوب تا اینجا حلوا آماده است و قابل خوردن (من اغلب همینطوری میخورمش –طاقت ندارم-) ولی اگه بخوایین برای پذیرایی استفاده بشه و همینطور برای مقوی تر شدنش ،بعد از اینکه حلوا سرد شد ،اون رو به شکلای مختلف قالب میزنین و روش پودر نارگیل یا کنجد سفید می پاشین....
یه روش ساده تر که نیاز به قالب هم نداره اینه که حلواها رو به صورت دونه های خرما (بیضی) در میاریم و وسطش هم مغز گردو یا بادام بگذارین و بعد توی پودر نارگیل یا کنجد میغلتونیم ....
نکته 1: در زمان سرخ کردن آرد باید دائما اون رو هم بزنید وگرنه زیرش میسوزه و روش سفیده و وقتی خبردار میشین سوخته که همسایه ها هم خبردار شدن...
نکته 2: روغن و آرد و خرما مقدارش دست شماست ولی زمان خوردن حلوا نباید مزه آرد بده ،اگه طعم آرد غالب بود کمی خرما اضافه کنین ولی از اول خرمای زیادی نریزین که مجبور بشین دوباره آرد سرخ کنین... البته کاملا سلیقه ایه و بعضی ها دوست دارن طعم خرما و بعضی طعم آرد سرخ شده رو بفهمن ولی در واقع حلوا اونیه که طعم غالب این دوتا رو نداشته باشه...
نکته 3: واسه صبحانه هم قابل استفاده هست.(با نون هم میشه خورد-نرین با سنگک بخورین ،همون لواش منظورمه-)
نکته 4: یه غذای گرم هست دیگه- واضحه- (خرما و کنجد و.....)
آخرین ویرایش: